IRC-Galleria

Mr_Heikkine

Mr_Heikkine

Muokkaa tilaustasi.

Assyt ja muistelutTorstai 02.08.2007 20:18

Terve,
Viime kirjoituksesta on jo hyvinpitkä aika ja kesä on mennyt hyvin nopeasti ohi, vaikka lomaa onkin viellä ainakin puoltoista viikkoa.
Mistäköhän aloittaisin, varmaan siitä että, toukofest jutusta en enään aio kirjoittaa sillä muistini on jo siitä harventunut.

Kesätöissä olin viimeiset kolme viikkoa, työstä en aio kertoa vaikka se välillä olikin mukavaa säätää traktorilla ympäriinsä.
Mihin sitten käytinkään siitä saamani rahat.

No, kuten harva tietää tapahtuman nimeltä Assembly, jossa monta tuhatta pelaajaa ympäri eurooppaa, tulee Helsingin Hartfall areenalle isoille peli festareille (laneille).
Koska olin jo aiemmin halunnut mennä assyille ja tietokoneeni meni rikki, mistä lie syystä. Ostin kesätyö rahoilla uuden tietokoneen. Mopon tai minkä lie tavaran sijaan.
Kuitenkin saan rahani takaisin myöhemmin mutta varmaan vasta syksyllä. Mopo odottakoon.

Assyt ovat tämän viikon lopun sunnuntaihin asti ja täällä nyt olen..
näky on mahtava kun areena avautuu silmien eteen, kiehtovan kaunista kun näkee niin paljon ihmisiä ja koneita. Musiikki paukkaa ja täällä minä kirjoitan heti ekaksi tätä juttua...
No kuitenkin, täällä tulen viettämään pitkiä öitä hereillä pelaten ja jutellen toisten ihmisten kanssa. Vasten joittenkin Hörhöjen ennakko luuloja, täällä on yllättävän siisti ja rento meininki.
Nättejä tyttöjä, aikuisia ja niin monen monta érillaista ja mahtavaa tyyppiä.


Kattoo sitten mitä kirjotain täällä viellä.
Hymyillen ja pelaten, Moro
Summer Assembly 07
Antti Heikkinen





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.