IRC-Galleria

Mr_Heikkine

Mr_Heikkine

Muokkaa tilaustasi.

On siit' taas ikuisuus!Torstai 18.10.2007 16:44

Moro,
on sitä aikaa taas kulunut jo moonen monta viikkoa ja tapahtunut on vaikka mitä.
Olen huomannut miten usein "pyytelen anteeksi" kun en ole kirjoitellut pitkään aikaan...
tällä kertaa teen poikkeuksen... sori.

Mistä sitä aloittaisikaan.. mitä mä oonkaan tehny. Ootas, meillä oli TeT, taxvärkkiä, matka jonnekkin amikseen ja vapaa aikana elämä taas mullistunu moneen kertaan...

Alotetaan alusta, tetissä oli ihan rentoo. Kun koulussa taas alkoivat tetit alkaa, olin ihan rauhallisena kunnes oli enään 2 viikkoa aikaa. Sit alkoi tulemaan kiire, joten listasin tällä kertaa kaikki mahdolliset hienot paikat joihinka tuskin pääsisin: SuPo, palolaitokset, lentokentät, poliisilaitokset, armeija, telkkarit, radiot. En oikeasti listannu niitä muuhunkun päähäni.

Kun aikaa alkoi olemaan enään viikko ennen ensimmäistä tet viikkoa (tet viikkoja oli 2 joista sai valita kumpana menee töihin). Kirjoitin hienon sähköpostin jossa kerroin kaikenlaista itsestäni ja miten "motivoitunut" olen ja kaikkea mitä olen tehnyt ja kaikkea siihen suuntaan (mulla taitaa vielläkin olla tosta luonnos koneella, et vois sen ehkä julkaistakin).
Siskoni oli ollut radio Jyväskylässä tetissä joskus kauan sitten ja suositteli sitä ja olihan se minustakin siisti vaihtoehto, joten lähetin sinne viestiä ekana..kului muutama päivä ja soitin sinne,mutta muutaman minuutin päästä selvisi ettei se olisi kannattavaa sillä joutuisin katsomaan vierestä, kokonaisen viikon (kaikki on automatisoitu nykyisin).

Seuraavana koitin Yle keski-suomea joka sijaitsee sopivasti Jyväskylässä. Jotenkin tuntuu että aikajana menisi päässäni vähän sekalaisesti koska muistan että paikka ylelle varmistui vasta ensimmäisen tet viikon torstaina koulussa (jolloinka puolet oli jo tetissä), heti biologian tunnin jälkeen kun soitin mysteeriseen numeroon joka oli soittanut minulle kesken tunnin.
puhelun loputtua "tirskuin" innosta hymyillen. Näin olin päässyt radioon jonka musiikki ja ohjelma oli suunnattu kuuntelijoille jotka ovat päälle 45 heidän loppu elämänsä asti.

Itse tet viikosta saisin kirjoitettua lyhyen romaanin ja jos tässä koittasin kirjottaa edes jotakin siitä tuhlaisin vain itseni (ja (ehkä) kahden muun ihmisen) aikaa, kirjoittamalla tekstiä jossa ei ole mitään sisältöä. Näin ollen se olisi aivan turhaa, myös söpertelisin jotain satunnaista tähän, mitään sanomatonta tekstiä jossa tässä vaiheessa varmaan tajuaa ettei siinä ole mitään järkeä ja sen voisi ihan hyvin jättää lukematta ja hypätä jo seuraavaan juttuun jossa olisi jotain järkeä eikä olisi vaan tyhjää jutun miettimistä jota en kirjota, jotta säästyisi aikaa kirjottaa joku toinen juttu jotain paljon älykkäämpää ja sellaista tekstiä jota voisi lukea menettämättään lukemis intoaan. Se miksi minun ei kannattaisi sitä kirjottaa sitä nyt on yksinkertainen ja olen sen jo maininnut muutaman kerran ylempänä. Näin ollen, Seuraavaan aiheeseen. (loppujen lopuksi tetistä sain täydet arvostelut Arvo Vuorelalta, oman juttuni radioon, ja aivan mahtavan tet kokemuksen)

Oi kun näitä aiheita olisi paljon joista saisin kirjoitettua vaikka mitä. Siirryn tähän päivään..
Täällä loma päiviäni olen vietelly mukavasti elokuvien parissa ja vähän siellä täällä.
Mutta hämmennystä aiheuttaa "hiiri" mysteeri kotonani. pikkuveljeni Matti, väittää että talossamme on hiiri(ä)? tätä väitettä tukee äitini kommentti aikasemmin tällä viikolla että talossamme kuulu pienen pientä rapinaa... ainakin muutamana yönä.
Tänään kahdentoista maissa pikku veljeni tuli olohoneesta pois pleikkarin luota ja sainoi että oli nähnyt hiiren juoksevan olohuoneen nurkassa. Tätä seurasi minun epävarmuus talomme hiirettömyydestä.
Viime puoli tuntisen aikana hiiri havantoja on ollut lukuisia, mutta minä en ole vielläkään nähnyt yhtään hiirtä missään...
Miten tämä on edes mahdollista.... asumme "uudenaikaisessa" rivitalossa emmekä vanhassa kartanossa jossa olisi (kai) hiirille oivalliset olosuhteet...
Jatkan tätä mysteerin selvittelyä kääritty keskisuomalainen vasemmassa kädessä. Vankeja ei oteta vaan kiinni saadut karkoitetaan karusti talosta. Vaikka olisihan se ihan hienoa yrittää kesyttää ja kouluttaa itselleni hiiri lauma joka tottelee käskyjäni ja tekee temppuja.

Jatkan taas kirjoittelua joskus toivottavasti tämä juttu oli nyt jotenkin luettava, sillä luulisi että kirjoitus kykyni ovat ruostuneet.. Moikka!




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.