IRC-Galleria

Mitä se telekkari?Maanantai 08.09.2008 04:01

Viime viikonloppu haukkas paskaa niinkö Take thatin comeback. Melekolailla kaikki epäonnistumiseksi luettavisa oleva häppeninki kaatu meikän niskaan, eikä seuraavat havainnot helepottanu lantun ylikuumenemista lain.

Lähin aivan viattomin mielin tuonne kaverin tykö juomaan tuota väkijuomaa ja aattelin, että eiköhä tästä tuu aivan rento ilta, oli kuitenki kalijaa pirtisä ja ilimaki hyvväili ihimisruhoa. No elähän mittää, heti ku pääsee ovesta sissään, anonyymit kanssaolijat istuttaa meikät sohovalle ja pakkotutustuttaa meikät BB:n maailmaan. En ollu aiemmin kahtonu ainuttakkaa jaksoa sitä televisiohistorian surullisinta kötöstystä ja aattelin että eihän siitä tuu ku pahalle päälle. Joku kolome minnuuttia sen jäläkeen meikä oli valamis vetämään ihteni vessanpöntöstä alas. Ei ois palijo muuttanu ees olotillaa, varsinki tuntu valamiiksi siltä että velloin yltä päältä paskassa vaikka tuntia aiemmin olin suihkutellu kivekset ja muut elintärkiät kohat meikän ruumiista suihkussa.

Olin kyllä kuullu tarinoita niistä melekolailla kevytkenkäsistä ämmistä ja keekoilevista miespillua mistereille jakavista perälootapettereistä, vaan kyllähän se silti veti turvan vänkyrälle aika vitusti pahemmin ko goatse ekan kerran. Mieleen jäi kyllä pahiten se jostaki jumalan paskan vitsin seurauksesta jäämerestä pelastettu sinivalas, Minna. Se on varmasti oppinu jo puolivuotiaana kävelemmään pelekästään sen takia, että vois karata pinnasängystä ostamaan Big Maceja ja euron turilaisia lähimmästä pikaruokalasta. Voi jumalauta, se paistorasvasta rakennettu tanhuporsas (eikö se tanssinu josaki erroottisesa ryhymäsä?) märisi ennen ensimmäistä mainoskatkoa varmaan kuustoista kertaa paskaa elämäänsä ja jostain käsittämättömästä syystä jakso siltiki vouhottaa sen erinomaisista kyvvyistä olla sosiaalinen ja mielenkiintonen ihiminen. Meikästä siinä ei oo muuta mielenkiintosta ku sen kolominumeroinen painoindeksi, joka seki on n. kaheksan kertaa sen AÖ.

Toinen mikä jäi siitä jaksosta mieleen, oli se koppava sladilainen lentoemätin, joka ei etes yrittäny pittää mittään Elovena-tytön imagoa yllä. Ei se tosin kovin oiskaan menny läpi, viimesen muistikuvan mukkaan Elovena-tyttö ei kuitenkaan runkkaa kilipaa kymmenen äijän kyrpää valtakunnan televisiossa. Jos se tekis niin, ja vaikka sillä ois lämmintä vauvanpaskaa pakaroilla ja reisillä sen aikaan, ei se vois siltikää näyttää yhtä huorahtavalta ilimestykseltä ku tuo kävelevä kusiliha-automaatti. Varmaan nukkumaan mennessä heittää geishakuulat kainaloihinkin, ku jokkainen muu ruumiinaukko korvia myöten on jo täytetty ties millä sähkövatkaimella, kakkosnelosella tai anustapilla. Voi jumalauta mikä vammanen.

Ei meikää ees muut jutut viikonlopun osilta hirviästi vituttanukkaa, nyt ku miettii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.