IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Avvoin kirje Paula Koivuniemelle. Maanantai 15.10.2007 03:54

Paula, kun sinun kuusikymmentävuotisjuhlistasi (kuinka vitun monesti aiot täyttää pyöreitä vuosia, kokemani mukaan joka toinen kuukausi) ilmestyi jossakin anonyymissä keltaisen lehdistön tuhannen-vitun-tärkeässä viikonloppuliitteessä, attention-whore statuksesi saavutti kriittisen massan ja sai vitaalitoimintoni lähes lakkaamaan. Vaikkakin pärstäsi näkyy aikakausilehtien etusivuilla useammin kuin naapurin liimanhaistelijarunkkarin jätökset parvekkeeni alla, en ole seuraavaan kysymykseen vielä vastausta löytänyt.

Se menee näin, Paula. Mikä saa sinut uskomaan että 60-vuotiaan on korrektia toitottaa arpensa levittämisen sopivuutta vielä kypsässä iässäkin? Meinaatko sinä Paula tosissasi, että "Paulan varttuneen kantturan pökkimä-Aapinen, tuhannen asentoa" -vinkkipalsta Ánnassa, Me Naisissa tai vastaavassa rainassa kohottaa statustasi arvostettuna muusikkona? Ensinnäkin, yli 35-vuotiaiden ihmisten harrastama sukupuoliyhdyntä on tabu, toisakseen sille on syynsä. Vaikka kohdunkaulaasi näpyttelisi toista sataa varttunutta miehen penistä vuodessä, ei se tarkoita sitä ettäkö koko Suomen kansan tulisi tietää multiorgasmeistasi. Se on etovaa jo siksi että 60 vuotta vanhaan, vaikkakin sitten botox-kohotettuun toosaan, ei yleensäkään pitäisi työntää mitään mikä liittyy edes etäisesti miehen sukupuolielimiin. Toisakseen, jos kyseistä kirjoittamatonta sääntöä rikotaan niin minä en juuri välittäisi lukea siitä kaupan kassalla ostoksiani tehdessä.

Olet vanha, levytit hitin viimeksi ollessasi kansakoulussa Snellmannin kanssa 1800-luvulla, turpaasi on veistelty enemmän kuin savikippoa kansanopiston iltakursseilla ja et yksinkertaisesti kiinnosta ketään.

Paula, nää oot aivan vittu hirviä ihiminen.

P.S. Puolet Suomen keskenmenoista johtuu siitä että sikiö vaurioittuu kuullessaan Aikuisen naisen karaokessa. Onnea.
- Vanhemmat »