IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

1 2 3Torstai 23.02.2006 14:00

1) Univelkoja pitäis saada pois, mut näkee niin outoja unia, ettei oikeen huvita nukkuu. Niissä on komediaa aika paljon, mut sit yhtäkkiä kaikki muuttuu painajaiseks. Sit herää säpsähtäen ja iskee paniikki. Vähän aikaa menee ennen ku rauhottuu ja unohtaa unet kokonaan. Tollasta ollu koko viikon. Monesti aamulle herään 30min ennen kellon soittoa ja sen jälkeen ku nukahdan uudestaan, niin noi kaikki unet voimistuu ja muuttuu pelottavimmaks.

2) Tänää ois edessä arvioiva ajo, 2-vaihetta varten. Ei jännitä yhtään. Pitää vaan pitää mielessä, ettei ajele ylinopeutta.. kaasujalkaa kun alkaa aina vipattaa ;) Kaasu on tehty autoon sitä varten, että sitä käytetään. Nojoo, pitää ottaa rauhallisesti, että saa sen uuden kortin käteen. Pitäis mennä kait ottaa uudet passikuvat sitä varten.

3) Maanantaina, kun tuli täytettyä 21-vuotta niin iski sitten ikäkriisikin. Alko miettii omaa elämää ja sitä mitä on saanut aikaan. Vähän alko masentaa. Tuntee ittensä vaan niin helvetin vanhaksi. Sen takia ei huvittanu yhtään juhliakaan, eikä kukaan kuitenkaan ois tullu paikalle.
Nuorena sitä kovasti aina mietti millanen sitä on tän ikäsenä. Ei kuvitelmat ihan toteutunu. Saa nähä toteutuuko ne ikinä.. aikaa on todellakin vähän :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.