IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

Perjantai!Perjantai 30.06.2006 13:48

Se on perjantai! Vihdoinkin! WUHUU! Enää tää työpäivä ja ois pari vapaata. \o/

Viikonloppuna ois tarkotus olla ulkona ja rentoutua. Alkanu taas ikävät päänsäryt vaivaa. Tää onki jo kolmas päivä. Jos huomenna se ulkoilma auttais, eikä joutuis mennä haistelee kemikaaleja kahdeksaksi tunniksi.

Pitäis lauantaina mennä vähän shoppailemaan. En vaan jaksa nyt kirjottaa ostoslistaa, joten kiroon sitä sitten huomenna, ku en muista mitä piti ostaa. Ostan siis vain kaikkea turhaa :D


p.s herneitä.. tahtoo herneitä.. mmm *homerääni*
p.p.s muistaakohan mun sateenvarjo tulla kotiin huomenna :]

Ohjeita Torstai 29.06.2006 02:39

1. Nainen, kun mies kysyy sinulta, että onko hän sinun ensimmäisesi, kerro hänelle "voit olla...näytät tutulta."

2. Nainen, muista että huumorintaju ei tarkoita, että sinä kerrot miehelle vitsejä, se tarkoittaa että sinä naurat hänen vitseilleen.

3. Nainen, jos mies kysyy sinulta, että minkälaisista kirjoista sinä pidät, niin vastaa pankkikirjoista.


<sydän>

sataa sataa ropisee pili pili pomTiistai 27.06.2006 13:04

Heräsin viideltä.. ei väsyttäny. Vaivalla nukahdin taas. Heräsin seittemältä. Hetken aikaa pompin ylhäällä, mut koitin vielä nukkua. Sitte kun kello soi yheksältä ni olin hemmetin väsyny. Nyt koitan kovasti miettiä mitä sitä päälle pukis, että jotenkuten säästyis kuivana tossa kaatosateessa. Päivä vaikuttaa lupaavalta. Eilinen olikin liian täydellinen :D

Tänään luvassa kait ekan kerran ajelua trukin kanssa palovarastossa.
Tuokaa kukkia haudalle :P

osuvaa :DSunnuntai 25.06.2006 19:27

Kaveri meni pubiin, istui baarijakkaralle ja tilasi viisi tuoppia. Baarimikko katsoi hieman kummeksuen, mutta laski viiteen tuoppiin olutta ja laittoi ne tiskille riviin. Kaveri siemaisi ne kurkkuunsa... Yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi. Hän lopetteli viimeisen ja sanoi baarimikolle, "Neljä tuoppia, kiitos."

Baarimikko laski neljä tuoppia ja laittoi ne riviin tiskille.. Kaveri siemaisi ne kurkkuunsa... Yksi, kaksi, kolme, neljä. Sitten hän röyhtäisi äänekkäästi, keinahti hieman jakkarallaan ja tilasi vielä kolme tuoppia. Yksi toisensa jälkeen hän heitti ne kurkkuunsa... Yksi, kaksi, kolme.

"Kaksi tuoppia, kaveri!" hän huusi ja baarimikko asetti hänen eteensä kaksi tuoppia. Tuopit tyhjenivät... Yksi, kaksi.
Kun kaveri tömäytti viimeisen tuopin tiskiin, hän sanoi, "Yksi tuoppi, kiitos."
Niin baarimikko täytti tuopin. Kaveri istui tuolillaan tuijottaen tuoppia yrittäen terästää katsettaan. Sitten hän katsoi baarimikkoon ja sanoi, "Khuule, she on shitten khumma juthu, mutha mithä vähemmän mää juon, niin shitä (HIK!) enemmän mää thuun humalaan."

[Ei aihetta]Maanantai 19.06.2006 19:38

<sydän> Helle <sydän>

<3Sunnuntai 18.06.2006 17:03

Aaaaaah, pari päivää mökillä ja on niin iiiiiiiihanan hyvä olo. Tarvinnu kelloo kyttää yhtään ja pääs uimaan ja saunomaan kunnolla. Ja sai monta hyttysenpistoa <3
Kyllä kesä on ihanaa aikaa :)

Odotan juhannusta ni pääsee ehkä kumiveneellä leikkimään keskelle järveä ;D

\o/Tiistai 13.06.2006 14:58

Päivä alkoi hyvin. Mutsi soitteli ja ilmotti, että matka Kreikkaan on lähes varattu. Kaikki riippuu siitä, saanko töistä vapaata.
Tarkotus ois ottaa 2 viikkoa vapaata. Ekan viikon viettää &lt;sydän&gt; Victroxin &lt;sydän&gt; kanssa yhdessä ja toisella viikolla menee seikkailee ulkomaille. Pitäis jostain saada hommattua joku Lordi-paita mitä esittelis reissussa.. nyt kun ei oo häppee olla suomalainen :D

Hyvä fiilis. Nyt se kesä alkoi &lt;sydän&gt;
Heitetään murheet roskiin ja suupielet korviin! \o/


HARD ROCK HALLELUJAH! \,,/

<3Maanantai 12.06.2006 14:40

Luulin, ettei se päivä tulisi ollenkaan tänä kesänä. Odotin ja odotin.. luovuin jo melkein toivosta. Sitten se tapahtui..
Pave lensi suoraan ikkunasta mun naamalle. Mun ihana lemmikkikärpänen, josta en pääse eroon, ennen kuin jääkausi alkaa uudestaan <3 Olen niin onnellinen.. tätä päivää olin odottanut.


&lt;sydän&gt;

humpsMaanantai 12.06.2006 01:42

Suokissa oli eilen kivaa. Tosi hyvä porukka kasassa ja sää oli mitä mainioin. Aurinko lämmitti ja lämmin siideri maistui :D Kiitos kaikille, jotka oli paikalla <3

Tuli tossa oltua saunassa ja se teki tosi hyvää. Nyt tässä vaan pohtii mitä sitä vielä tekisi, kun nukkuu ei halua vielä mennä. Ens viikolla on iltavuoro, eikä tarvi herätä ennen kukonlaulua. Aikasin voisi kuitenkin nousta ja mennä ulos istuskelemaan. Hellettä kuulemma luvattu :) Kai se kesä sieltä vielä tulee.

tum tumKeskiviikko 07.06.2006 01:18

Jepsan. Tuli sitten sellasta kivaa tietoon, että kesän jälkeen on vklopputöitäkin, ellei parempaa ideaa keksitä kesän aikana. Siinä vaan menee kaikki muu ohi kun eipä ole pahemmin vapaapäiviä.. ei ehi näkee oikeen ketään.. toinen vaihtoehto on, että päivät pitenee. No, sen näkee sitten :)

Pitäis pikkuhiljaa alkaa valuu nukkumaan. Aikanen herätys ennen kukonlaulua.. onneks ei kana sentään tuu orrelle tsirpittää ;)


p.s tänää kuulin töissä radiosta vaa yhen kerran sen Shakiran järkyn biisin (norm. 5 kertaa)

tänää kuunneltiin Novaa <3 vaihtelu virkistää