IRC-Galleria

Kilipaalemahan...Maanantai 12.01.2009 00:30

...nyt on sopiva aika määrittää ratsukot ja tehdä niille kilpailukalenteri. Hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty, vai mitenkähän se nyt menikään. Toiveet on aina korkealla alkukaudesta, mutta karu todellisuus tuppaa välillä lannistaa urheimmankin Ponitädin. Ponitädin mopo on suuri ja korkea ja sieltä putoaa kovaa ja korkealta. Ehkäpä siis emme juuri viitsi poukkoilla tikkuja, ellei joku kaiva meille niitä maahan. Pysymme vain kiltisti ja toivottavasti myös kauniisti aitojen sisäpuolella. Treeni tuppaa olemaan välillä vähän mitä sun tätä, mutta "onhan tässä aikaa" (sanoo Ponitäti Syyskuussa).

Poniratsukoita on ainakin mukava sparrata. Uhkaus on, että mikäli ei ne s*akutin suittet ala olla oikeasti kunnolla siellä s*akutin telineessä niin ei mennä kisoihin ja ratsukot mulkataan kohdasta Ratsastaja uusiksi. Joskin, jos ostaa Omat Suitset sille Omalle Ponille niin sitten saa pitää suittia naulas vaikka kuolaimista. Sitten Ponitäti ei piittaa, nyt piittaa.

Kilipaalukalenteria voitaas mulukata kohdasta Poniratsukot vaikkapa joku kaunis lauantai. Kutkuttavaa, niin monta ja niin hyvää poniratsastajaa. Valitettavasti Ponitäti ei tuu toimeen ilman Poniratsastajia. (Paitsi sitä joka kohtelee Ponitädin Tärkeitä Suittia huonosti.)

Ai niin, Ponitädin Superponi Mynte sai taas rusetin. Mutta siinä nyt ei juuri uutista oo. Superponi saa melkein aina rusetin, mutta nyt Superponin on aika aloittaa mammaloma. Ens vuonna se sitten kisailee kovasti, vauvaton vuosi suunnitteilla siis! Pilottiehdokkaat riviin ja sitten Ponitäti valkkaa sen joka osaa kääriä Ne Tärkiät Suittet niin ettei Ponitäti saa Separeita kun ne siellä naulassa näkee.Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.