IRC-Galleria

Nalleriina

Nalleriina

Vois melkee poistaa koko galtsusivut...

Miss my honey allready...Maanantai 14.04.2008 15:07

... vaikka vasta aamulla nähtiin. Kulta heitti mut Tuusulasta Myrskylään, käytiin Karolinas kaffella vielä ennenku hipsin töihin.

Pe oltii Janilla ja Helillä, Ella on niiiiiin sulonen!! Poijjat leikki autoradalla, miekii vähä testasin =) Oli tosi mukava ilta.

Sitte la oltii hautajaisissa, kauhiasti vieraita naamoja ku ei oikee noita sukulaisia tunne. Oli kauniit hautajaiset, tunnelma oli melko rento, ei turhaa jäykistelyä. Muistotilaisuuden virret vaan... soitettii epävireisesti *auzh*. Oli ihana nähdä iskääki, suunniteltii et josko nähtäis Piliksessä kesälomalla.

Illalla sitte eka treenit, Juksu haki Tuusulasta meitit. Reenit meni kai ihan jees, mutta miun pitää reenata ahkerammin niiden välillä... nyt on 2 lauantaita + vappuvkloppu nii ettei pääse =( hitsi..

Sitte mentii Reimalle, pojat oli siel pelaamas. Lähettii Tjn kaa ennen pilkkua Tuusulaa, siel kuunneltii hitaita ja tanssittii *ihqua* *huoh* Nothings gonna change my love for you, you gotta know by now how much i love you... toivottavasti kulta tietää.

Ny jatkan töitä, saa tän viikon kulumaan... *viikonloppua taas ootellessa*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.