IRC-Galleria

Nalleriina

Nalleriina

Vois melkee poistaa koko galtsusivut...

Pitkästä aikaa...Tiistai 13.05.2008 12:16

... kirjoittelen. On vähä jääny =) Alotan siitä mihin viimenen jäi. Eli tiistaina 29.4 oltii Espoossa Ella-kullan puolivuotis kahvikekkereillä, pikkunen oli niin sulonen vaaleanpunaisessa mekossaan.

Keskiviikkona sitten ootin ku kuuta nousevaa että kirjasto menee kiinni, olin kirjastotätinä 15-17. Kulta tuli minuu hakemaa ku istuin kirjaston oven eessä ulkona lukemassa, oli niin paljo asiakkaita =) Sitte kotona väsättii Nacho-sallaattia, oli aika hyvvää. Mie, Teija, Tj ja Juksu syötii ja sitte lähettii kylille, Juksu ei ollu kauaa, mutta tokihan me muut jäätii. Pääsin jatkoon illalla olleessa karaokekisassa... lauloin "Mitä tarkoittaa rakas", enkä ollut tod valmistautunu voittamaan... nooh... what can i do :) *WIRN* mulla oli kyllä maailman parhaat kannustusjoukot. Mentii murun kanssa kankkilaan yöksi, pääs Ronskun viekkuu tutumaa.

Torstaina käytii Monalla wappulounaalla (ja hyvää nimipäivää mulle) , grillikausi on ny avattu, oli namiruokaa. Sitte pelattii yhtä ihme peliä, pitää telkkarin päällä olevan kameran edessä hyppiä ja siten suorittaa milloinki vuorossa oleva juttu, esim polskia haita karkuu, siinä tulee hiki! Mutta ihqu peli =) ja honey voitti!! Sitte suunnattii ööh.. Tuusulan (piipahdettii vaa ;) ) kautta Helsinkiin, sieltä junalla Ouluun, oli eka kerta ku nukuin junassa, yöunet jäi kyllä vähiin *wink* Aamulla sitte superpirteenä Ouluun. Mentii kullan siskolle ja hänen miehelleen, Niinalle ja Veijolle, mahtavia tyyppejä. Illalla käytii tsekkaamassa Oulun yömeininki, oli huippua! Enpä ole ennen käyny baarissa nimeltä Paskakaupunni. heh. Ja sainpa syödä maaaaailman parhaan kasvishampparin! Poikienki oli pakko myöntää jotta hyväskää oli. Ja se vielä jotta Oulussaha ei terasseja ole, vaa ne on patioita.

Lauantaina ajeltii Oulusta Kemiin ja sieltä Tornioon, murun piti tehdä vähä töitäki. Sitte Torniosta ajettii sillan yli ja oltiinki Ruotsin puolella, kävästii terdellä olusilla. Kuuli kyllä heti älämölöstä jotta suomalaisia oli paikalla. Sitte Ouluun jälleen, pienet päikkärit ja iltamenoihin =) Käytii johnaki karaokemestassa ja sitte parissa muussaki paikassa. Kullan kanssa on aina niin hauskaa! Mun oma höpsökkäni.

Sunnuntaina oliki valitettavasti aika lähteä suuntamaan Etelä-Suomeen, piiitkä ajomatka. Poikettii matkalla Raahessa, Tjn ja Juksun entistä kommuuniasumisseutua kattelemassa, löyrettii pub Ottopoika, hyvä nimi. Käytii myöski Nivalassa, kullan kotona. Saatii hyvvvväää ruokaa. Sitte yhtäkkiä iski kauhia raekuuro, muru meni tottakai pihalle kokeilee jotta sattuuko... khih... ei tullu kipiää mutta aika hyvänkokosia rakeita kuitennii. Mukavat vanhemmat... tuli kutsu Juhannukseksi mökille. Aika myöhälle meni ennenku päästii Tuusulaan ja kyllä väsytti maanantaina.

Ma 5.5 oliki sitten kultarakkaani synttärit, 32 wee. Sankari sai multa lahjaksi pienen kauko-ohjattavan helikopterin, ja hianosti lennätti, ja Donitsi toimi kakkuna josta synttäripoitsu sai puhaltaa kynttilät. Juksuki käväs kaffella.

La 10.5 oliki sitte synttäripileiden vuoro. Grillailtii ja chillailtii... mahtavan keliki sattu kohalle. Hyvä porukka ja rento meininki. Tj osti uuden penkkisysteeminki "terassille", saivat poijjat sen koottuaki. Oli kiva päivä ja ilta, joskin loppuillasta syntyi kiivasta keskustelua erään kanssa... mutta eipä yllättäny. Se kyllä pakahdutti miun syrämen ku kulta sanoi taksijonossa kiivailijalle jotta rakastaa mua enemmän ku mitään ikinä... voih... voiko kauniimmin sanoa. Olen niiiin rakastunut.

Sunnuntai meni pizzaillessa ja löhöillessä, ja peekule, iltamyöhällä piti vielä tottakai Suomen lätkämatsi kattoa. Ja onnex katottiinki, alku oli tylsä mutta lopussa tuli actionia, Suomi vs. Usa = vertavuotavia neniä. :D kunnon mähinät.

Eilenki tuli lätkää... Canukit johti meitä 4-1 ku olen menny nukkumaan... uskaltaako käydä kattomassa et kuinka paljo lopulta hävittiin... *jaix*

Odotan perjantaita, otetaa Ronsku ja Noona Tuusulaan hoitoon koko viikonlopuksi. Ihanaa!!! Saa kuunnella aamulla Ronskun röhkimistä viekussa =) Toivottavasti tää viikko menee nopeesti.

Nyt haen lisää kaffetta ja alottelen työt... hymyile maailmalle niin maailma hymyilee sinulle!

-rakastunut

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.