IRC-Galleria

Naranek

Naranek

oon syöny hyvin, ja aion edelleen

Thermal dynamicsTorstai 01.06.2006 02:43

Nyt on saanut olo... kolme hyvää lentoa tänään, niistä kaksi ekaa termiikissä ja toinen vielä ihan hyvän aikaa. Ja taustalla Jamiroquai - When you gonna learn. Ehkä mä tästä vielä opin. Aijaijai mikä päivä.. pidettiin sadetta, kytättiin tuulia ja lennettiin. Toplessi on termossa vähän - jäykkä.. ;) Aika selkeä kuvio että termo on vasemmalla ja tökkää mut oikealle... ja sitten vängätääään... nyt on euforia ja huomenna paikat kipeenä. Tarttis treenata näitä lentolihaksia enemmän niin ei väsähtäis kesken. "Lensin Lahdesta tänne ja voi pojat että on kädet väsyny." Varmaan tekniikan parantaminenkin auttais asiaa.

Hinaus lyhyellä baanalla 12, hinauskorot 250 ja maksimikorkeus 345m \o/ Pisin lento ehkä jotain 20-30min pelkkää taistelua ja termon hakemista. Voimille kävi mutta hyvältä tuntui. Laskutkin meni paremmin kun viimeksi. Tuulta ei ollu nimeksikään, ja yksi lasku taisi tulla takatuuleen, mutta sou not. Hyvä päivä... erittäin hyvä..

Puolto korjaantui edellisen kerran fiksauksella. Testasin myös ripustuksen siirtämistä pykälällä eteenpäin, mutta se ei kannattanut. Trimminopeus kasvoi aivan liian kovaksi. Se on hyvä just tossa. Katotaan tuliko hyviä valokuvia..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.