IRC-Galleria

Naranek

Naranek

oon syöny hyvin, ja aion edelleen

It's gotta be rough to be goodTiistai 13.06.2006 02:05

Termoennuste piti taas melko hyvin paikkansa. Heikkoa nostoa sykleittäin, mutta monet lenteli hyviä lentoja. Itsekin kävin 770m:ssä QFE. Näköjään edelleen pätee se että pitää tehdä vähemmän ja iisimmin. Vetelin aika laajoja kaartoja litteänä ja korkeuttahan rupesi kertymään. Asiaa auttoi myös suoraan kääntöpyörältä lähtenyt iso ja pullea putkinosto :)

Lentoja tuli 4 tai 5. Eka lasku meni melkein asematasolle asti, ja sieltä oli mukava kantaa siipi kentän toiseen päähän. Muut laskut sorvattiin lähemmäs starttipaikkaa, mutta laskukierroksessa oli ajoittain melkoista myllytystä. Marginaaleja oli kuitenkin tarpeeksi ja kun tiesi ennalta varautua tuohon niin se oli ihan ok.

Tässä rupeaa tottumaan siihen että rypyt ilmassa kuuluu asiaan ja niiden kanssa pitää vaan elää, joten meno rupeaa maistumaan entistä paremmin. Pääsin myös leikkimään lisää taljan kanssa ja se oikeasti vaikuttaa menoon paljon. Reilu 2/3 taljaa niin siipihän aivan eri malliin kun aikaisemmin - ja kääntyy niinkun junat yleensä. Bar pressurekin on paljon pienempi, mikä on mukavaa. Niin ja termot vastaavasti muljauttaa vielä enemmän. :) Hieno päivä joka tapauksessa.

Hinattiin kiitotieltä 25, tuuli tuli aika hyvin suoraan siihen, voimakkuus ehkä 1-3m/s, iltaa kohti kiihtyi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.