IRC-Galleria

Naranek

Naranek

oon syöny hyvin, ja aion edelleen

SM 2006Tiistai 04.07.2006 18:26

Olin kaksi päivää hinaamassa SM-skaboissa. Ekana päivänä 7 pilottia lensi edestakaisen tehtävän 30km päähän. Illalla otettiin Heikkisen Jannen kanssa molemmat yksi hinaus ja lennettiin paikallislentoa kuivatermossa reilu tunti. Nosto lähti suoraan taittopyörältä ja huiput oli noin 1350m. Pyörittiin jonkin verran myös samassa termossa ja hauskaa oli.

Lento kesti noin tunnin ja tein sen aikana paljon hyviä päätöksiä. Mm. jäin odottelemaan kuplivaan nostoon ison kuplan irtoamista sensijaan että olisin leiskannut kauempana pyörivän varjoliitimen luokse. Se varjo tulikin hetken päästä pois. Jonkin verran tuli lennettyä myös talja täysillä. Taisi olla eka kerta sitä "herkkua".

Laskuun sisältyi myös paljon hyviä päätöksiä. Kenttä kanteli taas satunnaisesti 200m:ssä, mutta ylös ei vienyt mikään. Katselin rauhassa 25-päädyn pusseja jotka osoittivat kentän keskelle. Olis siis pitänyt tulla keskeltä sinnepäin laskuun. En uskaltanut lähteä laskemaan sinne tuulen kääntymisen ja takatuulilaskun pelossa (ja muutenkin ajatus tuntui tosi perverssiltä), joten laskin ison pussin viereen. Se oli näyttänyt pitkään tasaisesti samaa suuntaa. Lasku menikin erittäin hyvin. Sitten oli vaan vähän kannettavaa, mutta sekin meni vastatuuleen eli vähän kevyemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.