IRC-Galleria

Mulla tuli tänään pitkästä aikaa mieleen kesä, näin talven keskellä. Miksi se aina menee näin, että talvella kaipaa kesää ja toisin päin? Toisaalta, en minä kesää nyt kaipaa, mutta aloin ajattelemaan sitä, kun join limpparia ja söin jätskiä. Ajauduin kesä-heinäkuun vaihteeseen ja muistin rämpyttäneeni auton soittimessa usein PMMP:n Matkalaulua. Tuli mieleen ne lapsena inhotut automatkat, jolloin kitistiin että on kuuma, kusihätä tai jotain vastaavaa. No viime kesänä näin ei ihan ollut enään, mutta kuitenkin muistelin sitä reissua, kun mentiin Pyhäjärvelle mökille. Join fantaa ja lauleskelin tuota Matkalaulua. Mulla tulee kummallisia ajatuksia limpparista ja jäätelöstä Joulun alla, tiedän. Mutta minä ny oon vähän minä.

Tähän päivään taas vaihteeksi, kävin mummulla siivoomassa ja leipomassa torttuja. Se kiitteli minnuu taas tyytyväisenä ja minä tulin taas hyvälle tuulelle, kun osasin tai olin jollekin avuksi.
Minunkin huone alkaa vaikuttaa jouluselta. Sain asennettua sinne vihdoin ne valot ja sitten mul on sielä pari kynttilää + kaikkia muita joulukoristeita. Itse ainakin viihdyn siellä ja tulee mukavan joulunen fiilis, kun kattelee kynttilöiden valoa, koristeiden kimalletta ja jouluvalojen loistetta.
Lenkillekin pitäis lähtee tästä, kun en oo tänään liikkunut kovin paljoa tuon siivoamisen ja leipomisen lomassa. Paitsi, että veinhän minä parit joulukortit naapureille kävellen. No mutta kuiteskin minun ja hauvelin täytyy lähteä tuonne Kivihuhalle päin taas kerran ja kohdata yks pelottavan ilkikurinen puu, joka meijät eilen säikytti oikein kunnolla. Mutta onneksi en ole yksin, vaan Taian kanssa ja onhan mulla vielä taskulamppukin.

Jouluset fiilikset kaikille lukijoille, jos mulla sellasia täällä edes on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.