IRC-Galleria

Koulu alkoi, paluu tylsään arkeen.Maanantai 02.01.2006 23:55

Tänään oli sitten tämän vuoden ensimmäinen koulupäiväkin. Oli hiukan vaikeuksia nousta aamulla ylös, mutta kyllä se sitten oli jo pakko, kun oli painanu torkkua niin monta kertaa.
Koulussa ei ollu mikään muuttunut, kaikki tuntu yhtä kyllästyttävältä, niin kuin ennenkin. OPOn tunnilla saatiin sellaiset koulutusoppaat, niin kuin kaikki ysit saa yleensä sinä keväänä, kun pitää hakea johonkin opiskelemaan. Mitenhän tuota itselle käy, kun ei oikein ole mitään varmuutta tämän asian suhteen. Joululomakin meni niin äkkiä, että ei siinä kovin tullut mietittyä, että minne sitä paperit laittaisi. No kai tuota jotain selvyyttä tulee vielä asiaan, kun onhan tässä vielä pikkuisen aikaa miettiä.
Huomenna enkun kokeetki, niihinkin koitin lukea tuossa koulun jälkeen, mutta nukahdin varmaan jo puolentunnin lukemisen jälkeen. Mennyt varmaan niin unirytmi sekaisin lomalla, että nyt, kun on joutunut aikaisin herään aamulla, niin on sitten iltapäivällä koulun jälkeen ihan naatti. Nyt istun sitten koneella ja en varmaan saa unta alkuunkaan ennen puolta yötä, hitto.
Räntääkin melkein koko päivän satanut, olisi se ehkä mukavampi, vaikka olisi hiukan kylmempikin, mutta toisaalta ajattelin vähän aikaa sitten lomalla, kun oli ne hirveät pakkaset, että on aivan liian kylmät ilmat.
Onneksi ei ole Loppiaisen vuoksi kouluakaan perjantaina, niin saa aloittaa viikonlopunkin hiukan aikasemmin. Ei tässä nyt taidakaan pahemmin olla lomia, ennen maaliskuuta, kun silloin on sitten hiihtoloma. Minusta kyllä saisi olla silleen, että aina alkaisi koulutkin Loppiaisen jälkeen, kun se on vain niin tympeä tulla ennen Loppiaista tulla kouluun, en tiedä muista, mutta minusta ainakin. Kun jouluaikakin loppuu Loppiaisena, niin se olisi sitten hyvä, että koulunkin alkaisi vasta Loppiaisen jälkeen. Nyt kun alkoi jo 2. päivä, niin arvaatte varmaan moni, kuinka tympeä mennä kouluun jo heti melkein Uuden vuoden jälkeen.
Pitänee varmaankin lähteä lukemaan niihin kokeisiinkin vielä, meinaan, että en oikein kunnolla muista mitään sanojakaan siitä kappaleesta. Jos saan jonkun 8:lla alkavankin numeron siitä kokeesta, niin oon onnessaan. Luulen kyllä, että menee ehkä vähän huonommin, mutta kuitenkin.
Huomenna Pikku-Empullakin synttärit, 2-vuotta! Pitää muistaa laittaa Minnalle viestiä.
Koitan kirjoitella taas sitten kun jaksan ja on jotain kirjoitettavaa, moro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.