IRC-Galleria

She likes to go aloneKeskiviikko 25.07.2007 18:16

Sain inspiraation kirjottaa taas vaihteeksi tänne päiväkirjaan kirjotella. Ansku ja Mare tuosa lähti joku vähä yli tunteroinen sitte kotia meiltä, ku ne oli yötä.
Heti ku tuli kotia, alko tympii. Oisittepa ollee pitempään. Täälä on niin tylsää, tuntuu että ei jaksas tehä juuri mitään. Lenkille himottas kyllä lähtee, mutta taidan jättää iltasemmalle, ku sillo on viileempi ilma juosta ym. Ohan nuita kilojaki varmaa pari ylimäärästä tullu, vaikka laihuinki tuosa alkulomasta, nii nyt päässy vähä repsahteleen. Mässyti mässyti läski, no koulut alkaa nii tulee taas kuntoiltua! :D Se on selvää.
Mitäpäs muuta.. Loma on menny nopeesti ja on kai se ihan ok olluki, mutta jotenki tuntuu että on jääny niin paljo kaikkia asioita tekemättä. Ja oon jotenki pettyny itseeni tällä lomalla. Surkeeta.
Ruskettunu oon jonku verran, että ei oo kesä menny ihan polusta. Käsivarret ainaki on melko rusinat.

Tasan kahden viikon päästä minäki oon jo valitettavasti koulunpenkillä. Tämä viikonloppu menee Ruka Open Airia fiilistellessä Minna ja Tiinan kanssa, sekä tietysti Anskun ja Mare, kun nekin tulee sinne mökille ja festareille. Sitte sunnuntai-iltana varmaan aika väsyksissä pitäis serkulle kyetä menemään, kun sillä alkaa työt maanantaina, niin meen hoitamaan sen lapsia. Saapa ainakin rahaa, mutta meneepä siinä viimenen lomaviikkoki sitte. No onpa tuota tullu oltua lomalla ja joute iha tarpeeksi, melkeempä voisin sanoa, että kaipaan jonkun sortin "rutiineja" taas, mutta ei silti innosta ajatus, että joutuu taas Vihannin ja Nivalan väliä ramppaamaan. Oispa saanu sen oman kämpän Nivalaan, niin vois viikonloppujakin sielä vietellä, jos ei jaksa kotia vaivautua. Ei täälä kotonakaa välillä nii hääviä ole, että pärjäis kyllä pari viikkoa ilmankin.

Taidan lähtee rauhottumaan lenkille yksikseni, ei jaksa kertakaikkiaan ruveta siivoomaan edes omaa huonetta, vaikka Minna ja Tiina huomenna tuleeki. Kerkee sitä huomennakin vielä.. Herään aikaisin ja silleen.




Nyt piirrät jäljet rakkaudestas naistenhuoneen seinään,
nyt vain elät maailmaa, jota kukaan toinen ei nää.
Nyt kukaan ei sua tajuu, et osaa enää katsoa silmiin,
moni tahtois silti sua koskettaa, moni tahtois sut herättää henkiin.

........................................................................................
........................................................................................

Kosketa minua niin, että luulen sen olevan jotain muuta,
laupeutta ilman rakkautta.
Joka hetkessä helppo on jättää taakse ja unohtaa.
Kosketa minua niin, etten huomaa sen olevan sääliä
Vain sinä osaat sen, ja vaikka rukoilen
että viet mut hetkeksi aikojen taa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.