IRC-Galleria

Hngh. Eilisen keikka kuulosti hyvälle mutta näytti jokseenkin pahalle. Tai mitäänsanomattomalle ehkä parhaiten. Suurimman osan aikaa laulajassa liikkuivat vain silmät :< Mutta oli se kyllä loistava keikka muuten. Ja valomiehelle terveisiä - hyvin vedetty.

Ostin hienon paidan keikalta <S Ja tapasin töissä olevan tuttavankin, ehdittiin vaihtamaan sentään muutama sana. Se oli maukasta.

Ainiin, unohdin eilen kertoa että sattui aika hassu juttu. Ennen kuin lähdin viemään hunajapiiraiseni ja tämän huonomman puoliskon (kukaan ei ole hunajapiiraistani parempi <S) uutta sänkyä näiden kämpille ( ajoin pakua kun on tuota kokemusta isomman auton ohjaamisesta :) ), huonomman puoliskon joku kaveri jota en muistaakseni ole koskaan ennen nähnytkään tuli tänne ja sananvaihdon seurauksena alkoi yhtäkkiä vaihtamaan vaatekomeroni lamppua. Omituista. Siis joku ihan tuikituntematon ihminen vain tulee ja vaihtaa vaatekomerosi lampun. No, mikäs siinä, itse en hökötykseen yllä tai edes uskalla koskea sillä lamppu roikkuu johdoistaan. Että kiitos vain hänelle :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.