IRC-Galleria

HMMM.Perjantai 03.02.2006 00:22

Joku joskus totesi minulle, kun tapani mukaan kerroin jostain omituisesta jutusta joka minulle on sattunut, että "mahtaisi olla mielenkiintoista elää sun elämää". Alan uskoa siihen itsekin.

Normiaamu. Edellisilta meni pitkään, katselin kelloa vikan kerran kai puoli kahdelta. Pistin kellon soittamaan 07:20 että ehtisin kahdeksalta alkavalle tunnille. Heräsin aamulla, katsoin kella ja mietin, että "hei, eihän mulla mene kuin viitisen minuuttia koululle jos reippaasti kävelen ja toiset viisi pukea päälle, voin nukkuu vielä 20 min." Pistinkö torkun päälle? En. Heräsinkö ajoissa? Kello oli 08:11 kun seuraavan kerran heräsin. Niin että laskekaa siitä.

Olin siis tiltissä aamulla, juoksin kouluun ja saavuin luokkaan 08:22. Psykologian kaksoistunti josta olin aika pihalla koska väsytti niin hemmetisti ja kaikenkaikkiaan keskityin pääasiassa tuntemaan kipua takapuolessani (kuntosalipyörät ovat saatanasta). Sitten juttelin ihmisten kanssa tunnin jälkeen puolisen tuntia, jonka jälkeen Merin ja Mikon kanssa kahville. Kahvilla tapamme mukaan puhuimme kiivaaseen sävyyn Merin kanssa Mikon katsellessa vierestä ja hänen tullessaan koko ajan enemmän siihen tulokseen, että miehissä ei oikeastaan ole mitään vikaa ja voisi olla hyvä idea vaihtaa naiset komeampaan sukupuoleen. Tulin muuten todenneeksi, että Meri näyttää aikuiselta versiolta pissikseltä. Siitäkös keskustelu syntyi. Mutta niin siis, sen jälkeen menin perhesuunnitteluneuvolaan jossa minulle asennettiin ehkäisykapseli ihon alle. Se oli suhteellisen ahdistavaa. Lekurilla oli ekaa kertaa käytössä uudet välineet ja loput voitte arvata. Sähellystä siis. Nyt käteni on paketissa, siinä on avohaava jota ei tikattu eikä liimattu kiinni ja se aukeaa jos käden vääntää väärään asentoon. HMMM. Sitten kävin kirjakaupassa tekemässä alennusmyynneissä löytöjä. Tulin kotiin ja olen möllöttänyt täällä. Sitten puhuin puhelimessa kaverin kanssa joka melkein kosi minua. Tai kosikin. En oikeastaan tiedä. No sen verran tiedän, että suhteemme on epäterveen omituinen. toinen HMMM. Ja sit öö. Niin, oon kipee joka paikasta ksoka olen käynyt kuntosalilla ja koska käsi on paketissa ja menen nyt nukkumaan. Jees.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.