IRC-Galleria

MÖHSunnuntai 27.11.2005 23:34

Kuolkaa kateuteen, minulla on Green Carnationin lätty jota on valmistettu vain 400 kipaletta ja myydään vain keikoilla sekä Deathlike Silencen lätty joka on hyvä ja josta suurin osa teistä ei ole edes kuullut. Ja näin molemmat Lutakossa.

Caedes on kiva <S

MÖRRRR olen hilmuinen kalhu.

CMXTorstai 24.11.2005 03:12

Ei antanut Yrjänä nimmaria.

Mut oli ihan hyvä keikka, vaikkeivat ehkä lempibiisejäni soittaneetkaan. Tai no musiikin tasoa en ala arvostelemaan kun en absoluuttista sävelkorvaa omista, mutta fiilis oli hyvä, tuli tanssittua penkillä ja hengattua tuntemattomien kanssa ja eturiviinkin puskettua. Ja sit mun tuntematon seuralainen yrittä päästä aidan ali hakemaan niitä nimmareita. Ja sit keikka loppu. Tosin nämä kaksi asiaa eivät liity toisiinsa. Onneksi.

Omillaan asumisen iloja.Keskiviikko 23.11.2005 18:06

No voi hevonhelvetti. Viemäri on tukossa, jääkaappi täynnä vanhaa ruokaa, bioroskispussit mystisesti kadonneet ja älytön määrä ties mitä papereita lojuu ympäri kämppää rutussa ja tallaantuneita ja teetahraisina ja pelastusta tai roskista vailla. Tästä varmaan pitäisi syyttää vain itseään, mutta kun nyt en millään haluaisi ottaa vastuuta siitä että elämäni arkiset asiat ovat hiukan kuralla. Tarvitsen syntipukin.

Positiivista on se, että CMX soittaa tänään lutakossa ja minulla on liput.

Kaikkea sitä kirjallisuuteen kuuluukin.Maanantai 21.11.2005 18:55

Möö. Sain Sadan vuoden yksinäisyyden luettua. 400+ sivua sekalaisuutta. No, kai se oli jotenkin ansainnut maineensa postmodernin kirjallisuuden kärkiteosten joukossa, olihan se kieltämättä sekapäinen ja jäi lukukokemuksena hyvin mieleen. Uutena kirjana aloitin Anatomin. Lupaava kirja, takakansitekstinä lukee vain "Kuka keksi klitoriksen?". On voittanut jonkun palkinnon 1996 ja herätti helkkaristi kohua kun palkintösäätiön puheenjohtaja alunperin kieltäytyi jakamasta palkintoa koska piti kirjaa pornografisena. Helei, sensuuri ja kielletyt kirjat eivät siis olekaan viime vuosituhannelle jääneitä juttuja, kuten myös Tommi Kyyrä ääni- ja kuvatallennetuottajista antoi haastettelunsa sensurointipyynnöllä ymmärtää. Onneksi aikainen nörtti alkuperäisen haastattelun nappaa. ( http://mjr.iki.fi/mirrors/tietokone-akt )

Viikonloppu yliopistolla oli pelottava. En olisi ksokaan uskonut, että minun pitäisi pyöritellä sellaisia käsitteitä kuin biografismi, venäläinen formalismi ja strukturalismi. Tämä opin määrä sattuu päähän sen lisäksi, että muutenkin aivojeni verenkierto kärsii ylikäynnistä nyt kun savuttelut loppuivat. Älyllinen toiminta aiheuttaa päänsärkyä.

ShoppailuaddiktioMaanantai 14.11.2005 19:01

Kurkkukipu hellittää ja alan vähitellen tuntemaan itseni taas elävien kirjoihin palanneeksi. Olen tänään kuitenkin ihan kiistelytahdoton ja se kertoo, etten ole vielä ihan täysissä ruumiinvoimissa. Kävin taas Body Shopissa ihastelemassa joulumyyntiin tulleita tavaroita. Se kauppa on varmasti jonkinlaisen Shoppailu Jumalattaren lempilapsi, sillä yksinkertaisesti ihkutan kaikkea siellä ja aivan hillitön ostohimo iskee minuun aina kun astun puodin kynnyksen yli. No, onneksi siellä myytävät tuotteet ovat aika pitkälle käyttötavaraa ettei kauhea morkkis iske heräteostoksista.

Miehet ovat omituisia ja niitä on lähipiirissäni monta. En osaa päättää onko se viihdyttävää ja mukavaa vai hämmentävää ja ärsyttävää. No, happy go lucky I guess - optimistit elävät iloisemman elämän.

EpäaamuihminenMaanantai 14.11.2005 09:42

Kurkkuni on saatanallisen kipeä. En saanut nukuttua lainkaan ja eilisillasta asti imeskelemäni desinfiointitabletit eivät tunnu missään. Pitäisi kai mennä lääkäriin mutta se maksaa, ja en lainkaan tiedä olenko antibioottikuurin tarpeessa vai yksinkertaisesti saanut pienet lihakseni ärtymään baarittelusta. Pakko siis toistaiseksi raahautua kouluun ja toivoa, että terkkari pystyy tekemään asialle jotain.

Idioottimagneetti.Lauantai 12.11.2005 18:17

En ymmärrä, miksi toinen toistaan omituisemmat hyypiöt onnistuvat aina istumaan joko samaan pöytään, tai ainakin viereiseen, kun menen baariin. Tuli taas tavattua sellainen Suomen Toivo että huhhuh. Arviolta 35-vuotias mieshenkilö jolla ei tuntunut mikään menevän hyvin, joka suuttui jos sitä yritti saada piristymään tai pääsemään ylös siitä itsesäälin suonsilmäkkeestä johon se oli vajonnut, joka alkoi yhtäkkiä huutaa että EN AIO NUSSIA KETÄÄN JOS EN SAA NEEKERINAISTA ja sitten syytti minua kaverini kanssa siitä, että loukkaamme suomalaismiehiä jotka maksavat veroja ja ovat synnyttäneet tähän maahan lapsia, ja tämä neekerinaisen pokaaminen oli sitten hänen vastalauseensa meidän suomalaismies-vihaamme. Tämä siis siinä vaiheessa iltaa kun olimme jo todenneet, että syvennytään kahdenkeskiseen keskusteluun kun miestä kerran ei voi miellyttää. Emme olleet puhuneet suomalaisista miehistä kuin ohimennen kun totesin, että maikkarin älypelien juontaja on aika hassu, muuten puhuimme musiikista ja heitimme yleistä läppää. Tätä miehelle ihmetellessäni sain takaisin kommentin KYLLÄ RIVIEN VÄLISTÄ PYSTYI LUKEMAAN MITÄ TE AJATTELETTE. No, tilastojen mukaan joka kolmannen suomalaisella on melenterveysongelmia, eipä tarvitse miettiä kuka tämä epäonninen meidän pöydässämme oli.

FAILED again.Torstai 10.11.2005 01:38

No möö en päässyt mukaan Tammen novelliantologiaan. Ei sit, en ois halunnutkaan. Julkaisen oman novellikokoelman ja tulen paljon kuuluisemmaksi ja rikkaammaksi ja arvostetummaksi sitä kautta kuin yhden novellin kirjoittajana jossain antologiassa.

Mitä? Can't blame a girl for dreaming.

Jotenkin huvitti se, että kohteliaassa ette onnistunut-kirjeessä oli mukana joku pirun alennuslipuke, jolla saa -30% Tammen kustantamasta kirjasta. Älä itke ruma lapsi - ota alennuslipuke!
Kyllä kai. zOMG. Kirjoitin melkein kauhua.


Kaivo


"Hei Anu menet sä käymään sisällä?" huusi Tintti kaverinsa perään kun tämä loikki rusakkomaisesti kivetyksellä kohti valaistua hirsimökkiä.
"No en vittu kun mulla on ihan kamala kusihätä, mä juoksen ulkohuussiin! Ettei tartte taas nyppiä koko iltaa havunneuloja perseestä niinku viimeks ku mä toimitin tarpeeni sinne kuusen juurelle..." huikkasi Anu ja jatkoi tahtia hidastamatta matkaansa kohti Hotelli Helpotusta. Tintti huusi Anua tuomaan lisää puita vesipadan kuumentamiseen ja hän huiskutti kättään käskyn kuulemisen merkiksi. Tintti palasi verannalta takaisin pesuhuoneeseen ja keskittyi kiertämään koivuntuohta risunipun ympärille. Sitten hän sytytti tämän halpasoihdun ja tunki koko komeuden padan tulipesään pienistä haloista tehdyn tiipiin alle. Odotellessaan tulen tarttumista klappeihin hän alkoi laskemaan pataan vettä. Hetken kuluttua ummehtunut haju täytti ilman ja Tintti huokaisi. Padan nuuhkaisu varmisti naisen mielessä äsken kehittyneen johtopäättelmän - vesi oli märännyttä. Hän laski letkun lattialle ja alkoi lappoa pataan valunutta nestettä kauhalla pois.
"No tässä on nyt niitä puita - hyi helvetti mikä täällä haisee, ihan kuin jossain olis kasa keitettyjä kananmunia." sanoi ulkohuussista palannut Anu ja tyrkytti ovensuusta Tintille korillista halkoja. Nainen varoi visusti astumasta märälle lattialle kangaskengissään ja huojui kynnyksellä harteillaan olevaa villatakkia puristaen.
"Joo se on toi vesi... on vissiin päässyt joku rotta tai muu vastaava hukkumaan kaivoon kun se tolle haisee, pitää laskea sitä vähän aikaa viemäriin että saadaan puhdasta. Täytyy käydä onkimassa se raato pois sieltä." totesi Tintti samalla kun asetti tuohikorin pesupenkille odottamaan. Hän vilkaisi uuninpesään ja totesi huojennuksekseen ettei tuli ollut vielä syttynyt - pataa kun ei voinut tyhjänä kuumentaa.
"Kyllä siinä sivistyksessä vaan on puolensa, kotona jos menee viemäriin jotain niin voi sentään kutsua ihan ammattimiehen pumppaamaan sen putkenmutkan puhtaaksi..." mietiskeli Anu puoliääneen.
"No voihan tännekin kutsua kaivomiehen--"
"Kaivomiehen?" virnuili Anu termille.
"--Mutta ei se tule varmaan ihan tähän hätään jos nyt soitetaan, vai tuleeko? Käy hakemassa sisältä taskulamppu ja kumpparit niin hoidetaan tää saman tien pois alta. Mä ainakin haluan saunaan vielä tän päivän puolella." täydensi Tintti ja nousi seisomaan.
"No ok, mut sä sitten olet se, joka sinne kapuaa, mä en halua onkia mitään vettä valuvaa hiirtä ylös haisevasta kaivosta."
"No kai mä nyt kiipeänkin kun tää on meidän mökkikin, tuut vaan pitää taskulamppua ettei mun tartte teipata sitä kiinni päähäni tai muuta nerokasta." tokaisi Tintti ärtyneenä. Tällaisinä hetkinä häntä otti suunnattomasti päähän Anun huippuunsa kehittynyt kaupunkilaisasenne - jos jotain piti tehdä itse, se oli ehdottomasti ällöttävää. Tintin oli tosin rehellisyyden nimissä myönnettävä, että ei hänkään kivikuiluun kapuamisesta märkiä unia nähnyt, sen verran inhottavaa puuhaahan se oli. Mutta Anun vähättelevä asenne käsin tiskaamista, makkaran mutustelemista, saunan lämmittämistä ja ties mitä muuta persumökkeilyyn kuuluvaa puuhaa kohtaan sai kaiken tuntumaan jotenkin arvottomalta. Tintti oli odottanut kesälomaansa (ja mökille pääsyä) monta kuukautta, ja jos hän olisi tiennyt, miten Anu Luontoemoon suhtautuu, hän olisi tullut yksin.
"Tässä on nää kumpparit sullekin... Missä se kaivo oikein on?" kysyi Anu hytisten kylmästä.
"Se on parisataa metriä tuohon suuntaan", sanoi Tintti ja osoitti metsänlaitaa kohti, ""ihan lähellä tuota järjettömän suurta mäntyä."
"No on se paikkaan kaivettu..." sanoi Anu ja napsautti taskulampun päälle. Sitten naiset suuntasivat kohti etäisyydessä häämöttävää betonirengasta. Päästyään sen reunalle he ottivat tukevan otteen sitä peittävästä puukannesta ja heivasivat sen yhteisvoimin maahan.
"Tuus ny antaa sitä valoa että mä näen mihin astun..." sanoi Tintti ja alkoi kapuamaan kaivoon siihen rakennushetkellä kiinnitettyjä tikkaita pitkin, kohti pimeyttä. Anu yritti pitää valoa paikoillaan mutta hänellä oli niin kylmä ja lamppu oli niin painava että valokeila tanssi kaivossa kuin viimeistä päivää koska Anu ei saanut pidettyä käsiään vakaana. Tintti huokaisi ja jatkoi kapuamista. Vesi oli aika matalalla kuivan alkukesän johdosta ja hän joutui kiipeämään syvälle ennen kuin haju kertoi hänen olevan lähellä pintaa.
"No niin nyt sitä valoa jos sopii... kiitos!" huusi Tintti ja kääntyi etsimään katseellaan selkä ylöspäin kelluvaa sammakkoa, hiirtä tai rottaa. Hetken kuluttua hänen katseensa tavoitti vihdoin jotakin ja ylhäällä odottavan Anun korviin kiiri tukahtunut huudahdus.
"No mikä siellä maksaa? Oliks se isokin karvakasa? Tuo se raato ylös että päästään jo takaisin sisään, mä jäädyn tänne!" huusi Anu steppauksensa keskeltä.
"Kuule ei se käy ihan niin helposti. Itseasiassa pitäisi varmaan soittaa poliisi." kuului Tintin vastaus kaivosta.
"Miten niin, kai sä nyt yhden rotan jaksat ylös tuoda! Kyllä munkin tekee mieli nähdä uniformuisia ukkoja, mutta nehän nauraa meidät pellolle jos me tän takia--"
"No kun tänne ei ole hukkunut rotta, vittu täällä kelluu naama alaspäin joku venakko!"
"Siis mikä, onks se joku koirarotu?" kysyi Anu hämmentyneenä. Oliko naapuri päättänyt päästää piskinsä pois päiviltä?
"Helvetin vajakki, siis nainen, ihmisnainen!"
Joo-o. Ei tuntunut ehkä kaikkein omimmilta tyylilajilta. Mutta sianpa taas välteltyä kokeisiin lukemista \o/