IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Torstai 15.02.2007 18:10

1. Aksu Piippo Vihr. Pirkanmaan 94 %
2. Laura Rantanen Vihr. Uudenmaan 94 %
3. Johanna Sumuvuori Vihr. Helsingin 93 %
4. Samuel Vidqvist Vihr. Satakunnan 93 %
5. Moisio Elina Vihr. Helsingin 92 %
6. Tommi Hämäläinen Vihr. Kymen 91 %
7. Sini Terävä Vihr. Varsinais-Suomen 91 %
8. Jussi-Pekka Rode SDP Lapin 90 %
9. Jussi Saramo Vas. Uudenmaan 90 %
10. Tapio Laakso Vihr. Helsingin 90 %

/me on viherpiipertäjä

http://noirre.livejournal.comSunnuntai 05.11.2006 21:03

Surfatkaa sinne jos vielä kiinnostaa~

time left 'till YO-panic: 12 daysPerjantai 03.03.2006 16:05

Ylioppilaskokeet lähestyy. No panic, vaikka lukeminen tähän mennessä olematonta viimeiset 13 vuotta. Kyllä tämä tästä. Juu juu.

Ahdistaa kun olen kadotrtanut kalenterini. On jotenkin orpo olo ilman sitä. Ja pihi. Mutta se johtuu lähinnä siitäö että olen niin köyhä tällä hetkellä, ja auto pitäisi tankata. Eli pelatako pient uhkapeliä, ajaa Keuruulle ja toivoa tankin riittävän ja sitten vinkata isälle bensan loppumisesta vai tuhlata omia rahojaan, tuntea minimaalista iloa siitä että ABC:llä tankatessa saa sentään S-bonuksia ja niin. Emt. Tai sit vähän molempia: tankkiin bensaa kympillä ja loput pyydetään isiltä.

HAH. Thö plään.

Juon Baileys-kaakaota ja se on se on niin HYWÄÄ että pitää käyttää kaksoisveetä.

Mut nyt vois jutella vielä hetken virginian kaa mesellä, lähtee kipaisemaan the Body Shop:issa ja sit pitääkin mennä kotia kohti.

...Lauantai 11.02.2006 05:33

Mun kättä kutittaa ja se on miesten vika.

Tori Amoksen Winter on kyllä <S

Ja ei, en aio selittää sen tarkemmin.

Haluan tulla muistetuksi ;<Keskiviikko 08.02.2006 16:13

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Yy kirjoittakaa mulle jotain kivaa.

HMMM.Perjantai 03.02.2006 00:22

Joku joskus totesi minulle, kun tapani mukaan kerroin jostain omituisesta jutusta joka minulle on sattunut, että "mahtaisi olla mielenkiintoista elää sun elämää". Alan uskoa siihen itsekin.

Normiaamu. Edellisilta meni pitkään, katselin kelloa vikan kerran kai puoli kahdelta. Pistin kellon soittamaan 07:20 että ehtisin kahdeksalta alkavalle tunnille. Heräsin aamulla, katsoin kella ja mietin, että "hei, eihän mulla mene kuin viitisen minuuttia koululle jos reippaasti kävelen ja toiset viisi pukea päälle, voin nukkuu vielä 20 min." Pistinkö torkun päälle? En. Heräsinkö ajoissa? Kello oli 08:11 kun seuraavan kerran heräsin. Niin että laskekaa siitä.

Olin siis tiltissä aamulla, juoksin kouluun ja saavuin luokkaan 08:22. Psykologian kaksoistunti josta olin aika pihalla koska väsytti niin hemmetisti ja kaikenkaikkiaan keskityin pääasiassa tuntemaan kipua takapuolessani (kuntosalipyörät ovat saatanasta). Sitten juttelin ihmisten kanssa tunnin jälkeen puolisen tuntia, jonka jälkeen Merin ja Mikon kanssa kahville. Kahvilla tapamme mukaan puhuimme kiivaaseen sävyyn Merin kanssa Mikon katsellessa vierestä ja hänen tullessaan koko ajan enemmän siihen tulokseen, että miehissä ei oikeastaan ole mitään vikaa ja voisi olla hyvä idea vaihtaa naiset komeampaan sukupuoleen. Tulin muuten todenneeksi, että Meri näyttää aikuiselta versiolta pissikseltä. Siitäkös keskustelu syntyi. Mutta niin siis, sen jälkeen menin perhesuunnitteluneuvolaan jossa minulle asennettiin ehkäisykapseli ihon alle. Se oli suhteellisen ahdistavaa. Lekurilla oli ekaa kertaa käytössä uudet välineet ja loput voitte arvata. Sähellystä siis. Nyt käteni on paketissa, siinä on avohaava jota ei tikattu eikä liimattu kiinni ja se aukeaa jos käden vääntää väärään asentoon. HMMM. Sitten kävin kirjakaupassa tekemässä alennusmyynneissä löytöjä. Tulin kotiin ja olen möllöttänyt täällä. Sitten puhuin puhelimessa kaverin kanssa joka melkein kosi minua. Tai kosikin. En oikeastaan tiedä. No sen verran tiedän, että suhteemme on epäterveen omituinen. toinen HMMM. Ja sit öö. Niin, oon kipee joka paikasta ksoka olen käynyt kuntosalilla ja koska käsi on paketissa ja menen nyt nukkumaan. Jees.

Unirytmi ylösalaisin.Torstai 12.01.2006 02:15

Jes. Heräsin muutama tunti sitten uuteen päivään. Hyvin menee. No, positiivista on se, että yöllä ainakin on rauhallista ja hiljaista jos tahtoo lukea rauhassa tai muuta vastavaa - mutta jos tulee ihmiskommunikaatiota ikävä, aina voi mennä irkkiin. Aina sieltä joku yökyöpeli tai aamuvirkku löytyy.

Voisin mennä tekemään lounasta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.12.2005 20:35

Olipa turhaa tuhlata kaksi tuntia elämästään tuohon rainaan.

>__>Keskiviikko 14.12.2005 18:24

Kauhea mahavihlonta. Luulin aina, että vain hampaita voi vihloa. Minua on huijattu.

Huomenna on sosiaalipsykologian koe ja olen jopa lukenut jo parikymmentä sivua. Wh00t.

Nälkäkin on mutta en tiedä mitä söisin. Jääkaappi on (kerrankin) niin täynnä ruokaa, että tuli valinnan vaikeus -> syön siis lisää jämäpizzaa.

Onneksi ei tänään tarvitse lähteä mihinkään. Voin vaihtaa yökkärit päälle, istua kotona möllöttämässä telkkaa ja välillä lukea tai ehkä jopa kirjoittaa jos niikseen tulee. Tällaisia päiviä kaipaan aika usein kun tuntuu, että pitää aina lähteä juoksemaan jonnekin - kauppaan tai kaverille, kahville tai kirjastoon, porukoiden luo (ja tietysti kouluun sekä opistolle). Ei pienen ihmisen pää jaksa, välillä pitää saada käpertyä palloksi lämpimän peiton alle ja olla vaan. Onneksi tulee taas viikonloppu. Silloin voi vieläpä käpertyä jonkun kainaloon, ja se on aina plussaa.

Hyvä viikonloppu, kiskis.

Viikonloput ovat kyllä ihan selvästi kissoja, ne kun tekevät oman päänsä mukaan ja harvoin pysyvät suunnitellunlaisina pitkään. Normipäivät voivat sitten olla koiria. Päivästä riippuen eri rotuisia tietysti - toisinaan sitä saa jaloille kuolaavan Berhandilaisen, silloin tällöin kohdalle osuu leikkisä ja temppuja tekevä villakoira. Joskus - useimmiten - sitä saa SEROPIn, SEkaROtuisenPIskin. Niissä päivissä on se hyvä puoli, että yllätyksellisyys on joskus sentään positiivista, toisin kuin berhandilaispäivät, joiden osuessa kohdalle on kiveen kirjoitettua että ennemmin tai myöhemmin pitää siivota kuolaa jostakin.

Tai sitten ei. Päätäni alkoi särkeä ja menen nyt hakeamaan ruokaa ja tuijottamaan leffan, joka on ollut minulla hyllyssä jo kuukauden verran enkä vieläkään ole saanut katsottua sitä. Studio 54 - here I come.

Psykologian tunnit on popMaanantai 12.12.2005 17:48

<@noirre> Puhuttiin psykologian tunnilla johtajuuden eri tyypeistä
<@noirre> Sitten tuli puhetta siitä, kuinka monessa ryhmässä on "oikean" johtajan lisäksi se OIKEA johtaja
<@noirre> Joku sieltä sitten totesi, että tästä jotenkin tulee mieleen sanonta "kaiken takana on nainen"
<@noirre> Niin Juho sieltä luokan takaa sitten toteaa, että "Juu, ei se Irakiin hyökkääminenkään Bushin vika ollut - sen vaimolla vaan sattui olemaan silloin kuukautiset."

\o\ /o/ \o\

Hei Quintus, hyvin sä vedät :D
« Uudemmat -