IRC-Galleria

Pähkinä

Pähkinä

Facebook on aktiivisempi. FB: Sami Bro

Blogimerkintä

- Vanhempi »
elikkä tuossa viime yönä kun mtv3 chatissä oli jokin kilpailu, jossa näytettiin kuvaa jossa oli kolme kissaa ja yksi kora, ja sitten arvon tsättäilijöiden tehtävänä oli keksiä että mitä kuvassa tapahtuu seuraavaksi. no minun osallistumis viestini meni näin:

"koira usean tunnin odottelun jälkeen vetää michael jacksonit, eli pudottaa kuononsa ja sanoo: "i could never touch a child" ja saapastelee pois."

ikävänä takaiskuna en siis voittanut, eikä minun osallistumis viestiäni edes julkaistu koko lähetyksen aikana. ikävää sinäänsä ettei asiallisia viestejä julkaista, mutta sitten taas tämmöisiä kun: "88 v. rohkea neito kaipaa SM-leikki kaveria nuorista miehistä", julkaistaan ilman minkään sortin takkuiluja. ja juontaja saattaa jopa lukea tuollaisen ääneen ja antaa oman puolustavan kommentinsa siihen.

(ps. keksin tuon SM jutun omasta päästäni, ettei kenellekkään tule mitään sanomista siitä, että olisin laittanut tänne jonkun lähettämän viestin. toisaalta hyvinkin mahdollista olisi että jollakin 88 vuotiaalla, SM-leikkejä harrastavalla saattaisi olla myös täällä kuvia, eikä vain gynekologin X-filesissä). kiitoksia niille jotka todella lukivat koko tarinan, niin ärsyttävä kuin se olikin. (pps. älkää ottako tosissanne näitä kaikkia juttuja, mua vaan vähän väsyttää)

(ppps. mtv3 chat on ihna kiva, enkä "mitenkään" yritä saattaa mtv3 chattia huonoon valoon, päinvastoin, minähän mainostan sitä. MTV3 CHAT RULAA!!!!) kits.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.