IRC-Galleria

Mielipuolista ja puolimielistä.Maanantai 12.03.2007 13:11

Varoitus!!! Jos haluatte ymmärtää kaiken, mitä tässä merkinnässä lukee, ottakaa jo etukäteen vähintään yksi päänsärkyä lieventävä tabletti. Sekavaa tekstiä ja pitkiä lauseita luvassa.

Hiihtoloma kun alkoi, niin minähän masennuin. Tai sitten en.

Noh, parhaat jatkot pitkiin aikoihin oli toissa viikon lopulla, sen jälkeen taso laski pikkuhiljaa.

Tiistaina oli hyvä päivä huomata, että ei kait siinä, elämä potkii päähän, mutta Jumalaan kun muistaa turvautua ja vielä paremminkin tutkistella Jumalan sanaa, niin elämä alkaa hymyillä.

Näin kävi.

Arvostan kaikkia niitä ihmisiä, jotka joutuivat sietämään minua viime viikon alussa ja onnistuvat siinä. Tai vaikka eivät onnistuneetkaan. Iso kiitos teille!

Viime lauantaina sitten tuli nuorten illan päätteeksi yksi saksalainen naishenkilö "hostinsa" kanssa Kanttorilaan. Noh, minä olin sitten ainut (omien tietojeni mukaan) joka viitsi, osasi, uskalsi, tai oli tarpeeksi tyhmä siihen, että puhui kyseisen saksalaisen kanssa saksaksi enemmän kuin yhden lauseen. Oli lukiossa sen verran puolessatoista vuodessa tarttunut meidän iki-ihanan opettajan toimesta kielitaitoa päähän, että osasin paremmin saksaa kuin tämä "host", joka ei omien sanojensa mukaan ollut puolessatoista vuodessa oppinut oikeastaan yhtään saksaa (epäilen kyllä suuresti em. lausuntoa). Sinä iltana opin häntä (siis lukioaikaista saksan opettajaani) arvostamaan samasta syystä, mistä muutkin, jotka häntä arvostavat (siellä tunneilla oppi, koska oli pakko oppia, ei ollut vaihtoehtoja). Harmi vaan, että olin niin tyhmä, että jätin saksan lukemisen kesken silloin viisi vuotta sitten.

Semmoista se on. Monet ovat kuulleet minulta hyvinkin negatiivisia kommentteja Saksasta ja saksalaisista. Toivottavasti olette huomanneet, että ne eivät ole todellisia mielipiteitäni. Niiden laukominenkin johtuu, (tai siis johtui, koskapa en aio vastaavia kommentteja enää laukoa) siitä, että pääsin samaan aikaan, kun lopetin sen saksan lukemisen kesken, irti eräästä ikävästä ideologiasta, josta nyt ei sen enempää (itseasiassa hieman toisinpäin).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.