IRC-Galleria

Huomenna hyvänä päivänäLauantai 30.06.2007 14:28

Töihin aamukuudeksi. Kivaa syntymäpäivää Paulille siis. :D
Joo. Sainpa tässä päivänä muutamana idean, että menenpä tivoliin kavereiden kanssa. :P Säästä huolimatta ja vähän siitä johtuenkin menimme sitten tässä tänään sinne. Yksin ei oikein ole jaksanut käydä missään härpäkkeessä, niin en ole käynyt neljään vuoteen tätä ennen missään laitteessa. :D Oli ihan kiva homma. Ensin menin tyttöjen (Sami ja Sofia) kanssa Rocking tugiin, se oli ihan kiva laite ja näin pois päin. :) Sitte menin heti perään tyttöjen kanssa (Kati ja Henna) speedyyn. :D Se oli ihan kiva laite. Ainut miinuspuoli hommassa oli se, että oli just ennen kotoa lähtöä syönyt, niin pukkasi hieman heikkoa oloa sen jälkeen. En tiedä onko sitä vielä jäljellä, mutta kun tuossa puoli tuntia sitten pääsin kotiin, niin sohvalla olen makoillut sen jälkeen silmät kiinni. Meinasin todeta, että en ihan heti tästä ole nousemassakaan, mutta tuli mieleen, että olis ihan kiva pistää leipälevitteet, jotka kävin ostamassa sen tivolireissun jälkeen, laukusta hieman viileämpiin elinolosuhteisiin... :D

Syvä huokausTorstai 28.06.2007 01:30

Kaikki kiroilee. Minäkin kiroilen. Sitä pitäisi vähentää. Ainakin omalta kohdalta. Taas kerran. Siinä kun toivoo pahaa sille kiroilun kohteelle, eikä se ole mitenkään hyvä asia, että tapahtuu pahoja asioita. Paha kun ei ole Jumalasta, se on Saatanasta.

Eiku ei mitään sittenkään.Keskiviikko 27.06.2007 03:11

Nyt karkasi kyllä ajatus siis niinkuin ihan... Eiku sehän se oliki. :D Siis. Ilmeisesti loppujen lopuksi osaankin olla huomaavainen ihminen, näin sain kuulla juurikin. :D
Semmonev voes olla aeka hyvä homma, nosta saes parempoo palakkoo, ku semmone nosta ee saes lopputillii vaekka yrittäes mitä vuan suaha aekaaseks, noen niinko vaekka ihimistä vanahempana ollessaa ee jättäeskään vanahempijjaan heitteillev vuan pompottaes pottaijänkij jälistä veelä kolomekymmentä vuotta. Nii se on poijaat! Ja vähä tyttölöösekki.
...ko on vähä peä kippee. En tiijä häntä iha varmaksi, mut näi luulissiin.
Alan silloin vihellellä internationalea, neukkulan kansallislaulua ja laulaa kansallissosialistien marsseja ääneen. Tämän hetken suosikkini niistä tuntuu olevan Der Afrika Korps Lied. Näin voi käydä. Onneksi ei kovin monesti ota päästä nykyään. :D Miksiköhän edes tämän kirjoitin? Sen ku tietäis, niin sillä tiedolla ei kyllä välttis tekis paljo rahaa. :)

Hm.Keskiviikko 27.06.2007 02:00

Päivä kyllä oli ihana, mutta jotta tasapaino säilyy, niin näyttää siltä, että yöstä täytyy tulla yhtä helvettiä. :D Kiva päästää pienetkin paineet nyt pihalle. :D Heti paranee mieli hetkeksi. :) No, joskus käy näin. :D Saa nähdä kuinka kauan tämän vaikutus kestää... :D

No oliko nyt ihan pakko?Keskiviikko 27.06.2007 01:57

No olipa tietysti! Piti sitten yrittää mennä nukkumaan, mutta eihän se nyt onnistu. Noh, täytyy vaan jatkaa yrittämistä. Kivakivakiva. :D Ei kait täsä sitte muuta ku lisää puuta piisiin.

Dodii...Tiistai 26.06.2007 15:43

Itse itseäni komentaen. Ilmoitusasiaa, kaikki kuulolla! Kaupungissa käyty, nyt kotiin, että voin tulla takas palloilemaan tuonne kadun toiselle puolelle Pitkäkarin kentälle. Muutkin, jotka tämän lukee, saa toki tulla. :D Aikaa 45 minuuttia, ei muuta, jatkakaa!