IRC-Galleria

Nyt se iski, niin ku joka ikinen joulu.Maanantai 24.12.2007 14:45

JoUlUmAsIs! :( Ja aika kova kaiken hyvän lisäksi. Menkää pois, tai antakaa hali! Mikään ei voi nostaa tunnelmaa enää, toki tunnelman laskemisen voit estää.
Silti epäilen, ettei monikaan oo yhtä iloinen ku minä. :)
Näin om päässyk käymää. Se o ehkäv vähä enemmäm mum makkuu sopival loppujel lopuksik ku tää, vaikka em minä tääläkkäät teitä rauhaaj jätä. :P
Juu. Mittää en oo ottanu. Nyk katon The Joulukalenteria. :D

Os sek kylläp pimiä.Perjantai 07.12.2007 12:15

Ei voim mittää. Em millääm meinannu uskuak ku porukat lähtiessääs sano, että kello oj jo kymmene, pakko se os silti uskuak kuk kattook kellua, että os se. Eiv voin mittää.

Miltä tuntui? Tuntui tältä.Torstai 06.12.2007 18:18

Oli hieman maassa fiilikset. Ei kestäny rasittaa itseään yhtään, tai iski ihan jumalattomat rintakivut. Otti päästä. Oli sellainen fiilis, että lähtö tulee, mutta mikäpä se pahan tappais? Tässä sitä vielä ollaan hengissä ja nyt jo kohtuu hyvinvoivana. Että silleen. Kiitos tuesta. :D Tänään voitais tehdä jotain tässä iltasella. Jotain ei-rasittavaa. Oonhan sentään sairauslomalla.

Arvatkaapa miltä nyt tuntuu.Maanantai 03.12.2007 00:39

Katsotaan parin päivän päästä oletteko olleet oikeassa.

Status: Sairasta meininkiäLauantai 01.12.2007 20:58

Joo. Sairaana on kiva olla. Varsinkin kotona. Varsinkin silloin kun isäntä luulee, että nukun, enkä kuule. Ihan kivaa settiä heittää. No, eipähän jää ainakaan epäselväksi kuinka "paljon" se mua "arvostaa", tai ketään muutakaan. Tunnustan kyllä, etten ole ollut paras mahdollinen lapsi. Opin vaativaksi, mutta isä ei koskaan ole oppinut vastaamaan oikein niihin vaatimuksiin. Sen siitä saa, kun on eri puusta veistetty. Minä siis. Kahteen edelliseen meidän perheen sukupolveen verrattuna. Minä sentään yritän. En vaan suostu tyytymään siihen, että tunteista, positiivisista sellaisista, ei puhuta, kun ei osata puhua. Kun kukaan ei ole opettanut.

Olis jännä tietääLauantai 01.12.2007 08:20

Nukuinkohan tänä yönä yhtään... En osaa sanoa. Tuntuu siltä ku en olis, mutta ei kyllä väsytäkään. Hyvij jännä. No, nyt aamupala sisuksiin ja takas sänkyyn. :P

Eii näin, ei todellakaan näin!Torstai 29.11.2007 00:41

Sairasta meininkiä, sano Pauli, ku ruumiinlämpö nousi!