IRC-Galleria

Pellakai

Pellakai

ja kyky ihmetellä.
Katri ja Anni tulee huomenna viikonlopuksi miun luo kylään ja sitten saunotaan ja syödään ja juodaan VIINAA ja sit mennään yhteen Erik29:iin ku siel on halvat juomat ja nähdään varmaan teatterijengiä.

Nyt kelpaa tullakin meille koska ollaan vaimon kanssa siivottu koko kommuuni ja tehty pervo piparkakkutalo joka on oikeastaan LoveHotel ja sen perustaja Väinämöinen on ikuistettu sen yhteen korkeeseen seinään ja sympaattinen kummitus on saanut myös oman seinän. Takapihalla on tietty nussimisalue ja seinällä norsu joka katselee aurinkoa! (Ja tästä talosta saa piparia ilman että täytyy seiniä syödä, ahahahaha.) :DD

Oon nyt koko viikon siivonnu kaikki yöt ja käyny nukkumaan vasta joskus kolmen maissa ja heränny taas kasilta kouluun. Kun kaikki illat on esityksiä tai koulujuttuja ni ei vaan ole ollut aikaa siivota muulloin ko öisin! Oon jo niin väsyny ettei ees väsytä.. Mut iloinen ja onnellinen oon silti!

Sit laitoin kaikkia hienoja jouluvaloja ja -koristeita luomaan tunnelmaa ja vaimo kävi ostamassa kuusen torilta ja koristellaan se huomenaamulla! :)))

Ainii, imuri hajosi ni jouduin lakaisemaan keittiön lattian Hannu Potterin luudalla!!!! Se oli sellanen oikee taikaluuta, joka on tehty RISUISTA! :DD

Muttaaa nyt nukkumaan. Onneks huomenna on rento päivä.

Ja viideltä asemalle vastaan tyttöjä! <3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.