IRC-Galleria

Pellakai

Pellakai

ja kyky ihmetellä.

IhanaaKivaa! Elämä hymyilee! PIPARIII!Perjantai 28.11.2008 05:16

Katri ja Anni tulee huomenna viikonlopuksi miun luo kylään ja sitten saunotaan ja syödään ja juodaan VIINAA ja sit mennään yhteen Erik29:iin ku siel on halvat juomat ja nähdään varmaan teatterijengiä.

Nyt kelpaa tullakin meille koska ollaan vaimon kanssa siivottu koko kommuuni ja tehty pervo piparkakkutalo joka on oikeastaan LoveHotel ja sen perustaja Väinämöinen on ikuistettu sen yhteen korkeeseen seinään ja sympaattinen kummitus on saanut myös oman seinän. Takapihalla on tietty nussimisalue ja seinällä norsu joka katselee aurinkoa! (Ja tästä talosta saa piparia ilman että täytyy seiniä syödä, ahahahaha.) :DD

Oon nyt koko viikon siivonnu kaikki yöt ja käyny nukkumaan vasta joskus kolmen maissa ja heränny taas kasilta kouluun. Kun kaikki illat on esityksiä tai koulujuttuja ni ei vaan ole ollut aikaa siivota muulloin ko öisin! Oon jo niin väsyny ettei ees väsytä.. Mut iloinen ja onnellinen oon silti!

Sit laitoin kaikkia hienoja jouluvaloja ja -koristeita luomaan tunnelmaa ja vaimo kävi ostamassa kuusen torilta ja koristellaan se huomenaamulla! :)))

Ainii, imuri hajosi ni jouduin lakaisemaan keittiön lattian Hannu Potterin luudalla!!!! Se oli sellanen oikee taikaluuta, joka on tehty RISUISTA! :DD

Muttaaa nyt nukkumaan. Onneks huomenna on rento päivä.

Ja viideltä asemalle vastaan tyttöjä! <3<3<3
Tää on ihana, Vilma! Ollaan vaimon kaa kuunneltu varmaan kymmenen kertaa ja nytkin soi. Varmaan viel seuraavat kymmenen..

Vichy Christina BarcelonaTiistai 11.11.2008 01:07

Hyvä leffa! Kannattaa kattoo. Oltii vaimon kanssa vähän leffailee ja tosta tuli hyvä mieli. En ole aikaisemmin voinu sielää Penelope Cruzia muttaa...aijaijai, ihan mieletön roolityö tässä pätkässä. Aivan rautaa, olisin voinu katsoo sitä koko leffan! Trendin mukaan Johnny Depp olisi hävinnyt miespääosan Javier Bardemille. Noh, toivon ettei olisi. Javier oli ÄLLÖ. Depp olisi ollut täys kymppi. Muutenkin ihan hirveitiä miehiä koko leffa täys! :DDD Mut mimmit rautaa!

Jea.

VITTUUUUUUUUUUUUUU!!! :'((((Lauantai 08.11.2008 20:08

Vilmalla on tänään hienothienot synttäribileet ja MINÄ olen kipeenä kotona! Ääääääää! :*(

Keskiviikkona..Tiistai 04.11.2008 01:04

Disco Ensemble!!!!<3<3<3

Awww, en malta oottaa...! This Is My Head Exploding.

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 08:33

VIIMEINNNNNN!!!! valmis jeah ihanaa. tuli paska ei se mitää. nyt nukkuu, ehtii jopa 2,5 h. xD

Nyt ei kyllä enää väsytä.

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 07:30

mitä vittuu?! miten on voinu mennä taas jo yli tunti?! huoooOOOH! vielä loppusanat...

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 06:16

Vielä jatkuuu.................