IRC-Galleria

Pellakai

Pellakai

ja kyky ihmetellä.

EVITAPerjantai 30.01.2009 22:12

Esitys menossa ja vaihdellaan vaimon kaa mekkoja kohtauksiin!!! Kivaa!!! :DDD

Sing, Hedda, sing!Torstai 29.01.2009 03:23

Helsingin Stoassa kävin kattoo mielenkiintoisen norjalais-suomalaisen, musiikkia, teatteria, performanssia, klovneriaa, komediaa, mustaa komediaa, kärsimystä, tanssia, poikkitaiteellista, taikuutta ja visuaalisuutta yhdistelevän teoksen. Fyysiseksi teatteriksi sitä vois kai kutsua. Aluks olin et ei helvetti, taas jotain tekotaiteellista shittiä mut ekan kerran ko repesin nauramaan, ja se oli aika alussa, ni tajusin että tässä onkin jotain erikoista, jopa paikoitellen vaikuttavaa tunnelmaa. Ja jutussa oli paras näkemäni komedienne! Esitti koomista ja ällöttävää, Chaplinmaista pikkumiestä. Ei juma mitkä ilmeet, eleet, liikkuminen ja pokka. Ihan yli vedetty hahmo mut just siks toimi niin pirun hyvin. Lopussa sekosi kiimasta kun nai itsarin tehnyttä naista(Hedda) ja alkupuolella näytteli orgasmin jonka sai kun samainen nainen piti kättä tämän olkapäällä. Kaikki tää koomisesti, mutta uskottavasti ja just lopussa jopa raa'asti. Mut kun se esitti kanaa niin oli pakko nauraa jopa ääneen!! Siit tuli miun esikuva jos klovneriaa tai stand uppii pitää joskus vetää!!!

Siistiä nähdä jotain ihan uutta ja erilaista. Kokeilevaa ja riskillä tehtyä. Ei mitään pommin varmaa perusteatteriviihdettä. Voi johtua myös siitä, että ohjaaja on jonglööri ja ohjannut aikaisemmin pääasiassa sirkusesityksiä.. Mut jea, muutamia kökköjä osatekijöitä lukuunottamatta, TOIMI! Ja pisti ajattelee. Se on aina hyvä, jos esitys saa jonkun fiiliksen päälle ja ajatukset liikkeelle, hyvässä ja pahassa.You can move in here, Mr. Todd!Maanantai 19.01.2009 07:04

Katsoin toissa yönä yksin ja eilen vielä vaimon kanssa uudestaan Sweeney Toddin. Se oli vaikuttava.. Paras ikinä kuulemani musikaalisävellys, täydelliset näyttelijät rooleihinsa ja Tim Burtonin tapaan se tietty outous ja satumaisuus mikä imaisee mukaansa. Loppujen lopuksi tosi raaka ja sairas leffa ja kauhistuttaa se kuinka saastainen Lontoo on ollu silloin joskus vuonna 1800!

"There's a hole in the world like a great black pit
and it's filled with people who are filled with shit!
And the vermin of the world inhabit it! "

Meni kyllä suoraan miun lempileffoihin/musikaaleihin. Olis siistiä olla mukana jos tuo tehtäis Suomessa vielä joskus. Huoh.. voivoi, kumpa saisin tän äänen parannettua ja pääsisin taas laulamaan.. Nuo biisit tuossa on niin hyviä että itkettää! Ja ne näyttelijät! Huippulaulajia kaikki myös, ja karismaattisia ja lahjakkaita jajaja.

Ihanaa että näkee ja kuulee tämöstä mikä vaikuttaa ja koskettaa ja inspiroi sitten omaa opiskelua! Ehkä taiteesta ja taiteilijoista on sittenkin jotain hyötyä jos joku musikaalikin pystyy tuomaan motivaatiota ja iloa näin paljon! Ehkä joskus sitten kun on hyvä niin pystyisi itsekin koskettamaan jotain ihmistä ja saaman omalla työllä jotain hyvää aikaiseksi. Ja vaikkein näyttämötaiteella aidsia paranneta niin ehkä siitä jotain hyötyä voi kuitenkin yhteiskunnalle olla.

Välillä olo tuntuu niin turhalta ja on sellanen fiilis että ei miusta ole mitään hyötyä tälle maailmalle, että pitäis olla tuolla rauhanturvaajana tai vaikka unisefin flaijereita jakamassa, mutta sitten kun miettii miten paljon esimerkiksi musiikki on auttanu minua kun on ollu vaikeeta tai jos oon nähny esityksen tai leffan joka koskettaa niin kyllä oon paremmalle mielelle tullu ja saanu niistä elämän iloa! Että jos sit pystyn kuitenkin tätä omaa kutsumusta seuraten auttamaan ihmisiä. :)

"But the work waits
I'm alive at last
And I'm full of joy"

<3


Vatsa puhuu kummia..Sunnuntai 18.01.2009 01:38

Harjoteltiin vaimon kanssa pehmolelujen kanssa vatsasta puhumista. Miun nallen nimi oli Nalle Lukkokorva. (yrittäkää ite sanoo LUPPAkorva liikuttamatta huulia!)

Putosin sängyltä ku nauratti. Lukkokorva. Aaaahahahah!

Tuon mie haluun!!!Torstai 15.01.2009 01:18

This is SICK.Tiistai 13.01.2009 22:45

Kuumetta ja keuhkot irti repivä yskä. Ensi-ilta maanantaina ja en osaa vielä liikkeitä enkä pysty nyt reenaamaankaan kun ottaa liian koville. huoh. Ei siin muuta, kotona on ihan kivaa, mut tulee vaan niin helvetisti korvattavia kirjallisia kun joudun olee pois luennoilta. ;/ Ja on se vähän vittumaista mennä esiintymään jos ei oo varma mitä tekee.. :(

Mut onneks B4MV:n keikka-DVD tuli tänään postissa! Se on piristäny! (Rakastan niitä<3<3)

Ja sit vaimo teki porkkanasämpylöitä!

Huomenna saan toivottavasti lääkkeitä. :)

Kuolen!Keskiviikko 07.01.2009 04:29

There goes my Valentine again
soaked in red for what she said
And now shes gone

Oh my god have I done it again
theres a pulse and its deafening.
I can't help what I hear in my head
it's the switch that I flick when he says

Hand of blood, I don't wanna feel, my heart is breaking
Hand of blood, I don't wanna see, my life is burning

I saw you look away
Is what you've seen too much to take
Or are you blind and seeing nothing, I saw you run
I saw you run away
is what I've done too much to take or are you scared of being nothing

There's a stain on my hand and it's red
oh my god am I losing it
I can't help what I've done or I said
It's the buttons I push when he says

I saw you look away
Is what you've seen too much to take,
Or are you blind and seeing nothing, I saw you run
I saw you run away,
Is what I've done too much to take or are you scared of being nothing


btw, thäänks serkku. vittu oli siistii nähdä. pus<3

*huokaus* :/Maanantai 05.01.2009 16:29

HmmHmmHmm<3Lauantai 03.01.2009 21:11

Bullet........for.......my........Valentine.

Terapiaa kerrakseen.

Aaaah, oon liekeissä enemmän ku piiitkään aikaan mistää bändistä. Eikä haittaa et laulaja-kitaristi-sanoitaja-säveltä on niin KUUMA! hihihiii.. :>

Awww..<3<3<3

Rakkautta kaikille, oon ainaki hetken nyt onnellinen.

TEKIS MIELI RÄJÄHTÄÄ TON MUSIIKIN MUKANA JA HAJOTA ATOMEIKSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noni moi.