IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Huomenta!Sunnuntai 08.11.2009 06:26

Täällä taas vaihteeksi hereillä tähän aikaan. Illalla oli niin väsy et piti mennä nukkuu jo puol 11. Toissayön unet jäi vähän vähäseks ko olin kavereitten kans kulmassa käymässä, ja minähän se sitten lapsen kans heräsin aamulla..

Ja tietenki eilen aamulla sitten viä iski himo lähteä käymää bingossa, ettei varmasti päässy ees nukkuu pvunia.
Tuli sentään voitettua taasen ostokortteja. Minimaniin otin 50 arvosta, ja ne menikin kaikki ko hain isännälle suklaakakun täks päivää, ja tietty ostin muutakin, mm. isoveljen "selviytymispakkaukseen" eli joululahjakoriin pipareita, suolakeksejä ja voileipäkeksejä.
Ja maitua ja muuta tämmöstä ostin kotio.
Sokkarille on sitte 220 euron arvosta ostokortteja. Josko niil tämän kuun pärjäis.. Kun ei tarvi sen kummosempia ostella.

Niin tuo isoveljen joululahja.. Noiden jo ostettujen lisäks ajattelin laittaa siihen koriin kahvipaketin, suodatinpusseja, glögiä, tiivistemehua, tuorejuustoja, suolapähkinöitä, ja pitseriaan lahjakortin. Niin ja tietty suklaarasian. Vaikkakin oon niille yhen ison pussin toffeeta jo paketoinu..
Oliskoha viä jotai mitä sinne laittais..? Ideoita saa heittää kehiin.

Josko rupeis pelailee ko isäntä latas koneelle uuden pelin pari pv sit. Miten se löytääki tollasia koukuttavia pelejä :O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.