IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Ärsyttävää..Keskiviikko 18.11.2009 11:27

Nykyää ko tuli tää uudistunu galleria, ni ko menee lukee noita blogeja, niin sivukaupalla jotai teinien kirjotuksia:

" Voi vittu mulla alkaa koulu 8, fuuuuck"
" Heräsin tähän aikaan ja vasta 10 kouluun, tylsää"
" Voi perse, tulipa taas kännättyä viikolla, ja rahatkii meni"
" Oli ihana ilta, kiitos Jennii, Miraa, Maikkii ja muutki jokka olitte paikalla, love ya"
" Mun ois pitäny olla kotona jo 10 eilen ja ko tulinki vasta 12 linkillä ni äiti piti hirveen saarnan, vitun kusipää"

Siis oikeesti, tämmöstä paskaa joutuu lukemaan sivukaupalla, sit saattaa yks asiallinen kirjotus olla välissä ja taas jatkuu nuo teinien yhden lauseen angstit.. Turhauttavaa..
Ja anteeksi, ei ollu tarkotus yleistää kaikkia teinejä samaan kastiin, mut aikalailla 13-16 vuotiaat on noiden kirjotusten takana..

Mut ei yhtään niinkö asiallista tekstiä oo, saati pitempää. Kaikki tommosia lyhyitä valitusvirsiä kuinka joutuu kouluun menee, tai rahat on menny ryyppäämiseen, tai haukutaan perhe pystyyn.. No, ei kai tuossa vaiheessa sitten viä sen kummempia asioita oo haittoina.. Siis muuta ko et vanhemmat on perseestä kun ei anna rahaa/valittaa, rahat on loppu ko piti ryypätä ja kouluakin ois käytävä..


Asiasta kukkaruukkuun, luin pitkästä aikaa seiskaa niin kyllä nauratti ko siinä oli nää bb-hemmot Henna ja oliko se nyt Antti jokka muuttanu yhteen. Riitaa tullu kotitöistä, koska Antti oppinu kotona et naiset tekee kotityöt, ja Henna taasen asunut vanhemmillaan jolloin ruoka ja myös siivous automaattisesti tehty äidin toimesta. Siis mitä vittua? Akka on päälle 20 vee, eikä osaa tehä ruokaa tai siivota? Äiti siivonnu kaiken aina kotona? Siis ei hyvää päivää.. Kyllä meijät ainaki opetettii jo pienestä pitäen et ainaki vähintää se oma huone siivottii ihan imuroimista ja luuttuamista myöten. Miten tommoset ihmiset oikeesti ikinä oppii omillaan olemaan jos äiti siivoaa huoneenki vielä kun yks on jo parikymppinen :D
En kehtais ees missää julkisesti tommosta myöntää, et "äiti on aina kaiken teheny, ei mun oo tarvinu koskaa huolehtia mistää" "olen pitäny ruokaa ja taloustöitä itsestäänselvyytenä et joku muu tekee ne"

Jokohan ois valitettu tarpeeks tälle aamua :D

Ei kun en ookkaa. Vasen puoli lantiosta alaspäin on jotenki jumissa, semmone vähä niinkö puutumisen tunne, mut ei se kuitenkaa ole puutunu :/ Vissii Pikku2 painaa jotai hermoa..
Ja kyllä, siltikin mun on pestävä pyykkiä ja siivottava, ja hoidettava lapsikin, vaikka olenkin melkein jalkapuoli :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.