IRC-Galleria

Qualia

Qualia

You may not be flawless, but you are perfect.

Selaa blogimerkintöjä

Hups, meikä agr pt. 8Perjantai 25.06.2010 14:18

51. Mitä alkoholia juot jos juot? – Olutta. Kyllä mikä vaan oikeestaan mennee alas, mutta vihhaan viinejä.
52. Ootko koskaa sanonu rakastavas vaikka et tarkottanu? - En. Tommosia asioita ei sanota jos niitä ei tarkota. Mikä taas lasketaan rakkaudeksi onkin eri asia.
53. Minkälainen olis unelma mies/nainen? - Semmone joka jumalauta pyssyy meikän kanssa ja jonka kanssa mie haluan pysyä. :D That's all!
54. Oletko pitkä? – En, ja vieläpä lyhyempi ko Riikka. Kokonaiset nelijä senttiä miun miehuudesta on pätkitty pois.
55. Mikä on sun suosikkibändi? – Tällä hetkellä varmaankin Tool. Hankala toki valita yksittäistä bändiä ku kuuntelee yleensäki kaikkea vitun eeppistä koko ajan.
56. Onko sulla ihanan näkösiä exiä? - Onkai nuita pari.
57. Mistä tuoksusta pidät eniten? – I just love the smell of cigarette-smoke in the morning.
59. Harrastatko säännöllisesti liikuntaa? – Haista paska säännöllisen liikuntas kanssa ja tunge se säännöllisesti liikkuvaan anuksees.
60. Silmies väri? - Vihiriäruskia aina sama kysymys vähäse o keltasta joo mimimimimii vaihtaa väriä buububiibubuu pupillit erikokoset buububiibubuu PERKELE
61. Pahin moka? – En tee virheitä. Teen päätöksiä, jotka ei toimikaan ihan sillain niinku oisin oottanu, mutta jotaki opin niittenki lopputuloksesta so it's all good.
62. Pahin KÄNNIMOKA?? - ...ja sinne meni vittu se "en tee virheitä"-sonta. Kaipa nuita löytyy ihmisten uhkailusta (käytössä hajotettu pullo!) siihe tilanteeseen ku mut jouduttiin taluttamaan taksiin ku en pysyny pystyssä/hereillä.
63. Mikä musa uppoo? - Älykäs ja tunteellinen musiikki lähinnä. Kyllä mie mitä vaan voin kuunnella, mutta just nuo kaks edellämainittua ominaisuutta jos löytyy bändistä ni avot.
64. Poltatko - Eikö tätä oo kysytty tässä jo aiemminki jossain muodossa... And yes, I smoke a lot. About two lighters a day.
65. Onko huolia? - En nyt oikeestaan sanois niinkään, oon saanu takasin huolettomuuden, joka toisaalta ei ole yhtään hyvä asia ottaen huomioon esim. sen, että rahaa ei ole ja laskut kerääntyy. D:
66. Tuoksuuko ihmiset hyvältä? - Kyllä jotku ihimiset vaan tuoksuu. Se o hämmentävvää ja mukavaa.
67. Onko kiva saada uusia tuttavuuksia? – Meh, kai se on.
68. Haluaisitko lähtee nyt juomaan jos huomenna olis vapaapäivä ja juomat ja seura olis hankittu? - Sopis kai toi, vois käyä välillä nukkumassa sitte ja lähteä jatkamaan.
69. Juotko joka viikonloppu? - Ainaki kesällä. Vähintään joka viikonloppu. Yleensä joka päivä.
70. Oletko huijannut kavereitasi? - Taatusti olen.
71. Entä vanhempiasi? - Taatusti olen.
72. Blondit vai brunetet? – Taatusti olen. Eiku hetkine MITÄ VITTUA NY TAAS.
73. Tykkäätkö halailusta? - Riippuu ketä pittää halata, mutta on se iha kivvaa kuha ei överiksi veä.
74. Oisko huippua jos Osama Binladen tulis teille ja räjäyttäs teidän talon ja naurais? - ...eipähä tarvis maksaa vuokraa, kai? Yaaay! Ja nyt tarkenee asua ulkona jopa. :DD
75. Mitä teet yleensä viikonloppuisin? - Tapan aikaa ja aivosolujani.
76. Ketä halasit viimeksi? - Todennäkösimmin Alexandraa.
77. Inhoatko jotain ihmistä tosi paljon? - En.
78. Minkälaisista ihmisistä et tykkää? - Tämmösten kyselyitten väsääjistä, sinusta, itestäni, blaablaablaa.
79. Minkälaisista tykkäät? – Tämmösten kyselyitten väsääjistä, sinusta, itestäni, blaablaablaa.
80. Peseydytkö joka päivä? - Joka toinen, riippuu mitä on tehny ja missä on möyrynny ja missä mielessä ja miten.
81. Toivoisitko että joku asia olisi mennyt toisin? – En toivo, mutta joskus spekuloin ja jossittelen hetken verran. Seki o hyvä keino tappaa aikaa.
82. Oletko saanut sakkoja? – Jep.
83. Söpöys vai seksikkyys vai molemmat? - Mieluusti molemmat, vaikkaki söpöys mennee aina seksikkyyen eelle. Paitsi jos oon puutteessa, sitte voit painua vittuun sen ":3"-naamas kanssa.
84. Mitä haluat seuraavaksi? – Rahhaa.
85. Seurusteletko? - Jep.
86. Haluiaisitko ? - Jep.
87. Annatko helposti anteeksi jos toinen on todella pahoillaan? - Annan todnäk anteeksi vaikkei oiskaan pahoillaan, mutta sillon vaan menee vähän kauemmin aikaa. Tyyliin pari varttia enemmän. Mutta joo.
88. Mitä et voi vastustaa? - Vastustamista.
89. Mitä inhoat? - Ajoittain koko maailmaa, ajoittain en mitään.
90. Minkävärinen possu olisit jos olis pakko olla? - Oisin läpinäkyvä iliman väriä. Sitte voisin stealthipossuna vaa röhkiä aina kaikkialla minne miua ei haluttais.
91. Haisuli vai mörkö taikka vaikka hattivatti? - Mörkö! :E
92. Onko sulla lenkkarit? - Mitä ny helevei.
93. Ihastutko helposti ? - Suhteellisen, mutta yleensä luovutan alkuunsa siinä vaiheessa ku hoksaan että se kohde onki idiootti.
94. Entä rakkaus? – Se tulee myös helposti, jopa pelottavankin. Sitte tuntuu tyhmältä ku ei voi sanoa sitä kumppanilleen ku ei ole kulunu "tarpeeksi aikaa". MITÄ VITTUA. "Mää... tykkään susta. (vittu sentään)"
95. Kehutaanko sinua usein? – Riippuu missä osa-alueessa, Riikka ainaki hajottaa meikän itsetunnon iha täysin koko ajan. :D
96. Kamalinta mitä sulle on tehty? - Fyysinen ja henkinen väkivalta. TWICE!
97. Onko kukaan luikuri munahaukka pettänyt sinua? - LUIKURI MUNAHAUKKA, OH HOW I'VE MISSED YOU. Ja on. : D useita kertoja, jatkuvasti, toistuvasti ja kivuliaasti. Mutta meh.
98. Haluaisitko että sinulla olisi palvelija joka passais aina? - Passais mitä? Savut? :
D kai se iha kätsy ois.
99. Menikö järki tän kans? - Iha niinku meikän järkeä sais jollain tämmösellä varastettua, I'M NOT A WEAK FUCKING RETARD IDIOT WHO CAN BE SUBDUED THAT EASILY, FUCK YOU.
100. Kenelle sanoit viimeksi rakastavas tätä ja tarkotitko ihan oikeesti? – Oisinkoha sanonu Jiskalle todistaakseni pointin... mutta kyllä mie sitä tarkotin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.