IRC-Galleria

QueenOfNowhere

QueenOfNowhere

Cut out my eyes and leave me blind

An Ordinary SaturdaySunnuntai 18.05.2008 01:39




Miten tulis elää?

Jos tänään sairastuis vakavasti ja elinaikaa olis enää maksimissaan vuosi, miten sen ajan eläis?
Varmaankin kaikki on samaa mieltä siitä, että tulis nauttia.
Ongelmana on että elämästä voi nauttia monella eri tavalla, mutta nää tavat ei aina sovi yhteen.
Minkä tavan valitsisit itse?

1. Ajattelisin vain itseäni. Söisin, joisin, matkustelisin ja tekesin mitä lystää ja kenen kanssa lystää. En käyttäisi aikaani muotojeni miettimiseen tai maailman parantamiseen.

2. Koska minuun ei ole tähän astisen elämäni aikana kiinnitetty paljoakaan huomiota, treenaisin nyt itseäni, hankkisin upean vartalon, kauniit hiukset ja olisin jokaisen juhlan tähti.

3. Viettäisin aikani ystävien ja perheeni kanssa, olisimme yhdessä ja tekisimme kaiken mistä olemme aina haaveilleet.

4. Yrittäisin tienata niin paljon rahaa kun mahdollista. Kuollena olisin ainakin hautuumaan rikkain henkilö ja testamentisani olevien tulevaisuus olisi turvattu.

5. Itkisin ja pelkäisin lähestyvää loppuani. Se tulee ja voi tulla minä hetkenä hyvänsä. Lukittautuisin talooni ja eristäytyisin muista ihmisistä, en halua heidän näkevän minua heikkona.

6. Pelastaisin maailman. Liittyisin vihdoinkin Green Peaceen ja koska kuitenkin kohta kuolen olen valmis uhraamaan Lumileopardien takia henkeni.

7. Rupeaisin julkkikseksi! Olinpahan sitten malli, laulaja tai vaikka politiikko, kunhan nimeni jäisi kaikkien huulille.

8. Tekisin itsarin, oikein näyttävän sellaisen. Ihmiset muistaisivat minut ja traagisen kuolemani, samalla saisin kaikki minua hylkineet ihmiset katumaan ilkeyttään.

9. Jatkaisin elämääni parhaani mukaan säilyttäen päiväjärjestykseni, turhaan sitä teeskentelemään ja esittämään. Tilanne on mikä on. Päivä kerrallaan, sanoi orankutanki.



Itse olen päättänyt elää jokaisen päivän niinkuin se olisi viimeiseni. Ongelma on etten tiedä tarkalleen miten tahdon elää ja miten haluan muiden muistavan minut. Kaksi hyvää ohjetta minulla on ja ne tahdon kansanne jakaa:
1. Elä nauttien ja anna muidenkin nauttia elämästään!
2. Mikään ei ole mahdotonta!



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.