IRC-Galleria

Koulu alkanut ja debyytti tehtyTorstai 20.08.2009 19:38

Täälläkin on päästy koulussa jo hyvään vauhtiin. Opetuksesta en ymmärrä vielä tuon taivaallistakaan mutta eiköhän se tästä. Englannin tunnit tuntuvat erittäinkin mukavilta verrattuna muihin, kun ymmärtää ainakin 100x enemmän mitä sekä opettaja että muut oppilaat puhuvat. Viikkotunteja on peräti 29 kappaletta ja viikon kruununa löytyy urheilutunnit maanantailta klo 14.40-15.45 ja perjantailta klo 15.50-16.55, hip hei.

Muut kurssit joilla olen mukana: matikka, enkku, saksa, kemia, biologia, maantieto, yhteiskuntatieteet, tietotekniikka ja historia.

Eilen oli ensimmäinen matsi futisjoukkueen kanssa. Muilta pelaajilta oli erinomainen esitys verrattuna harjoituksissa olleeseen meininkiin, kaikki näyttivät että osaavat pelata oikein hyvin. Puoliajalla tilanne oli vielä tasan 2-2, mutta toisella jaksolla vastustajalla ei ollut mitään jakoa, lopputulos 10-2.

Huomenna on ensimmäinen yhteistapaaminen muiden vaihto-oppilaiden kanssa koulussa ja sunnuntaina rotareiden järjestämä tapaaminen tulleille vaihtareille ja heidän perheilleen. Maanantaina on kielikurssin ensimmäisen tunnin lisäksi myös tapaaminen rotareiden kanssa.

Illalla katsotaan mihin rahkeet riittää "hieman" paremman futisjoukkueen treeneissä ja ensi yönä perheen tytär lentää Brasiliaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.