IRC-Galleria

Sain kerta heitolla ylimääräistä pään vaivaa, kun treenasin Theesenin A1-joukkueen mukana. Mietittävää tuli sen verran, että täytyy palata takaisin keskiviikkoiltaan.

Keskiviikkona oli siis debyyttiottelu Gadderbaum nimisessä joukkueessa. Omasta mielestä peli meni aivan penkin alle eikä mistään tullut mitään, mutta valmentaja taas oli sitä mieltä, että hyvä peli ensimmäiseksi, eihän kaikki asiat heti voikaan loksahtaa kohdilleen. Pelin jälkeen oli sellainen fiilis, että turha sitä on edes ajatella huomattavasti kovempaan seuraan menemistä, taso olisi kuitenkin vielä hurjasti kovempi.

Torstai-ilta, Theesen. Eipä ne treenit kummoisesti menneet, mutta ihan hyvin pysyin vauhdissa mukana. Tosin treenit olivat aika rennot, mutta kovalla intensiteetillä tehtiin hommia. Treenien jälkeen joukkueen maalivahtivalmentaja sanoi, että halutessani voisin mennä pelaamaan lauantaina, kun A2-joukkue pelaa saman seuran B1-joukkuetta vastaan. Toinenkin valmentaja taisi olla ihan tyytyväinen ja varsinkin perheen tuttu, joka oli minut sinne vienyt ja seurasi harjoitukset, oli innoissaan kun treenit muka menivät niin hyvin. Näiden mielestä Suomipoika osaa näköjään pelata futista, ja hyvin osaakin..

Itsellä ei nyt ole aavistustakaan, mitä pitäisi tehdä ja mikä olisi kannattavinta. Theeseniin on matkaa jonkun verran, mutta tietysti tekisi mieli katsoa tuleeko hommasta mitään. Gadderbaumin touhu on kaukana vakavasta tekemisestä, enkä usko että vastustajien taso tulevaisuudessakaan tulee päätä huimaamaan.

Viikonlopun ohjelma vaikuttaa erittäinkin mielenkiintoiselta, nyt kun tuli vielä yksi mahdollisuus lisää;

Perjantaina harjoitukset Gadderbaumin kanssa klo 18
Lauantaina Theesenin A2-joukkueen ottelu klo 11 ja sieltä katsomaan Arminia Bielefeld- FC Augsburg klo 13.30
Sunnuntaina Gadderbaumin ottelu johonkin aikaan + rotary-tapaaminen..

Jospa sunnuntain jälkeen osaisi jonkilaista päätöstä tehdä jatkon suhteen. Tottakai haluaisi auttaa kumpaakin joukkuetta jos kerta jotain hyötyä on, mutta se ei tietenkään käy millään päinsä. Saa nähdä miten tulevat ottelut sujuu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.