IRC-Galleria

Elämäni hulluin iltaLauantai 03.07.2010 07:01

VAROITUS! EI SOVELLU HERKKÄNAHKAISILLE!

SISÄLTÄÄ VOIMAKKAITA KOHTAUKSIA, JOTKA SAATTAVAT OLLA HAITALLISIA HERKILLE IHMISTYYPEILLE!

Ja heti alkuun anteeksipyyntö sellaisille henkilöille, joiden lempiaiheisiin jalkapallo ei kuulu. Tämä kirjoitus nimittäin jatkaa samasta aiheesta, tosin "hieman" eri tavalla kuin nuo aiemmat. Lisäksi nyt mukaan sidotaan kirjoittajan elämässä hyvinkin vahvasti mukana oleva vedonlyönti, jonka kiehtovaan ja jännittävään maailmaan lukija nyt viedään...

Viimeisen seitsemän päivän aikana tällä rintamalla on tapahtunut suoraan sanottuna aivan liikaa. Paras tapa lienee eritellä jokainen päivä päiväkirja tyylisesti. Mukavia lukuhetkiä!

Ai niin, kaikkihan tietenkin tykkäävät jossittelusta, mutta nyt on aivan pakko...

Lauantai, 26.6
MM-kisojen puolivälierät käynnistyvät. USA:n ja Ghanan välinen ottelu napsahtaa 1-1 tuloksella kohdilleen. Sen kanssa pelatuista kolmesta USA:n liigan ottelusta kaksi osuu helposti kohdilleen, mutta kolmannessa taululle jää lukemat 0-0. Yksi maali, ja illan saldo olisi näyttänyt 158€ kolmen euron panostuksella.

Sunnuntai 27.6
Argentiina-Meksiko, ensimmäinen ottelu jossa kaveriporukastamme löytyi henkilöitä kummastakin pelaavasta maasta. Enemmistö kaveriporukasta asettui Meksikon puolelle. 15 hengen ryhmästä Argentiinaa kannattivat ainoastaan yksi argentiinalainen ja yksi saksalainen sekä veljekset Relander. Luopiomaisesti pelasin Argentiinalle kahden maalin voiton. Mukaan laitoin kaksi peliä Ecuadorista ja kaksi USA:sta. Yllättävää, että viimeisen pelin kohdalla homma hajosi käsiin. Joukkue jota kannatin johti ottelua, mutta viimeisellä kymmenminuuttisella vastustaja iski kaksi maalia ja se siitä. 2,50 eurolla olisi tullut 202€..

Maanantai 28.6
Jo viikonlopun aikana tekemäni vedot kaikkia MM-kisojen puolivälieräotteluita varten sujuivat niin kuin pitikin, lähes tulkoon.. Toivo säilyi kuitenkin tiistaille asti ja odotukset olivat korkealla..

Tiistai 29.6
Kaikki räjähtää käsiin. Viimeiset ottelut Paraguay-Japani ja Espanja-Portugali tuovat toteen ankarimman mahdollisen tuomion; ei voittoja.
(1=ensin mainittu joukkue voittaa, 2=jälkimmäisenä mainittu joukkue voittaa)

Lappu 1:
Uruguay-Etelä-Korea 1
USA-Ghana, USA menee jatkoon
Saksa-Englanti, Saksa menee jatkoon
Argentiina-Meksiko 1
Hollanti-Slovakia 1
Brasilia-Chile 1
Espanja-Portugali 1

Eli ainut munaus sattui USA-Ghana ottelun kohdalla, kun Ghana voitti ottelun jatkoajalla. Kolmen euron panoksella olis tullu 120€.

Lappu 2:
Argentiina-Meksiko 1
Hollanti-Slovakia 1
Brasilia-Chile 1
Paraguay-Japani, Japani menee jatkoon
Espanja-Portugali 1

Japani valitettavasti hävisi rankkarikilpailussa. Vitosen panos, ois tullu 75€.

Ja sitten vielä kaiken huippu, lappu 3:

Hollanti-Slovakia, Hollanti voittaa kahdella maalilla
Brasilia-Chile 1
Paraguay-Japani, Japani ei häviä varsinaisella peliajalla
Espanja-Portugali 1

Hommahan kaatui siihen että Slovakia sai viimeisellä sekunnilla rankkarin josta laukoivat 2-1 kavennuksen, vitosen panoksella ois saanu 50€.

Keskiviikko 30.6
Jotakin aivan ihmeellistä tapahtuu.. Pelasin iltasella kolmea liveveto-ottelua, eli pelejä jotka ovat käynnissä. Ensimmäiseen lappuun tuli yksi peli Norjasta, yksi Saksasta sekä kotimaan Lahti-Honka taisto, joka oli ensimmäisessä vetovaiheessa 1-2. Näihin kolmeen peliin jokaiseen pelasin että syntyy vähintään yksi maali lisää. Sakemannit heiluttivat verkkoa pariin kertaan ja Lahti-Honka pelissähän verkko soi minuutin sisällä kahdesti Lahden ensin tasoitettua ja Hongan mentyä heti perään 2-3 johtoon, mutta norjalaisten maalihanat pysyivät kiinni. Kun Norjan ottelua oli viitisen ja Lahti-Honka matsia kymmenisen minuuttia jäljellä, pelasin uudestaan näihin kumpaankin peliin yhden maalin lisää. Ja kuinka ollakaan, pelikellon näyttäessä 92 minuuttia norjalaiset onnistuivat ampumaan maalin. Tästä innostuneena laitoin vielä viimeisen vedon Lahti-Honka peliin kun ottelua oli pelattu 87 minuuttia, että Honka iskee yhden maalin. JA MITÄ IHMETTÄ!!?? 94 MINUUTTIA KELLOSSA JA HONKA ISKEE 2-4!!!!! Siitä hyvästä kuittasin kaikesta kolmesta vedosta voitot kotiin, yhteensä 155€.

Torstai 1.7
Luotin vahvasti siihen että keskiviikkona kurssi saatiin käännettyä voittoiseksi kun niin mehevä munkki osui. Vaikka kotimaan liigakentillä MYPA onkin kompuroinut, luottoa löytyi silti virolaisjoukkue Narvaa vastaan. Pelasin jälleen livevetoa ja MYPAn lisäksi valkkasin kolme muuta peliä lapulleni. Tämän illan "haistot" olivat sen verran onnistuneita, että melkein päästiin kunnon rahoille.. Ai että minkä takia ei tullut mitään? Koska MYPAn olisi pitänyt voittaa 0-3, silloin ois iskenyt 280€.. Lisäksi toisesta vedosta, mihin valkkasin 12 peliä, sattui menemään kaksi metsään, 2,50€ panostuksella voittosumma olisi ollut 187€.

Perjantai 2.7
Ajattelin jo tämän viikon huipennuksen olleen Slovakian rankkari viimeisillä sekunneilla sekä MYPAn 0-2 voitto, mutta väärässä olin. Ensin alkuillasta nähtiin brassien kyyneleet, kun Hollanti yllätti Joga Bonito porukan. Täytyy kyllä sanoa että mielestäni Hollanti ei pelannut edes hyvin, mutta onnea oli heilläkin matkassa. Tosin eipätpä brassitkaan päässeet edes kunnolla painostamaan oranssipaitoja tilanteen käännyttyä. Yllätys joka tapauksessa monelle, myöskin minulle.

Illan Uruguay-Ghana ottelusta tulikin sitten jotain aivan uskomattoman ihmeellistä. Ensimmäisellä puoliajalla veikkasin Ghanan tekevän ensimmäisen maalin sekä yhdessä Irlannin liigan ottelussa tulevan vähintään kaksi maalia ensimmäisen jakson aikana. No, jälkimmäisessä tuli tietenkin peräti yksi maali ekalla jaksolla, ja haaveet 140€ voittamisesta haihtuivat sen siliän tiän.

Jokainen voi mielessään kuvitella millainen tunnelma oli nettikahvilassa, jossa ottelua seurasi valehtelematta noin sata ihmistä. Tästä joukosta Uruguayn kannattajat pystyi laskemaan epäonnisen sirkkelimiehen sormilla. Ghanan mentyä johtoon ensimmäisen jakson loppuhetkillä metakka oli aivan hirveä, ja vastaavasti Diego Forlanin tasoitettua ympäriltä kuului vain muutamia vaimeita riemunkiljahduksia.

Jatkoajan aikana tunnelma vain nousi ja meteli yltyi minuutti minuutilta. Kun pelikello näytti 120 minuuttia ja jokainen näki selvästi, mitä Uruguay-kärki Luis Suarez teki maaliviivalla, oli kaaos valmis. Lähes satapäinen ryhmä huusi ja meuhkasi ja hakkasi pöytiä minkä ehtivät, kun Asamoah Gyan asetti pallon yhteentoista metriin valmiina viemään ryhmänsä historian ensimmäisenä Afrikkalaisjoukkueena MM-välieriin. Mutta kuinka kävikään... Pallo pamahti yläputkeen ja jo itku silmässä kentältä poistunut Suarez hyppi onnesta soikeana kentän laidalla.

Draama sai jatkoa rankkarikilpailussa. Ensin epäonnistui Ghana-kapteeni John Mensah, jonka vedon Uruguayn maalivahti Fernando Muslera aavisti täydellisesti oikein, sitten Beckham-maisesti Uruguayn Maxi Pereira. Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt epäonnistumisista, vaan maalivahti Muslera otti samaisesta alakulmasta, johon Mensah oli hetkeä aiemmin laukonut, kiinni myös Dominic Adiyiahin vedon. Ratkaisijan viitta laskettiin Uruguayn Sebastian Abreun niskaan, eikä miehen päätä palellut. Jäämiesmäinen Antonio Panenka-chippi keskelle maalia varmisti Uruguayn välieräpaikan.

Jokainen tietysti luulee että homman kliimaksi eli huippukohta on juuri nyt ohitettu, mutta muuta, väärin väärin, ystäväiseni. Nimittäin hulluna äijänä itseltä löytyi vielä jokerikortti taskusta.

Bongasin vetolistalta yhden nyrkkeilyottelun, jossa toinen ottelijoista oli suursuosikin asemassa. Siinä oli mahdollista veikata, monennessa erässä tulee tyrmäys, jos tulee ollenkaan. Olin ensin laskeskellut, että jos panostaisin jokaiseen kahteentoista erään vitosen, jäisin vähintään 25€ voitolle kunhan kaveri tyrmäisi vastustajansa. Tässä suunnitelmassa en kuitenkaan pysynyt, vaan päätin supistaa tyrmäysveikkaukseni eriin 3-6 ja laittaa näihin jokaiseen kaveriksi pari illan futispeliä, jokaiseen lappuun 2,50€ panostus eli yhteensä 10€.

Uruguay-Ghana ottelun päätyttyä katselin futispelien tulokset ja totesin että laihaksi taisi jäädä saalis tältäkin illalta. Yllä mainituista lapuista pysyivät kuitenkin elossa vaihtoehdot tyrmäyksestä erässä 3 tai erässä 5. Tulin kotiin ja päätin tietenkin saman tien tsekata että miten nyrkkeilyottelussa oli käynyt. Epäusko valtasi täydellisesti kun katsoin riviä jolla tulos luki; tyrmäys erässä 3 ja kerroin 34!

Loppu hyvin, kaikki hyvin, ja 175€ puhtaana käteen. Meikäläinen kiittää ja kuittaa!

Tätä ei ihmiselle pysty tarjoamaan kuin yksi ja ainut. Ja se on Kuningasjalkapallo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.