IRC-Galleria

Ohi onKeskiviikko 14.07.2010 19:00

Nyt kun maailmanmestaruus on jälleen saatu ratkottua ja neljän vuoden piinaava odotus alkaa jälleen uudestaan, täytyy tehdä muutamat TOP-listat menneistä kisoista.

Finaalia kuin sen kummemmin voittajaakaan en enää jaksa alkaa analysoimaan. Kultainen Pallo meni tällä kertaa täysin oikeaan osoitteeseen.

Tässä nyt muutamia toppauksia...



TOP 3 PELAAJAT:

1) DIEGO FORLAN, URUGUAY
Täysin ansaitusti kisojen paras pelaaja. Henkilökohtainen panos joukkueen menestyksen eteen vieläkin suurempi kuin esim. Villalla ja Müllerillä. Viisi maalia, väsymätöntä taistelua viimeiseen pillin vihellykseen joka ilta, ei filmaamisia ja ilmiömäisiä vapaapotkuja. Mikä on osoite Vicente Calderonin jälkeen??

2) THOMAS MÃœLLER, SAKSA
Vasta 20-vuotias Bayernin kultakimpale tuli ja rysäytti lopullisesti itsensä maailman tietoisuuteen pokkaamalla Kultaisen Kengän. Viisi maalia ja kolme maalisyöttöä eivät jätä ketään kylmäksi.

3) DAVID VILLA, ESPANJA
Kuten ennakkoon oli odotettavissa, Villa mätti maaleja ja taisteli Kultaisesta Kengästä viimeiseen otteluun saakka. Voittomaalit Portugalia ja Paraguayta vastaan. Jätti odotetusti Fernando Torresin soittelemaan toista viulua.


TOP 3 KOVAN ONNEN KUNDIT:

1) DIEGO FORLAN, URUGUAY
Yritti väkisin hinata joukkueensa jopa finaaliin ja sen jälkeen pronssille, mutta lopulta mitään ei jäänyt käteen. Totesi Hollanti-ottelun jälkeen tunteneensa itsensä hyödyttömäksi ja kaiken kukkuraksi pronssiottelun viimeinen laukaus kolahti rimaan. Varteenotettava nimi puhuttaessa ensi kauden La Ligan maalipörssin voittajasta, mutta pelonsekaisin tuntein voidaan taas odottaa maailman kirotuimman seuran edesottamuksia... Diego kun ei voi samaan aikaan olla hyökkäyksen kärjessä ja varmistaa että puolustus hoitaa oman ruutunsa...

2) ASAMOAH GYAN, GHANA
Miljardin taalan paikka jatkoajan viimeisillä sekunneilla viedä Ghana ensimmäisenä afrikkalaisjoukkueena välieriin, mutta kun ei niin ei. Osoitti järkkymätöntä kylmäpäisyyttä laukomalla seuranneessa pilkkukisassa aivan yläkulmaan. Minkäs voi, kun onnea ei tällä kertaa Ghanalle suotu.

3) FELIPE MELO, BRASILIA
Nuori puolustaja joutui samanlaiseksi sylkykupiksi kuin David Beckham vuonna -98. Oma maali ja punainen kortti puolivälierässä, ei mennyt ihan putkeen Vastaanotto Brasiliassa oli "mitä lämpimin". Vanha maalitykki Ronaldo tiivisti tilanteen erinomaisesti: Melon ei kannata viettää kesälomaansa Brasiliassa...



TOP 1 LOGIIKAN IHMELAPSET:

1) SILVIO BERLUSCONI, ITALIA
"Espanja voitti MM-turnauksen. He ovat välimereläinen joukkue kuten mekin. Voidaan siis sanoa, että mekin voitimme maailmanmestaruuden", Berlusconi totesi absurdilla logiikallaan italialaiselle La Repubblica-sanomalehdelle.
Aivan näin. Italia kun pärjäsi jopa niin hyvin että jäi Uuden-Seelannin taakse alkulohkossaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.