IRC-Galleria

Rentoa tämä vapaaherran elo...Maanantai 02.01.2006 22:43

On se vaan niin hienoa kun on vapaata tämä tammikuu. Ainoa miinus on että menot on paljon suuremmat kuin tulot. Kyllä sitä keksis aina tekemistä vaikka ei käviskään missään töissä yms. Silloin tulisi harrastettua enemmän ja yleensäkkin aikaa jäisi paljon enemmän, vaikka ihan pelkästään mietiskelylle ;)

Ennenkaikkea jäisi pois se turhanpäiväinen kelloon tuijottelu ja aikataulun mukaan elo. Välillä vituttaa kun aina hirveä kiire sinne ja tänne.

Mä nostan kyllä hattua niille jotka uskaltaa hypätä pois tästä oravanpyörästä. Luin tuossa joskus juttua jostain aikakauslehdestä, jossa kerrottiin sellaisesta ihmisestä ketä oli jättänyt entisen elämän taaksensa, työt ja muut ja muuttanut metsään asumaan. Siellä se sitten eleli "luonnokellon" eli auringon mukaan, meni nukkumaan milloin väsytti, söi silloin kun oli nälkä jne. Hieno ratkaisu. Uskallan väittää että jokainen meistä olisi onnellinen samanlaisissa olosuhteissa, ilman kännyköitä ja nettiä yms. Eikä varmaankaan olisi kaikenmaailman masennuspotilaita yhtä paljon kuin nyt on, jos vaan ihmiset eläisivät tutussa yhteisössä jossa pääsisi vuorovaikuttamaan muiden kanssa.

Mua jotenkin huvittaa tämä nykyinen maailman meno. Asutaan kerrostaloissa, missä kukaan ei tunne ketään. No nyt meni jo sivuraiteille tämä aihe ;)

Jään odottamaan lottovoittoa jotta saan sen laivan ostettua, jolla sitten lähden purjehtimaan maailmalle ;)

P.s taitaa olla aika huonot saumat voitolle koska en ole ainakaan vuoteen lotonnut ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.