IRC-Galleria

Perjantai illan mietelmiä...Perjantai 06.01.2006 21:55

Joo-o. Mulla on nyt sellainen tammikuun masennus. Pitihän tän olla tipaton tammikuu, mut ei se oo onnistunut ;) Nyt tosin oon ihan selvinpäin tätä kirjoittaessani, mutta pakkohan tässä tammikuussa on järkätä myös jotkut läksiäis bileet seinäjoella. Mut anyway, en tiedä miks nyt oon ollut hiukan allapäin. Ehkä se on jotenkin kausiluontoista, kun kerran on mennyt muutama kuukausi lujaa niin kait se sitten ottaa oman veronsa ja äijä on nyt vähän aikaa tyhjäkäynnillä. Ehkäpä sitten keväällä taas saa uuden vaihteen silmään.

Tämä talvi on muutenkin sellaista masis aikaa. Etelään täytyis lähteä pariks viikkoo piristymään ja näkis ton arskankin kunnolla. Ehkäpä tämä on silti ihan luonnollista että välillä on hyväkin rauhoittua hetkeks ja hiukan funtsia mihin suuntaan elämä on just nyt kulkemassa sekä onko tämä suunta nyt just se mihin haluaa kulkea.

Anyway, oon koittanut saada tuota celkkua kuntoon tässä kun on ollut luppoaikaa. Eihän siinä muuta tällä hetkellä kriittistä olekkaan kuin tuo kansiremppa. Sen kun saa kuntoon niin raakaa ajoa vaan ;) Eikä silti, ei ole ollenkaan ollut huonompi juttu että on tällä hetkellä ns. autoton. Säästyypähän rahaa kun ei ole bensa eikä vakuutuskuluja ja tulee liikuntaa enemmän, koska fillarilla kulkee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.