IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Pentunäyttelyssä taasLauantai 01.11.2008 19:29

1.11.2008 Lahti - Eeva Resko

"Hyvän tyyppinen, hyvin kehittynyt narttupentu. Voisi olla vähemmän otsapengertä. Hyvä ilme. Vahva, tiivis runko. Hyvä ylälinja. Hyvä luusto. Hyvä takaosa. Liikkuu & esiintyy hyvin."

Delin toinen pentunäyttely toi jo mukanaan hieman saalistakin hyvän arvostelun lisäksi. Kuten viikko sitten, tälläkin kertaa Sigitius&image_id=90852246 esitti Delin. Juuri ennen kehään menoa Deli pisti jarrut pohjaan, kun joutui useamman kultaisennoutajan lähellä olemaan. Kehässä Deli ei oli hieman vaisu aluksi, jota ei vieraat katsoja huomanneet. Itseäni suretti, kun näin pienen muutoksen koirassani. Koska Deli ei ollut niin tavattoman iloinen tänään kehässä, sen häntäkin pysyi kurissa ja pek1 kp oli siitä tulos.
Onneksi sitten rop-kehässä Deli oli jo pirteämpi ja sitä oli jo suorastaan ilo katsella. Ja niin siinä kävi, että Suvi luotsasi Delin rop-pennuksi. Hienosti vsp:ksi tuli Silimen Summer Soul "Pyry".
Ryhmäkehässä ei enää sijoitusta tullut. Mutta tulipahan yksi kokemus Delille lisää. Koska kuvittelimme näyttelypäivän olevan nopea pyrähdys, en pilkkonut riittävästi nakkeja mukaan. Kiltti nahka-ihminen lahjoitti ryhmäkehää varten kaksi nakkia, joiden voimalla Suvi&Deli -kaksikko selviytyivät kehään taasen.

Seuraava näyttely Delillä onkin sitten Lahden ryhmänäyttely tammikuussa. Sitä ennen Classic käy messarissa voittaja-näyttelyssä pyörähtämässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.