IRC-Galleria

RomperStomper

RomperStomper

God called in sick today

Mä muistin sut...?Maanantai 19.11.2007 23:14

Ramallah!
Olin jo täysin, aivan ja ihan kokonaan unohtanut koko päiväkirjan olemassaolon, kun ihmeen kaupalla ja puolivahingossa erehdyin kurkistamaan sänkyni alle ja mikäs se sieltä pilkottikaan?
Kyllä, arvasit oikein; Gustafsonin käyttämä murhapuukko, tuliterät murtomaasukset, Päivi, hevosenpää, päätön ratsumies ja ratsuton päämies!
...ai niin, ja 'päivis' tietenkin.
Innosta uhkuen ja sukat jalassa pyörien istahdin naamalleni ja aloin ahmimaan kirjani antimia tarkoituksenani muistella menneitä 'hyviä aikoja', mutta surukseni huomasin että merkintäni olivat pahasti myöhässä, elleivät jopa ulosotossa.
Oli aika korjata tämä saamattomuus ja huutava vääryys, joten tartuin kaksin käsin imuriin ja moppiin siivoten puolet huushollista tajuamatta juurikaan mitään siitä mitä olin tekemässä, kunnes oli jo liian myöhäistä ja (tuhka)luukkuni oli siivottu ja röörit rassattu.
Turha odottaa tänä(kään) vuonna Paska-Jaakon, tuon tarunhohtoisen miekannielijän ja vitsanvääntäjän kyläilyä tähän kämppään, sen verran siistiä jälkeä sain liimahuuruissani aikaiseksi.
Jäi pari paskaa lahjaa siis saamatta.
Iso kyynel.
Anyway, by the way ja Hemmingway, takaisin asiaan!
Tartuin kynään ja J. K. Rowlingin sanoja lainatakseni 'Söin sieniä ja ripuloin, Porno-Harry tuli ja meni, ja jossain välissä se kirja vaan oli valmiina siinä pöydällä', eli suomeksi; vedin lärvit ja kirjoitin otsaani tämän mietelauseen:
Olipa kerran Saunalahti ja se oli paska.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.