IRC-Galleria

RomperStomper

RomperStomper

God called in sick today

Montussa taas kerran!Sunnuntai 10.05.2009 05:03

Rakas päivi, nyt taitaa tulla kuluneeksi jo useampi vuosi siitä kun viimeksi rustailin typeryyksiäni kalmankalpeaan ja ryppyiseen pintaasi.
Olen ollut etsimässä itseäni ja löysinkin paljon semmoista jota en olisi ihan heti odottanut, esim. asentoja, joihin en tiennyt taipuvani.
Kolmas viikko parsakaalihunajakanelivaahteramäeneemelisiirappi-dietillä on tehnyt tehtävänsä ja siperian kuihtuneen malmilouhoksen seinät tuntuvat tuttavallisemmilta kuin koskaan ennen.
'Terve!', huudahtaa ystävällisen näköinen sammal olkani yli.
Pudottuani tähän jumalan hylkäämään louhokseen luulin loppuni tulleen, mutta kuin ihmeen kaupalla sopeuduin uuteen ympäristööni ja evoluution harhaopiksikin haukuttu suuntautuneisuus näytti minulle valoisamman puolensa ja syleili minua paskan hajuisilla kainaloillaan.
Olen pitkästä aikaa tyytyväinen oloihini vaikka minusta tuntuukin että takapuolessani asuva myyrä suunnittelee tuskallista ja kammottavaa salamurhaa pääni menoksi, mutta kumman pään, vai myyrä tietää.
En jaksa enää välitää.
'Terve!', huudahtaa jo ärsyttäväksi käyvä sammal olkani yli.
Yritän siirtää isovarvastani pois nenäni päältä jotta näkisin paremmin kirjoittaa, mutta en taivu.
Mutta minä en valita.
Huonomminkin voisi olla.
Eilen nimittäin oli: Olin tapani mukaan jumissa tässä samaisessa montussa kun suuri varjo peitti suuaukon ja esti valon pääsyn sisään.
Harmi että se oli ainut asia minkä pääsy estyi.
Pääni kokoisia mönttejä inhaa tavaraa alkoi sataa niskaani keltaisen virran saattelemana enkä voinut muuta kuin sulkea suuni ja toivoa nopeaa kuolemaa.
Joku perkele kaatoi päälleni pullollisen light-jaffaa ja heitti vielä kourallisen hasselhoff-pähkinöitä ja anjovista perään.
Vitutus oli melkoinen pärskiessäni pähkinänkuoria ulos sieraimistani.
Mutta se eilisestä, nyt keskityn piilottelemaan napaani jemmaamiani mandariineja häijyiltä vakoojilta ja ruokarosvoilta.
'Terve!', huutaa taas tuo inha sammal.
Epäilen vahvasti että sammaleen tarkoitusperät ovat kaikkea muuta kuin poliittisesti korrektit.
Tehköön siirtonsa, minä olen valmis...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.