IRC-Galleria

RomperStomper

RomperStomper

God called in sick today

Vanhat hi(n)tit takaisin radioon!Keskiviikko 21.11.2007 21:49

*Mä kuljin kerran katua, kassit käsissäin, silloin lensi Peppu-Kerttu suoraan mua päin, se kullin päälle istahti, en voinut mitään muuta, kuin ääneen oksentaa, vain ääneen oksentaa*
...radiosta ei tänäpäivänä tule enää mitään muuta kuin paskaa ja lisää sitä samaa, uudestaan ja uudestaan.
Missä ovat Jaakko-Tepon ikivihreät tanhut ja Irmeli Saastamoisen korvia hivelevät ballaadit rakastelevista torakoista?
Ei ainakaan minun autoradiossani, joka, by the way, koki elämänsä ilmalennon rennolla ranneliikkeellä ladan takalasin läpi tukkirekan tuulilasiin Antti Muiskun *Tahdon sun kauppakassit mun selkää vasten, iso poika*-kipaleen säestäessä tuota matkaa viimeisen kerran.
Oli jälleen koko päivä ja duunimatka pilalla, ja jostain kumman luonnonoikusta johtuen räntäpaska lensi 'autoni' rikkinäisen takalasin kautta suoraan naamani tehden nolla-näkyvyydestä vähintäänkin miinusviiden.
Jumalalla on sairas huumorintaju.
Otin omaa lomaa, ilmoitin pomolle sairastavani lepraa ja vietin loppupäivän eksyneenä itäkeskuksen parkkihallissa.

Mä muistin sut...?Maanantai 19.11.2007 23:14

Ramallah!
Olin jo täysin, aivan ja ihan kokonaan unohtanut koko päiväkirjan olemassaolon, kun ihmeen kaupalla ja puolivahingossa erehdyin kurkistamaan sänkyni alle ja mikäs se sieltä pilkottikaan?
Kyllä, arvasit oikein; Gustafsonin käyttämä murhapuukko, tuliterät murtomaasukset, Päivi, hevosenpää, päätön ratsumies ja ratsuton päämies!
...ai niin, ja 'päivis' tietenkin.
Innosta uhkuen ja sukat jalassa pyörien istahdin naamalleni ja aloin ahmimaan kirjani antimia tarkoituksenani muistella menneitä 'hyviä aikoja', mutta surukseni huomasin että merkintäni olivat pahasti myöhässä, elleivät jopa ulosotossa.
Oli aika korjata tämä saamattomuus ja huutava vääryys, joten tartuin kaksin käsin imuriin ja moppiin siivoten puolet huushollista tajuamatta juurikaan mitään siitä mitä olin tekemässä, kunnes oli jo liian myöhäistä ja (tuhka)luukkuni oli siivottu ja röörit rassattu.
Turha odottaa tänä(kään) vuonna Paska-Jaakon, tuon tarunhohtoisen miekannielijän ja vitsanvääntäjän kyläilyä tähän kämppään, sen verran siistiä jälkeä sain liimahuuruissani aikaiseksi.
Jäi pari paskaa lahjaa siis saamatta.
Iso kyynel.
Anyway, by the way ja Hemmingway, takaisin asiaan!
Tartuin kynään ja J. K. Rowlingin sanoja lainatakseni 'Söin sieniä ja ripuloin, Porno-Harry tuli ja meni, ja jossain välissä se kirja vaan oli valmiina siinä pöydällä', eli suomeksi; vedin lärvit ja kirjoitin otsaani tämän mietelauseen:
Olipa kerran Saunalahti ja se oli paska.

Deitti-ilmoitukseni<3Maanantai 30.07.2007 19:30

- 'Rami on'-haulla tuli Googlesta seuraavaa :

1.) Rami eli kiinanruoho on trooppisen ja subtrooppisen alueen nokkoskasvi, joka saattaa kasvaa jopa 3 metrin mittaiseksi.

2.) Johanna ja Rami on valittu Tangomarkkinoilla peräti kahtena peräkkäisenä vuonna Tangon kuninkaalliseen kaartiin.

3.) Rami on käytettävissä jalostukseen rajoitetusti: Silmät ja polvet on oltava tutkittu nartulla ja pennut täytyy rekisteröidä.

4.) Joskus Rami kuitenkin haluaa pitää hauskaa ja alkaa "riehumaan" karsinassa. Sen takia ori sidotaan aina kiinni.

5.) Syksyllä 2005 Rami Urho oli uudessa tilanteessa. Hän oli tehnyt Ifissä lähes yhdeksän vuotta työtä, joka liittyi hänen juristin asiantuntemukseensa.

6.) Rami on aina varovainen narttujen suhteen eikä taatusti yritä käydä päälle.

7.) Nyt Rami on puhelinmyyjä, joka tarjoaa epämääräisiä eläkevakuutuksia ihmisille. Sitä ennen Rami on ollut kahdeksan kuukautta työttömänä.

8.) Rami on luonteeltaan rohkea, vilkas ja iloinen. Se onkin hyvin helppo saada. Ramin lempi asioita ovatkin ruoka, käpyjen viskely ja juokseminen.

9.) Rami on RotuRace 2006. Tehtävänä oli juosta vieheen perässä 80m. Rami juoksi ajan 10,76 sekuntia.

10.) Tänä päivänä Rami on kitaranero. Vähäeleinen ja hiljainen.

....mennäänkö naimisiin?<3
http://www.kapylanpallo.fi/images/uploads/p92_rami2006.JPG
Jousimies
23.11-22.12
Olet optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, sillä olet täysin lahjaton. Suurin osa jousimiehiä on alkoholisteja tai huumausaineiden käyttäjiä. Muut pitävät sinua NAURETTAVANA.

Tämä selvä.
http://www.geocities.com/twiggyspage/masentavin.html

Irlantiin!Keskiviikko 20.06.2007 04:45

Irlannin bussit.
Gotta love em<3
Matka pikkukylä Dundalkista isoon cityyn, Dubliniin, alkoi loistavasti, suunta vain 5 eukkoo.
Liian hyvää ollakseen totta?
No, tietysti, sehän on selvä, pitihän se arvata että touhuun on koira (tai kaksi) haudattuna.
Bussi tärisi ja piti mekkalaa kuin partateriä paskantava kulkukoira.
Edellisen päivän omeletin sisällä pitäminen kävi työstä ja paskattikin armottomasti.
Ei vessaa, luonnollisesti.
No, puolentunnin odottelun jälkeen päästiin matkaan.
Bussi oli ihan kiva, turkkilaiseksi saunaksi.
Ulkona oli jotain +13 mutta dösässä puntari pompsahti plus viiteenkymmeneen, pystyin kusemaan edessä istuvan korvaan ilman että yksikään pisara osui perille ennen kuin muuttui höyryksi.
Mahtavaa, onneksi vain kaksi tuntia mikroaaltouunia.
Päästiin motarille ja kuin ihmeen kaupalla bussista löytyi ilmastointi: Ikkuna auki.
Pysähdyttiin.
Lauma irlantilaisia pissiksiä hyppäsi kyytiin, so not.
Alkoi korvia ja päätä vihlova käkätys ja nauraminen.
Pääni oli haljeta enkä voinut ajatella mitään muuta kuin joukko murhaa, mutta edellispäivän ryyppäys oli vetänyt minut ameebaksi enkä pystynyt liikauttamaan sormeanikaan.
Bussi pysähtyi.
Perillä, at last.
Puolentunnin yrjösessio bussipysäkillä.
Pubiin paskalle ja kuuntelemaan paikallista balalaikkaorkesteria.
Kuusitoista tuoppia ja sammuminen paskaselle lattialle pöydän alle.
Korvaamatonta.
Suosittelen lämpimästi, ensi vuonna uudestaan<3

Pimpelipom!Sunnuntai 03.06.2007 00:49

Kyllä ulkomailla osataan juhlia:
'Thaimaalaiset häät päättyivät ikävästi, kun eräs vieraista sai päähänsä juhlistaa tilaisuutta ampumalla ilmaan.
Ikävä kyllä hän osui omaan päähänsä ja kuoli siihen paikkaan.'
Varsinainen virtuoosi, mutta järjestipä morsiusparille jotain ikimuistoista joka ei ainakaan unohdu kaappiin pölyttymään heti juhlien jälkeen.
Muistan kyllä jotain vastaavaa tapahtuneen omissa häissänikin tuossa kymmenisen vuotta sitten, aika hilpeää näin jälkeenpäin ajatellen...
Ai mitäkö?
No, köyhänä poikana järjestin tietysti itse hääni yksiössäni Keuruulla, pappiakaan en tilannut vaan suoritin maisterin paperit postimyyntikatalogin takasivulta leikkaamani kupongin välityksellä suoraan Anttilasta käsin, ja häävalssinkin hoilasi siihen aikaan kuistini alla asunut, nyt jo edesmennyt (rauha hänen rievuilleen) hampaaton kadunmies, jonka nimeä en muista, enkä oikeastaan välitäkään.
Any how, kaikki meni loistavasti siihen asti kun silloinen tuleva vaimoni, nyt jo edesmennyt (saatanan akka, palauta mun kenkälusikka!) ilopilleri, saapui hartaaseen tilaisuuteemme ennen aikojaan ja näki miten hienosti olin kaiken järjestänyt ja sekosi ilosta niin että ampui minua leikkisästi ohimoon.
Ei ollut eka, mutta valitettavasti vika kerta, sillä jostain syystä hän tämän tehtyään juoksi naapurin koiran perässä bussin alle huutaen jotain lentävistä lihapullista enkä hänestä ole sen koommin kuullut.
Jos joku tuntee, saa kertoa terveisiä että kotiin ei ole tulemista.

GLADA VAPPEN<3Sunnuntai 29.04.2007 20:32

Luinpa bussipysäkillä aikani ratoksi paikallista uutislehteä ja huomasin kiintoisan artikkelin :
[ RÄJÄHTÄVÄT ORAVAT RIESANA KONTULASSA!
Keskiviikkopäivän aikana tuli pelastuslaitokselle useita huolestuneita soittoja pihalta kuuluvasta paukkeesta, joka lähemmän tutkimuksen jälkeen osoittautui räjähteleviksi oraviksi.
Pauke on jatkunut tähän päivään asti.
Tutkimusta johtava vanhempi konstaapeli Reijo Tohvanainen on ymmällään :
“En ole koskaan aikaisemmin urani aikana törmännyt tällaiseen ilmiöön, kyllä tämä on nyt jotain pääpirun metkuja tai henkimaailman juttuja, manaajahan tänne tarvitaan, satanistit saatana!”, selvästi jo pikkuhiljaa järkensä menettänyt konstaapeli laukoo.
Myös eläinsuojeluyhdistyksen ylijohtaja, Aimo A. Nahkanen, on asiasta ymmällään :
“Kyllä tämä on ennennäkemätöntä.
Räjähteleviä oravia.
Nyt voin sanoa nähneeni ja kuulleeni kaiken.
Onneksi nyt on jo saatu tietoomme todennäköisin syy oravien räjähtelyyn, eli olemme oravien jäänteistä löytäneet rusinoita ja mitä ilmeisemmin jäämiä simasta, hullua eikö?
Kuka sairas ihminen tällaista harrastaa?
Juottaa oraville simaa?
Kyllä tämä menee yli ymmärryksen”.
Myös paikallisia asukkaita asia puistattaa :
“En enää uskalla nukkua, säikähdän jopa omaa pieruani niin että kusen öisin housuihini ja mammahan se joutuu siivoamaan kun minulla on tämä selkäkin.” - Martti 67v, eläkeläinen, kertoo kauhutarinaansa.
Poliisi ja eläinsuojeluviranomaiset tutkivat tapausta ja ilmeisesti ilmiö on herättänyt kiinnostusta myöskin Greenpeace-järjestössä.
Asiasta tiedotetaan lisää kun tilanne sallii. ]
Hah!
Oppivathan perkeleet pysymään poissa parvekkeeltani ja olemaan juomatta minun puolikäynyttä simaani, saatana!

[Ei aihetta]Maanantai 23.04.2007 08:36

What if?

Saako olla paviaaneja?Maanantai 16.04.2007 20:32

Selvittyäni nipin napin tullimiehen hellävaraisesta käsittelystä ja vältettyäni ananaksensalakuljetus syytteet, matkani tyssäsi portilla muotoseikkaan nimeltään passi, jota minulla ei tietysti ollut kun en tajuttomana kaappaukseni yhteydessä ollut sitä tajunnut mukaani napata.
Matkustajakoneeseen minulla ei siis ollut mitään asiaa.
Onnekseni lentokenttää ei vartioitu turhantarkasti ja pääsin kuin pääsinkin livahtamaan sinitarralla ja jeesusteipillä paikkailtuun koinsyömään rahtikoneeseen.
Kömmin lähimpään ruumassa olevaan laatikkoon ja suureksi ilokseni päädyin parinkymmenen kuolleen paviaanin kanssa viettämään mukavaa kotimatkaa metri kertaa metri olevassa koirankopissa.
Lento kesti ikuisuuden ja koneemme taisi pudotakin muutaman kerran matkan aikana, mutta pääsin kuin pääsinkin kotosuomeen korkeasaaren paviaanilinnaan.
Vietettyäni tovin apinoiden kanssa kirppuja syöden ja kuningaspaviaanin raiskausyrityksiä vältellen, päätin palata takaisin Itä-Helsingin ihmeitä täynnä olevaan ilmapiiriin hinnalla millä hyvänsä.
Laadittuani parin paviaanineidon kanssa pakosuunnitelman jonka panimme täytäntöön kello kolme aamuyöllä kuningaspaviaanin raiskatessa puolustuskyvytöntä kantoa, pääsin kuin ihmeen kaupalla uimaan korkeasaaren vastarannalle.
Paviaanineitokaiset eivät olleet yhtä onnekkaita, heidät ammuttiin korkeasaaren rantaan kun he pysähtyivät leikkimään sorsien kuivilla kakkakikkareilla.
Tirautin heidän muistolleen yhden krokotiilinkyyneleen ja juostessani invataksin alle mietin elämääni ja kaikkea sitä mitä olin sen aikana saavuttanut, ja koska saavutukseni eivät olleet kovinkaan hurjia, tajusin että vielä ei ollut aikani mennä.
Valitettavasti invataksi ajoi kahtasataa ja kuski oli kännissä, eli väistäminen oli mahdotonta. Silmissäni sumeni ja heräsin kreikkalaisesta salaatista fetajuustot silmieni alla ja yltä päältä oksennuksessa joka ei ollut omaani.
Pakko lopettaa ryyppääminen.

VäliaikaMaanantai 16.04.2007 04:01

Simo-Kalle kaatui maahan, sätki, tärisi, vaahtosi ja poistui baarista ruumispussissa. Oi että, Simo-Kalle on aina ollut aito show-mies, aina pitää olla näyttävimmät lähdöt! Hurraa, Simo-Kalle!