IRC-Galleria

SNATSA

SNATSA

ota minusta puolet

KirjanmerkitPerjantai 20.10.2006 22:48

Skorpioni - 20.10.2006 (Suomi24)
Tasapainoinen ja touhukas päivä. Uurastat niin työn kuin huvinkin vuoksi, eikä sinulla juuri jää aikaa tai ajatusta sekaville ihmissuhteillesi.

SKORPIONI 24.10. - 22.11. (Ilta-Sanomat)
Saat tarjouksen, joka ei ole mielestäsi houkutteleva. Kerro suunnitelmistasi, jotta kieltäytymisesi ymmärretään oikein.

Skorpioni 24.10.-22.11. (MTV3)
Luovuutesi on pyörivä kokonaisuus, joka suunnittelee parantavansa elämääsi yhdessä maailman kanssa kaikin mahdollisin tavoin. Aikaa kysymyksille ei ole. Mene sinne minne mielesi sinua vie. Luota itseesi ja luota myös kaloihin.

SKORPIONI (23.10 - 21.11) (Filppa.com)
Älä hyväksy uusia tehtäviä vaan tee edelliset alta pois. Jätä raha-asiat hetkeksi hautumaan, huomenna on uusi päivä. Tapaa sinulle tärkeää ihmistä tänään, hän kertoo sinulle piristäviä asioita.

Skorpioni 24.10. 22.11. (Iltalehti)
Tulevaisuus on toivoa täynnä, valoisat käänteet vahvistavat luottamustasi huomiseen. Mielialasi vaihtelevat, mutta onnistut silti säilyttämään pokkasi.

Skorpioni (Astro.fi)
Tänään kannattaa lähteä hiukan tuulettumaan ja oikein tietoisesti nauttimaan elämästä, sillä monta kivaa pientä yllätystä on luvassa rohkealle seikkailijalle. En tarkoita mitään tutkimusmatkaa Intiaan vaan tämän päivän kuluessa esille nousevia uusia mahdollisuuksia, jotka tuntuvat sinusta mielenkiintoisilta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.