IRC-Galleria

SNATSA

SNATSA

ota minusta puolet

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 30.12.2005 21:13

(uudenvuodenaatonaatto. kirjotin kaikki yhteen, ku en tiä, miten oikeesti kuuluis kirjottaa.)
Meillä loppu just vaeltajaleiri. Se oli hieno. SIKANAUTA!!! (insidee) joo, mutta niin. Se oli 28.-30.12. Eli tänään loppu. Ja huomenna on uusivuosi. Vaikka se onkin tyhmää, niin silti se on. "uusi vuosi, uudet kujeet." mä _en_ pidä tosta sanonnasta. En yhtään. En myöskään pidä "mitä pienistä, kun ei nekään meistä" -sanonnasta. Se on mielestäni tyhmä. Sanonnat on oikeesti aika tyhmiä. Mutta ehkä sen kanssa on vaan elettävä.
siis ylihuomenna on tammikuun ensimmäinen päivä ja vuosi on kaksituhattakuusi. outoa. en tee varmaan mtn lupauksia, kun ei ne kuitenkaan pidä. Sitä paitsi uuden vuoden lupaukset on aina semmosia tyhmiä, jotka on itelle vastenmielisiä. jos kaikki tekis semmosia uudenvuodenlupauksia (nyt kirjotin yhteen, ettei ilona oo tyhmä. tai etten mä syrjis yhteenkirjotusta.) Joo, mutta nyt meen meneen.

LOPPU. (Tää on niin hieno tapa lopettaa.)

JouluaattoLauantai 24.12.2005 18:35

tästä voisin kertoa paljon, mutta en jaksa kirjottaa, niin kerron vaan jonkin verran. Eli siis. Tänään olin joulukirkossa Viialassa, niin kuin joka vuosi. ja laulettiin nuorisokuoron kaa. Sit niin. sitä ennen me syötiin kotona joulupuuroo ja käytiin saunassa. Ja saunassa oli kivaa, ku vihdottiin.(tosin äiti tais vastoo, mutta silti) Niin ja SIT vasta menin kirkkoon. Ja kirkon jälkeen tulin kotiin. Kotona välipala ja sit koneelle. Ja nyt oon koneella. Sitten kun porukat tulee Akaan kirkosta (onnistuin luistamaan) niin ehkä syödään jouluateria. Sen jälkeen musisoidaan tai jotain ja sit avataan myös lahjat jossain vaiheessa. Eli jouluaaton ohjelma on aika täynnä.
Tämän oman jouluaaton tarinani myötä tahdon toivottaa kaikille oikein rauhallista joulua. (ainakin jouluaattoo) (myös ehkä joulupäivää) Eli siis.

TIIVISTELMÄ: Viettäkää hieno joulu!

LOPPU.

JEE, ENSI-ILTA!Tiistai 20.12.2005 22:59

Tänään siis oli meiän näytelmän (Pidä kiirettä Jussi) ensi-ilta ja mun mielestä se meni hyvin. Tää näytelmä on farssi ja kertoo miehestä, jolla on kaks vaimoo ja sit sillä on vaikeuksia pitää ne tietämättöminä toisistaan. Joten se on hulvaton näytelmä. Eli siis kaikki kattoon. HUOMENNA ON ESITYS KELLO KAHDEKSANTOISTANOLLANOLLA. Eli siis kuudelta illalla. KUUDELTA, EI SEITTEMÄLTÄ! (Akaan seudussa luki että seittemältä.) Joo. Mutta sit on kouluesitys, ni kaikki viimeistään siellä näkee. Joo. Tämmöstä tänään. Ja semmosta huomenna.

LOPPU.

Hei.Maanantai 19.12.2005 23:54

Tänään on ollut mukava päivä. Huomenna on meidän näytelmämme ensi-ilta ja minua jännittää aivan kamalasti. Ehkä se menee hyvin. Ehkä se ei mene hyvin. No se siitä. Ehkä kirjoitan joskus lisää. Ja kiitos Anulle, nyt osaan lopettaa päiväkirjatekstin.

LOPPU.

Mör.(-rimöykyt on ihanii)Torstai 15.12.2005 19:02

Tänään on Jedin synttärit, joten onnee sille jee. Ja tänään alko kokopäiväset harkat teatteri-ilmasussa. SIKSI SIIS MULLA OLI TÄNÄÄN POLIISIN ASU RUOKAILUSSA JA JOUSTOLLA. Olin laiska, enkä jaksanu ottaa sitä pois. Joten siis. Kaikki tietenkin tulee kattoon meiän näytelmää monta kertaa.
Eilen olin muuten luistelemassa ja siä oli kivaa. Olin siis ekaa kertaa tänä talvena. Ja sit mä, Laura ja Annsofi mentiin sokkoo ja eka ansvi oli se ja sit se sai mut ja musta tuli se ja siltikin ansvi oli viä se. Sit mä ja Ansvi törmättiin ja kuulu "kops". Siks mulla on nyt punanen jälki ottassa.
Okei. Mutta tänään on vielä partio ja mennään pizzalle. Sit on kivaa. Tosin söin tänään jo pizzaa (saarioisten kinkkupizzaa). Nyt ajattelin mennä johonkin, sillä én jaksa tässä enää oleskella. Mutta kommentoikaa jotain, jos jaksatte/haluutte.

TERVEISIN SANTSA. (en viäkään tiä, miten nää kuuluis lopettaa. Ideoita???)

LeAnn Rimes - Can't fight the moonlight <3

itsenäistä tekstiäTiistai 06.12.2005 18:47

"Okei, tässä se tulee. Totuus."
Tänään on itsenäisyyspäivä. Joten hyvää synttäriä Suomi-neidolle. Joo. Musta on hienoo, että jotkut on kuollu sen takia, että me saatas elää itsenäisessä Suomessa. "Suurinta rakkautta on kuolla ystävänsä puolesta." Jotenkin noin se meni. Se on Raamatusta. Mun muistaakseni. Hieno lause joka tapauksessa.
Aiheesta kolmanteen. Eilen oli itsenäisyysjuhla koululla ja soitettiin siä sit Taivas on sininen ja valkoinen. Ja oli kivaa. Sit ku tuli Finlandia, ni meiän piti tehä jousikoreografia, muttei tehty. Se ois ollu hauskaa. Ja sit mä ja Iida aateltiin, että Finlandiaan pitäs tehä skittasoolo. Se ois kiva. Kitarasoolot on muutenkin hienoja.
Joten mun elämäni toimii suunnilleen. Tänään katotaan linnan juhlia ja syödään grilliruokaa. Ja ehkä jotain muutakin teen. HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!!!

Mör(rimöykky)Sunnuntai 04.12.2005 13:43

TIUTAUTIUTAUTILITALITITTAN SIRKAT SOITTAA SALOLLA. PIKKUSET PEIKOT NE PIILOSSA PYSYY KIRKKAALLA PÄIVÄNVALOLLA. PIKKUSET PEIKOT NE PIILOSSA PYSYY KIRKKAALLA PÄIVÄNVALOLLA.

Mulla on aina välillä kivaa ja välillä ei. Voitte ite päätellä kumpaan sarjaan tää päivä kuuluu.

Mulla on kivaa.Sunnuntai 27.11.2005 20:58

Jee. On tapahtunu kaikenlaista ja oon hyvin onnellinen. Perjantaina olin Tampereella ja siäkin oli kivaa. Ja eilen olin kampaajalla ja otin raidat ja siks oon hyvin muodinmukainen. :D Ja eilen olin myös soittamassa selloo vanhainkodilla. Sit tänään olin kirkossa laulamassa ja mulla ja Annsofilla oli ehkä vähän ylihauskaa. Hehheh. Ja katsoin tänään Villi tusina -leffan, ku se tuli telkkarista. Se oli aika koominen. NE KAKSOSPOJAT OLI IHANIA! <3<3<3<3<3 Joo, mutta ei tässä oikein muuta. (APUA! Men tiä, miten päiväkirjamerkinnät kuuluis lopettaa! Pitääkö siihen laittaa joku heippa tms. vai pitääks siihen kirjottaa oma nimi???)

Okei. Koska en tiä, miten tää KUULUIS lopettaa, ni sanon HEIPPA.

Tämmönenkin juttu täällä.Maanantai 21.11.2005 22:50

Aika vekkulia. Joo mä en oikein osaa kirjottaa tänne mitään. Oli synttärit ja olin Maata näkyvissä ja siä oli NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄIN paljon kivaa. Joten kiitos kaikille, jotka vaikutti mun kivailuuni, kuten Jennille, Elinalle, Iidalle, Edalle ja muille riparikamuille. Mainittakoon vielä erikseen "roomalaiset". :D Joo. Eli on kiva elämä.
- Vanhemmat »