IRC-Galleria

SNATSA

SNATSA

ota minusta puolet

HYVÄÄ VAPPUA.Tiistai 31.01.2006 21:10

kirjottasin tänne useemmin jos tietäsin jonkun lukevan näitä. ehkä.

(...loppu...)

BONARISunnuntai 29.01.2006 20:32

"Sä oot semmone inhottava hius suussa, semmonen pahanmakunen" - Aapo
Aapo on aika häijy. mutta se on kuulemma semmonen koulussa. Ja se on ydin ni sit se vaan on.
Mutta niin. Bonarilla oli kivaa ja ihanaa ja sellasta. ihmiset<3

lav juu<3

(loppu.)

Moi.Tiistai 24.01.2006 20:57

Iskän leikkaus meni hyvin.

Loppu.

tyhmä ruma ja läxiSunnuntai 22.01.2006 20:57

ogra. Ilona kuulemma haluaa lainata mua pikkusiskokseen. Kummallinen Ilona. No sitten ainakin menisin ehkä niille ja näkisin vihdosta viimein MÖGRIN!<3 Jei.

Iskä menee huomenna sairaalaan ku sillä on tiistaina leikkaus. Sit se leikkaus menee hyvin ja iskä on siä noin viikon ja sit pääsee jo taas kotiin. Iskällä on siis joku kasvain aivojen päällä, mutta siinä ei kai oo kuitenkaan mitään hengenvaaraa tai sellasta. ja niin sit iskä on sairaslomalla pitkään.

Ja ens viikonloppuna on kauan odotettu BONARI!!!1 Eli bonusjatkorippileiri. Vähän kivaa. Sit näkee taas livenä kaikkia ihania ihmisiä, joita on ollu ikävä syyskuusta asti! <3

Hmm. Tänään on tullu puhuttua puhelimessa. Viivin kaa. Ja sit Iidan kaa. ja sit Annsofin kaa. Koska mulla on euron päivä taas. Ehkä viä soitan jollekki jos jaksan. Ehkä. Niin. Eipä mulla tänäänkään oikein mitään asiaa ollu. Kirjotin ihan muuten vaan ku tuntu siltä.

heissan.

p.s. meillä on terästettyä vettä.

marimekko<3Torstai 12.01.2006 17:13

Sain uuden marimekon paidan tänään, kun äiti toi tuliaisena turusta. Semmonen pallopaita. Semmosta pientä palloo. Hieno on. Ja tänään oli mun punanen pallopaita päällä muuten. Ja sit oli marimekon laukku. Ja eilen oli vihree tasaraitapaita päällä ja samaa väriä sukat. jei. marimekko on ihku. <3

2006Keskiviikko 04.01.2006 01:23

ALKU

Viettäkää kaunis vuosi ja pysykää upeina.<3

LOPPU

[Ei aihetta]Perjantai 30.12.2005 21:13

(uudenvuodenaatonaatto. kirjotin kaikki yhteen, ku en tiä, miten oikeesti kuuluis kirjottaa.)
Meillä loppu just vaeltajaleiri. Se oli hieno. SIKANAUTA!!! (insidee) joo, mutta niin. Se oli 28.-30.12. Eli tänään loppu. Ja huomenna on uusivuosi. Vaikka se onkin tyhmää, niin silti se on. "uusi vuosi, uudet kujeet." mä _en_ pidä tosta sanonnasta. En yhtään. En myöskään pidä "mitä pienistä, kun ei nekään meistä" -sanonnasta. Se on mielestäni tyhmä. Sanonnat on oikeesti aika tyhmiä. Mutta ehkä sen kanssa on vaan elettävä.
siis ylihuomenna on tammikuun ensimmäinen päivä ja vuosi on kaksituhattakuusi. outoa. en tee varmaan mtn lupauksia, kun ei ne kuitenkaan pidä. Sitä paitsi uuden vuoden lupaukset on aina semmosia tyhmiä, jotka on itelle vastenmielisiä. jos kaikki tekis semmosia uudenvuodenlupauksia (nyt kirjotin yhteen, ettei ilona oo tyhmä. tai etten mä syrjis yhteenkirjotusta.) Joo, mutta nyt meen meneen.

LOPPU. (Tää on niin hieno tapa lopettaa.)

JouluaattoLauantai 24.12.2005 18:35

tästä voisin kertoa paljon, mutta en jaksa kirjottaa, niin kerron vaan jonkin verran. Eli siis. Tänään olin joulukirkossa Viialassa, niin kuin joka vuosi. ja laulettiin nuorisokuoron kaa. Sit niin. sitä ennen me syötiin kotona joulupuuroo ja käytiin saunassa. Ja saunassa oli kivaa, ku vihdottiin.(tosin äiti tais vastoo, mutta silti) Niin ja SIT vasta menin kirkkoon. Ja kirkon jälkeen tulin kotiin. Kotona välipala ja sit koneelle. Ja nyt oon koneella. Sitten kun porukat tulee Akaan kirkosta (onnistuin luistamaan) niin ehkä syödään jouluateria. Sen jälkeen musisoidaan tai jotain ja sit avataan myös lahjat jossain vaiheessa. Eli jouluaaton ohjelma on aika täynnä.
Tämän oman jouluaaton tarinani myötä tahdon toivottaa kaikille oikein rauhallista joulua. (ainakin jouluaattoo) (myös ehkä joulupäivää) Eli siis.

TIIVISTELMÄ: Viettäkää hieno joulu!

LOPPU.

JEE, ENSI-ILTA!Tiistai 20.12.2005 22:59

Tänään siis oli meiän näytelmän (Pidä kiirettä Jussi) ensi-ilta ja mun mielestä se meni hyvin. Tää näytelmä on farssi ja kertoo miehestä, jolla on kaks vaimoo ja sit sillä on vaikeuksia pitää ne tietämättöminä toisistaan. Joten se on hulvaton näytelmä. Eli siis kaikki kattoon. HUOMENNA ON ESITYS KELLO KAHDEKSANTOISTANOLLANOLLA. Eli siis kuudelta illalla. KUUDELTA, EI SEITTEMÄLTÄ! (Akaan seudussa luki että seittemältä.) Joo. Mutta sit on kouluesitys, ni kaikki viimeistään siellä näkee. Joo. Tämmöstä tänään. Ja semmosta huomenna.

LOPPU.

Hei.Maanantai 19.12.2005 23:54

Tänään on ollut mukava päivä. Huomenna on meidän näytelmämme ensi-ilta ja minua jännittää aivan kamalasti. Ehkä se menee hyvin. Ehkä se ei mene hyvin. No se siitä. Ehkä kirjoitan joskus lisää. Ja kiitos Anulle, nyt osaan lopettaa päiväkirjatekstin.

LOPPU.