IRC-Galleria

SNATSA

SNATSA

ota minusta puolet

Onnellinen lomalainen?Maanantai 26.02.2007 15:52

Joo partioleiri oli aivan huippu, oon niin ilonen et menin sinne! Ohjelmat oli tosi kivoja ja opin ihan hirveesti kaikkee uutta. Vähän vaan harmitti ku päätä särki ja sit välillä oli kylmä. Kipinävuoro oli 3.30-4.30 eli aika kauhee ja sit ku sitä ennen en saanu kunnolla nukuttua. Saatiin Ollikin pelastettua yöllä.

Sit Viivin kans lähdettiin sieltä kesken hallituksen kokouksen ku piti lähtee hakeen äitiä ja iskää junalta ku ne oli ollu hotellissa yötä. Lähetettiin sit äitille viesti et tullaan ehk vähän myöhässä, mut oottakaa asemalla. Sit äiti vastas et nii tosiaan et meiän juna lähtee 14:07 ja on toijalassa 14:27 ja me oltiin Toijalassa jo 13:30. Oli sit tunti aikaa chillata Toijalassa sunnuntaina epäedustavana, joten istuttiin autossa tunti.

Äitin ja iskän kummipoika ja sen sisko ja veli ja äiti tuli vieraileen meille ja sit kokattiin ja leivottiin paljon kaikkee. Pelattiin myös paljon ja tehtiin palapeliä. Mut olin hieman kylmissäni ja päätä särki nii ei ollu hirveen kivaa. Sit mittasin kuumeen ja oli 38,1. Nyt meiän kuumemittareista on molemmista patterit loppu, joten en tiä kuin paljon on nyt, mutta kyllä kuumetta on :/
Viehättävät neidit kertoivat Viialan lukion olevan hyvä paikka.

Joo, oli se tänään ihan niinku kalenterissa luki :D

Huippumalli haussaTorstai 15.02.2007 16:13

Hyvät tissit JA hyvä pylly!
Ystävänpäivän saldo:
- 1 postikortti
- 1 kirje
- 2 korttia
- 3 oma-aloitteista tekstaria
- 1 vastaustekstari
- 18 halia

Sello ei soinut.

Säälittävät 12 kommenttia :/Sunnuntai 11.02.2007 20:59

Maraton IV<33 Tämä on labyrintti = Elämä on hyasintti.

Kiva isosleiriasia. Väsynyttä juttua?

Ai mikä suuttumus?Torstai 08.02.2007 22:36

On kahdenlaisia idiootteja: Niitä, jotka eivät vain ymmärrä ja niitä, jotka vain vittuilevat.

Uumama, yllätykset on ihan ok<3Keskiviikko 07.02.2007 20:39

Sannin ({_Sanny_}) äiti oli tehny mulle aivan ihanat tumput!<3 Oon koko päivän iloinnu niistä, ku ne on niin nätit ku ne on semmoset vihreet, joissa on oranssia ja muitakin värejä. Sanni ja Sannin äiti on kyllä ihania<3
"Potter-saagan päätösosa tulee myyntiin englanninkielisinä 21. heinäkuuta tänä vuonna. Pottereiden suomennokset ovat tähän asti ilmestyneet puolisen vuotta alkukielisen kirjan jälkeen." Iltalehden www-sivu 05.02.2007

Joudun siis oleen kesästä suunnilleen jouluun asti ilman elämää ja pari päivää päälle :////

Se on semmonen iso...Lauantai 03.02.2007 18:13

- PANDA!!

Ja tän asian teki pelottavaks se, että en ollu ainoo joka sano panda, vaan Iida sano sen samaan aikaan.

Ei mikään turha tyttö!Keskiviikko 31.01.2007 21:28

Tänään on hyvä päivä(, mikä sinänsä on pelottavaa, koska horoskooppikirja pitää taas paikkaansa). Kemian koe ihan okei meni, eli varmasti läpi! Matikan opettaja on ihana<3 Huomenna matikan koe siis, mutta taidan osata nekin asiat aika hyvin.

Nina vois jo herätä, (HALOO! Kuka oikeesti nukkuu kolme vuotta?!) koska soitin niin kauniisti ja vieläpä ulkoo! Sit naapuri teki lumitöitä ja oli ihana höpöttää sen kanssa vähän aikaa.

Sit ku tulin kotiin niin oli paljon lunta ja tein lumityöt. IHAN TOTTA! _MÄ_ tein lumityöt. Nyt on koko pihan kulkualue lumeton ja, trust me, se ei oo ihan pieni alue!

Sitten tulin sisälle ja luin postin (postilaatikollekin menee muuten lumeton polku). Meiän akkarissa oli KAKS kantta. Se oli kummallista, koska siinä on ehkä korkeintaan kerran aikasemmin ollu kaks kantta. Mutta kukaan ei ole täydellinen, ei edes Aku Ankan nitoja.