IRC-Galleria

Safri

Safri

tii tii tii dii tiidi tii diidi dii!
Tänään olikin ihan mukavaa, olin Suomen Nuorisoyhteistyö ALLIANSSI Ry:n (http://www.alli.fi) järjestämässä Nuorisojärjestön johtajuuskoulutuksessa, Sokos Hotel Kimmel:ssä. Oli ihan kiva syödä kaksi lämmintä ateriaa, kuudet kahvit (kahvileipineen), ja juoda virkokkeita (kokista, fantaa, spritea, bonaquaa) niin paljonku jakso, kaikista parasta siinä oli se että valtio kustansi koko lystin :D

Koulutuksessa sitten jutusteltiin nuorisojärjestöjen tulevaisuudesta, ja strategioista...mukana oli 2 poliittista nuorisojärjestöä, 4H, Partiolaiset, yms. 10 tuntia vierähti varsin nopeasti (varsinkin kun oli kannettava mukana :D)

Testasinpa siinä sitten samalla aikani kuluksi, täysin langatonta internet yhteyttä, WLAN:ia ei löytynyt, joten kokeilin mitä tapahtuisi jos puhelimen liittäisi BT:llä tietokoneeseen ja käyttäisi sitä modeemina...suureksi ihmetyksekseni kone hyppäsi verkkoon välittömästi kun puhelin oli yhdistetty tietokoneeseen, MITÄÄN ASETUKSIA EI TARVINNUT TEHDÄ :O Noh, yhteys nopeus nyt ei päätä huimannut, koska kysesssä oli vain GPRS yhteys, eikä dna:lla ole 3G verkkoa joensuussa.

Kotona sitten sain WLAN:n toimimaan, nyt on helppo tulostella kaikkee läppäriltä ja siirtää tavaraa kahden koneen välillä.. :P

Tällästä tänne...alkaa jo pikkuhiljaa voimille käymään tää jatkuva ravaaminen...huomenna olis taas koulutusta, jonka jälkeen sitten Suomen peli :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.