IRC-Galleria

Safri

Safri

tii tii tii dii tiidi tii diidi dii!

Ja "sorsa" kulkee taas...Tiistai 25.04.2006 18:42

No niinh, taas ollaan selvitty seuraavaan etappiin reissussa :D nyt olen "savon solmussa" eli Peksämäellä, kummien luona :) Ei sitä taaskaan selvinnyt ilman ongelmia reissusta (mikä nyt olikin jo oletettavissa kun on minusta kyse :D) unohdin nimittäin kameran mummolaan ja huomasin sen vasta joroisten kirkonkylän kohdallaa...eli TÄYSKÄÄNNÖS ja kameraa hakemaan :P

Sainpa sitten vielä kahvit kun kävin sen kameran hakemassa ^^ ja sitten olikin kiva jatkaa matkaa kohti Pieksämäkeä :) saavuin tänne heiman ajeltuani ympyrää kyseisen kaupungin teillä, koska suuntavaisto on mitä on.. :D "se jäi kotiin" sanoo setä... :P no niinhän se aina. Kivalta tuntuu kerrankin päästä tietokoneelle (ja mistäänhän ei huomaa että olen hieman addiktoitunut tietokoneeseen ;D) en kuitenkaan viitsi tässä kovin pitkään enää istua kun OLEN LOMALLA! :)

Pitääkin tästä lähtä kohta vinguttamaan Hesen bonuskorttia, paikalliseen syöttölään :) palataan jälleen asiaan kun tulee jotain uutta..viimeisään huomenna, kun olen matkalla jälleen... :) heipä hei "oi rakas päiväkirja"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.