IRC-Galleria

Safri

Safri

tii tii tii dii tiidi tii diidi dii!

Aina sattuu kun tapahtuu...Keskiviikko 26.04.2006 22:44

Tänään sitten taas oli aika extreme meininki liikenteessä..jyväskylään menevät tiet ovat tunnetusti huom ohituksen kannalta..ja sain sen tänäänkin todeta..ajelin rekan perässä ja jätin normaalin turvavälin ja vauhtia oli reilu satanen..yhtä äkkiä takana oleva transit päättää lähteä ohittamaan, ja samaan aikaan tulee auto vastaan tulevien kaistalta..tietysti se transit joutuu tulemaan mun ja rekan väliin..se siitä turvavälistä sitten :D No se transit sitten jatkaa ohittelua..tulen itse kiltisti rajoitusten mukaan samaan aikaan jyväskylään ja ajan transitin viereen, ja näytän kansainvälistä käsimerkkiä, sekä mietin mielessäni.."mitähän hyötyä liikenteessä ohittelusta oli?"

Selvisin sitten kuitenkin perille ja ruoka olikin jo pöydässä..ja vasta kun olin lähtiessä syönyt...aah, perunamuussia ja lihapullia :) hyvää oli! Melkein jo hesen hampurilaiset jäi kakkoseks ;P

Lähdettiin sitten hakemaan serkkua koulusta..ja täti hieman innostui katselemaan nuoria poikia :D tuli sitten melkein perään ajo ja mulla ei ollu turvavyö kiinni.. :P onneks ei mun autolla menty :D onneks ei käyny mitenkään..kaikki hyvin.

Tuli sitten nälkä ja päätettiin mennä serkkujen kanssa..ylläri ylläri...HESEEN! Siellä sit se perus ateria ja bonukset kortille ;D kulta taso on tulossa..ens kuun alussa siis xD vuokrattiin sitten leffa "yhdeksän elämää" joka sit kohta katsotaan..ja mässätään ;) mut nyt tv:n pariin..moidos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.