IRC-Galleria

Sunnuntaiaamupäivänrauhaa...Sunnuntai 24.09.2006 15:44

Työviikko ollut melkoista hulaballoota. Kahtena yönä väänsin hommia kotona aamun puolelle, mutta sain ne tehtyä. Ihan mukavia hommia, ei siinä mitään, mutta ei tällaista pitkään jaksaisi. Lisäksi työtuoli hajosi, enkä oo saanut ostettua uutta, niin tottakai hartiat paukahti jumiin. Ei muuta kuin Sirdaludin äärelle... hierontaan sain luvan vasta ensi viikolle.

Ostin satulan alkuviikosta ja käytiin sitten Pumpisen kanssa kokeilemassa ratsastuksen jaloa taitoa pitkästä aikaa. Hassua oli. Molemmista. Vauhtijaon kanssa oli lieviä kommunikointiongelmia, mutta kävellen tultiin talliin :) Kärsivällisyyttä vaatii tuo(kin) mies, mutta tuossa tapauksessa sitä mulla onneksi riittää.
Tyypillekin jäi hyvä mieli, kun hirveästi piti karjua ja möykätä, kun talliin tultiin. Oli niin isoa herraa taas. Ei voinut kuin nauraa. Samaa se tekee kun tullaan raveista kotiin. "Täältä tulee herra ja hidalgo". Heh.

Ensi viikonloppuna työreissulle. Lennot huolestuttaa kovasti viimekertaisen jälkeen... Sitten alkaakin hirvenpyynti ja meikän elämä on kotosalla.
Muttei se haittaa. Oonpas saanut bändit maisemiin, kun ei itse pääse niitä katsomaan :D End Of You on vieskassa 15.12. kiitos Asserin, että innostui ja toisesta on vääntöä :) Ihanaa.
Lisäksi Spinefeast on lokakuussa Hesassa, sinne meen kans.

Pitäis hoitaa ensiviikolla tuo passi-asia kondikseen. Vanha lakkasi toimimasta kesäkuussa. Se hommattiin aikanaan Itävallan vaihtoa varten. Ajatella. Siitä on jo kymmenen vuotta...
Ilkka lähtee Itävaltaan parin viikon päästä. Pitääpä antaa sille rahaa, että tuo mulle Almdudleria ja BackErbseneitä :)

Heikkiset tuli jenkeistä viime yönä. Saapa nähdä löysivätkö mulle white-chocolate-macademia-nut-cookieseja. Niitä kaipaan ja Milkfulleja kans.
Ja kaikkea muutakin syksyltä 2000 Lock Havenissa. Ihmisiä, muistoja ja kokemuksia. <3

Jos teillä on mahdollisuus lähteä vaihtariksi ulkomaille, menkää ihmeessä. Ette koskaan kadu!
Mua polttelee nyt "Down Under". Tätä on jatkunut jo pitkään - ehkä pitää tehdä unelmista totta...
Sillä jos minä itse en niitä toteuta, eivät ne toteudu koskaan. Vain omalle elämälleen voi tehdä jotain. Muistathan sen :)



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.