IRC-Galleria

Sanapaimen

Sanapaimen

tunteellinen höpsö

Uusimmat blogimerkinnät

FlyerinjakajaTorstai 27.09.2007 16:30

etc. asiakasohjaaja. Sisäänheittäjä. Kampituspäivät ja mä huudan Jani Toivolan äänen kanssa kilpaa.

MUOKKAUS: Mulla oli joitain tosi kivoja asiakkaita tänään. Yks sano että mulla on mahtava energia, toinen että oon erittäin hyvä sisäänheittäjä. Oli mukava saada palautetta. Ja hei, mikäs liittymä? ;)

BB DIGITEEVEE x3 AND BIG LPerjantai 21.09.2007 17:28

Hei ei Heliä pitäis pakottaa syömään papuja jos Heli ei niistä tykkää. Katsoin eilen elämäni ensimmäisen kerran Big Brota. Ja voih, Lost oli niin hyvä ja ihana ja muistin taas miksi mä pidän siitä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.09.2007 13:57

Pari päivää mun päässä on soinut James Bluntin You're beautiful. Siitä on vähän outo video Youtubessa. http://www.youtube.com/watch?v=8Y7WDWP8WMs Youtube on ystävämme :) Hyräilin sitä eilen iltapäivällä Kampissa ja just kun hymähdin vähän biisin lopulle katson ihan ohimennen yhtä miestä. Tai poju se lähinnä on. Poju palas takasin iloisesti hymyillen ja alkoi kysellä tyyliin mikä mun nimi on jne. Tyrkkäsin sille lappua kouraan ja kehotin menemään liikkeeseen. Ja se koko tilanne oli jotenkin niin hauska tai jotain että mua vaan hihitytti siinä. Kundi puhu englantia, se sano että se on Ranskasta. Ja sit kun olin kertonut olevani Maria, 18 vee (öhöm) ja oli siinä ollut vähän kivaa tää kysyy että lähtisinkö mä sen kanssa joskus kahville. Tietty. Se että joku on Ranskasta on ihan kiinnostavaa. En antanu puhelinnumeroa ja lopulta häivyin vähän äkkiä siitä muualle mut sanoin että olen Kampissa myös seuraavalla viikolla. You never know. Tällä menolla, muutan kohta Ranskaan. Ranska oli eilen in :DD Epäilen myös vahvasti että James Blunt olisi ranskalainen. Mene ja tiedä. Ja sit illalla kotona http://www.youtube.com/watch?v=swKY5tLYLI8 Nauroin ihan vähän :)

Se on ihan koneLauantai 15.09.2007 00:12

Mä haluan ostaa stressipallon. Ku etsiskelin joskus Clas Olsonista (tai mikä se kauppa nyt on) nettipiuhoja ja semmosta näin myynnissä pallon. Makso jotain 3,90. Testasin ja jooh, kylh se toimi. Mulla on niska jumissa. Ressaan pesukoneestani, oikeesti. Siinä on ihan hemmetin kova linkous kun pyykkiä on paljon. Sori naapurit. Hetken aina miettii ett tuleeko joku sanoo. Ei ole ainakaan vielä tullut.

[Ei aihetta]Perjantai 14.09.2007 17:17

Olet mato

Mato matala on monien inhoama, mutta hyödyllinen otus! Limaisen, luotaantyöntävän kuoren alta paljastuu ekosysteemille tärkeä osanen, jota halveksutaan aivan turhaan. Puutarha, jossa matoja vaeltaa, on onnellisempi kuin madoton!

Älä siis sinäkään masennu, vaikka omaperäisiä ideoitasi ei aina otettaisi avosylin vastaan. Sinuun täytyy tottua, eikä se ole kaikille helppoa! Madon kanssa kaveriksi tultuaan saa kokea kestävää ystävyyttä, sillä mato arvostaa kaveriaan; se saattaa kuitenkin jännittää sosiaalisia tilanteita ja kaivautua vaikka maan alle piiloon.

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?40

MySpace.comKeskiviikko 12.09.2007 13:07

Hannan "Leave me alone" alkaa melkein itkettää. Mul on ikävä Euroviisuaikoja! :O

HalipiiriLauantai 08.09.2007 15:31

Mulla on just nyt sellainen olo että voisin sulkea kaikki ihmiset syliin ja olla ihana kaikille. Ymm <3

Vapaa pudotusTiistai 21.08.2007 16:20

Tiedättekö sen tunteen kun voi pitkästä aikaa olla vaan ihan oma itsensä eikä tarvitse pelätä?

Mulla on vähän sama fiilis täällä ku perjantain kuvauksissa. Jännittää vähän mutta on toisaalta jo rauhallisempi olo, ei oo enää ekaa päivää. Voin ottaa vaikka korkkarit pois jos ne kopisee liikaa <3
"IRC-Gallerian tietokantaa säädetään. Kommentointi palaa käyttöön kun säätö on valmis." Wtf?!