IRC-Galleria

Serketa

Serketa

Korkiakin torni alakaa maasta...

Nyt jännittää...Maanantai 26.05.2008 13:04

Oliskohan meitin unelma harrastuksesta viimein toteutumassa.. jännittää niin että päässä pyörii! Enkelit auttamaan... ~o~ :D

Voi perseensuti...Perjantai 23.05.2008 15:16

Koskakohan meikä osais aloittaa puheenaiheen mikä ei aiheuta närää? Joka hemmetin kerta onnistun keksimään aiheen joka johtaa vähemmän kivoihin asioihin.. Ärsyttää. Ehkä pitäisi alkaa olemaan täysin hiljaa.. argh..

Tällaisen miehen minä haluanPerjantai 18.04.2008 00:41

Millaisen miehen minä haluan? tarkistettu lista (22 v.)

Vaatimuksia:

1. Komea
2. Viehättävä
3. Varakas
4. Huomaavainen kuuntelija
5. Fiksu
6. Hyväkuntoinen
7. Pukeutuu tyylikkäästi
8. Arvot kohdallaan
9. Yllättää iloisesti
10. Mielikuvituksekas, romanttinen rakastaja


Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (32 v.)

1. Hyvännäköinen (mieluiten hiuksia päässä)
2. Pitää minulle ovea auki
3. On tarpeeksi rahaa hyvään illalliseen
4. Kuuntelee enemmän kuin puhuu
5. Nauraa vitseilleni
6. Kantaa ruokakaupan kassit kotiin
7. Omistaa ainakin yhden solmion
8. Arvostaa hyvää kotona tehtyä ruokaa
9. Muistaa syntymä- ja vuosipäivät
10. Romanttinen ainakin kerran viikossa


Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (42 v.)

1. Ei liian ruma (kalju OK)
2. Ei lähde ajamaan ennen kuin olen auton sisällä
3. Työskentelee säännöllisesti - törsää silloin tällöin ulkonasyömiseen
4. Nyökkäilee suunnilleen oikeissa kohdissa, kun puhun hänelle
5. Yleensä muistaa kertomiensa vitsien juonen
6. Riittävän hyvässä kunnossa että jaksaa siirrellä huonekaluja
7. Käyttää paitaa joka peittää hänen mahansa
8. Osaa olla ostamatta shampanjaa kierrekorkillisissa pulloissa
9. Muistaa laskea vessan istuimen
10. Ajaa partansa useimpina viikonloppuina


Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (52 v.)

1. Ajelee korva- ja nenäkarvat
2. Ei röyhtäile eikä raavi itseään julkisesti
3. Ei lainaa rahaa liian usein
4. Ei nukahda kun kerron hänelle tärkeitä asioita
5. Ei kerro samaa vitsiä liian usein
6. Riittävän hyvässä kunnossa päästäkseen sohvalta ylös viikonloppuisin
7. Yleensä käyttää saman parin sukkia ja puhtaita alusvaatteita
8. Arvostaa hyvää einesateriaa
9. Muistaa nimesi tarvittaessa
10. Ajaa partansa edes joinakin viikonloppuina


Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (62 v.)

1. Ei säikäytä pikkulapsia
2. Muistaa, missä wc on
3. Ylläpito ei vaadi liikaa rahaa
4. Kuorsaa vain kevyesti nukkuessaan
5. Yleensä muistaa, miksi nauraa
6. Riittävän hyvässä kunnossa seisoakseen omin avuin
7. Useimmiten käyttää vaatteita
8. Pitää pehmeistä ruuista
9. Muistaa, mihin jätti hampaansa
10. Muistaa, että on viikonloppu

Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (72 v.)

1. Hengittää
2. Käy wc:ssä


Milläs tasolla meette kaverit? :D

Tähtimerkit aurinkorannallaPerjantai 18.04.2008 00:39

Susanna Kauppinen kertoo kuinka eri tähtimerkit käyttäytyvät aurinkorannalla.

OINAS ottaa rannalle lähtiessään mukaansa sulkapallomailat, frisbeen sekä lentopallon. Viltillä paikoillaan makaaminen on hieman hankalaa. Viime kesänä ennätys paikallaan pysymisessä oli 5 minuuttia. Tänä kesänä hän ei edes yritä yltää moiseen suoritukseen.

HÄRKÄ varokoon nahkansa palamista hänen nukahtaessaan kuuman kesäauringon syleilyyn. Neljän tunnin nokoset keskipäivän kuumimmassa ultraviolettisäteilyssä voi saada aikaan pahaa jälkeä... Jos härkä ei halua näyttää rantaretken jälkeen käristetyltä pihviltä, sivelköön hän nahkaansa suurimman löytämänsä suojakertoimen ja ottakoon mukaansa herätyskellon.

KAKSONEN ottaa rannalle mukaan kännykän, matkaradion, viisi kirjaa ja kannettavan tietsikan, sekä matkatelkkarin. Näin voi aurinkoa ottaessa myös harrastaa ja olla aktiivinen. Hän soittaa makoillessaan kahdeksalle ystävälleen ja kertoo kaikille olevansa rannalla ottamassa aurinkoa. Kaksonen pyytää kaikkia kavereitaan soittelemaan hänelle päivän aikana ja näin tapahtuukin. Siitä seuraa, että:

RAPU laittaa korviinsa korvatulpat. Sitä ennen, vaikka ujo onkin, on hän hihkaissut kaksoselle: "Laita jo ne toosat kiinni!" Hän ei kestä kuunnella kuinka kaksosen matkaradio pauhaa, telkkari kertoo uutisia, kaksonen pälättää ja kännykkä piippaa jatkuvalla syötöllä tauotta, ja kaikki yhtäaikaa. Rapu tuli tänne RENTOUTUMAAN. KERRANKIN kun lähtee kotoaan reissun päälle, joutuu kuuntelemaan tällaista hulabaloota! Ensi kerralla rannalle lähtiessään rapu ottaa mukaansa äänieristetyn teltan. Siellä saa nauttia omasta yksityisyydestä ja hiljaisuudesta.

LEIJONA on bodannut koko talven. "Vihdoin tuli kesä ja saan paljastaa komeuteni", hän miettii tyytyväisenä. Leijona kävelee koko päivän rantaviivaa pitkin edes takaisin ja nauttii katseista. Ja kyllä hän niitä saakin. Hänen uljas, ryhdikäs olemuksensa vetää puoleensa koko rantaväen huomion. Sivusilmällä hän seuraa, kuinka päät kääntyvät hänen menonsa tahtiin, aivan kuten tennisottelussa katsomon katseet seuraavat palloa.

NEITSYELLÄ on mukana aurinkovarjo, lämpömittari ja pesuvati. Pesuvatiin hän hakee merivettä ja ennen viltille asettautumistaan hän huuhtoo hiekat pois jaloistaan, jottei viltti hiekkaantuisi ärsyttävästi. Suojakerroin n:o 58 on levitetty iholle tasaisesti jo hyvissä ajoin. Neitsyt on päättänyt ottaa aurinkoa aurinkovarjon alla, varovaisuus on valttia. Ultraviolettisäteilyn terveysvaaroista on puhuttu jo ihan kylliksi! Eivätkö ihmiset tajua?! Veteen hän ei mene, ennen kuin terveysviranomaiset ovat tutkineet kyseisen uimarannan kolibakteerimäärät.

VAAKA on ostanut vetävimmät ranta-asusteet valmiiksi jo talvella. Hän asettuu viehättävästä Marimekolta ostetun pyyhkeensä päälle ja nauttii. Hän ihailee luonnon kauneutta. Hän ihailee ihmisten kauneutta. Hän tuntee olevansa kaunis ja niin hän onkin. Hän rupattelee kepeästi ihmisten kanssa ja löytää monta uutta tuttavuutta. Siinä sivussa ihmisten kanssa chattaillessa tulee hankituksi tyylikkäät rusketusraidat, joista hän on perin tyytyväinen.

SKORPIONI viihtyy rannalla vaatteet päällä. Ei hän riisuudu, se on liian paljastavaa... Toinen vaihtoehto on, että hän saapuu rannalle mustassa kumisessa sukelluspuvussa snorkkeleineen kaikkineen ja viettää aikansa piilossa veden alla merenalaisen valtakunnan ihmeitä tarkkaillen ja salaisuuksia etsien. "Kunpa löytäisin sen uponneen haaksirikkoutuneen aluksen!" Voi! Unelmien täyttymys olisi päästä tutkimaan kaikki ne piilossa olevat salaisuudet, joita nämä mystiset alukset kätkevät!

JOUSIMIES ryntää polkupyörällä rannalle ja juoksee suoraan veteen. Hyppää laiturilta pää edellä alta aikayksikön, polkupyörä meinasi tulla mukana. Onneksi pyörä jäi laiturille, eikä siis uponnut. Ui samantien kilometrin päähän rannasta ja takaisin, vaikka niin ei saisi tehdä. Jousimies unohti turvamääräykset. "Kiva reissu!" hän hihkaisee iloisena, hyppää takaisin polkupyörän satulaan ja ampaisee kohti uusia seikkailuja. Illalla jousimies saapuu vielä rantaan uittamaan viittä koiraansa, koska kieltotaulu "Koirien uittaminen kielletty" on mennyt taas ihan sivu suun.

KAURIS tuskin varovaisena ihmisenä nahkaansa polttaa, mutta päreet saattavat palaa. Ekaksikin aivan liian lähelle hänen rauhaansa saapuu vilttiensä kanssa nuorisojengi, vaikka kauris muutenkin jo piiloutui rannan suurimman kiven taakse. Päreet parkaisevat siinä vaiheessa kun radiosta alkaa pauhata Suomi-iskelmää ja uusinta teknoa. Kauris haluaisi olla "vasten autiota hiekkarantaa", joten hän päättää muuttaa majakanvartijaksi jo ensi kesänä. Näin tapahtuukin. Tällä tavalla käytännöllinen kauris iskee kolme kärpästä yhdellä iskulla; hän saa auringonottorauhan, ammatin ja asunnon.

VESIMIES makaa selällään ja katselee taivaan pilviä. Hän miettii mistä ne tulevat ja minne ne menevät. Ja miksi? Kauas pilvet karkaavat... mutta... KUINKA ne saisi kiinni? Pilvihaavi? Onko se jo keksitty? Pilvensäilöntä-... tuota... -laite...? Joku satunnainen ohikulkija tulee rupattelemaan vesimiehen kanssa, mutta ei saa mitään vastausta. Vesimies ei nyt kuule mitään, hänen keskittymiskykynsä on suunnattu tärkeämpiin asioihin. Kuinka hyödyntää pilviä ihmiskunnan parhaaksi? Satunnainen ohikulkija tuumaa, että taitaa tuo tyyppi olla "ihan pilvessä". No niinhän vesimies onkin, mutta täysin omalla persoonallisella tavallaan...

KALAT ajattelee, että tänään ei voi iho palaa, koska tuulee. Eihän aurinko voi tarttua tuulella, eikö vaan? Tuulihan lennättää auringonsäteet pikavauhtia muualle, ohi hänen herkän hipiänsä. Lapsena kala ajatteli, että tuuli syntyy siitä, kun puut rupeavat heilumaan. Näin puut saavat ilmavirrat liikkeelle. Kala ajattelee näin vielä tänä päivänäkin ja seuraa silmä herkeänä puiden liikkeitä. Tuulta aiheuttaa myös se, kun meri alkaa heilumaan. Myös aallot saavat ilmavirrat tehokkaasti liikkeelle. - Uimisessa on kalan mielestä jotain jumalallista. Uidessaan hän tuntee yhtyvänsä ja sulautuvansa mereen ja kuvittelee olevansa vähintään Poseidon, Merten Jumala, tai sitten ihan suomalaisittain Ahti vaan.

-Susanna Kauppinen


Juu.. täytyy sanoa että taas osu sitte niin nappiin... ahh.. katson autiota hiekkarannntaaaa.. *hoil*

Raavaan miehen ruoka-aineympyräPerjantai 18.04.2008 00:35

Vuosien kokemuksesta huolimatta erehdyn edelleen joskus kysymään perheeltä, mitä tekisimme ruuaksi. Makaronilaatikkoa, huutavat lapset. Ei vain tänään, vaan myös huomenna, ylihuomenna, koko viikon, ensi viikon, ainakin juhannukseen saakka.

Jooo... toki tunnen nuoren, joka on elänyt vuoden lapsuudestaan pelkillä nakeilla. Ja toisen, joka ei puoleen vuoteen laittanut suuhunsa muuta kiinteää kuin hunajamuroja. Terveitä, fiksuja ja mukavia ihmisiä heistä silti tuli.

Mieheltä vastaus ei tule yhtä nopeasti.

* Saat toivoa mitä tahansa, maanittelen, IHAN mitä tahansa, paitsi ei makaronilaatikkoa.
* Mikä vika makaronilaatikossa on?
* Ei kun oikeesti, mitä me tänään syödään?
* Ihan sama.
* Entä huomenna?
* Kunhan nyt jotain.
* Sunnuntaina?
* Emmätiedä.
* Maanantaina?
* Ei mitään väliä.
* Tiistaina?
* No lämmitä sitä eilistä.
* Ai sitä eimitäänväliä?
* Niin.
* Joo kiitos, siinä mulla onkin viikon ruokalista valmiina!

Nousen tuoli kolisten pöydän äärestä ja mies jää naama tötteröllä katsomaan, mikä sille nyt taas tuli.

Ei miehelle ole oikeasti mitään väliä mitä keittiössä kokkaan ja se on iha sama, mitä lautaselle ilmestyy. Paitsi... Kaalia, keitettyjä porkkanoita tai herneitä ei ruuassa saa olla. Perunaa lukuun ottamatta kaikki keitetyt, paistetut, haudutetut kasvikset ovat kieltolistalla. Sieniä ei voi syödä. Eikä sisäelimiä. Katkarapuja, mustekalarenkaita tai mitään lohta eksoottisempaa vesielävää ei myöskään voi syödä. Tonnikala ja pakastesei ovat eksoottisia vesieläviä.

Riisi ja nuudelit ovat vinosilmien ruokaa. Kuskusia syödään Afrikassa, ei meillä. Pasta menettelee
(se on ihan varmasti aivan samanlaista kuin suomalainen makaroni ja sitähän mafiosotkin syövät, vakuutan). Munakoison nimi maistuu epäilyttävältä, kiivissä on karvoja, juusto ei saa haista.

Puuro ei ole ruokaa. Keittoa voi syödä, mutta nälkä siitä ei lähde. Keiton jälkeen on saatava ruokaa. Pizza, kebab tai hampurilaiset eivät ole ruokaa. Papuja voi ruuassa olla makua antamassa, mutta lautasen reunalle ne kyllä jäävät.

Curry värjää ruuan keltaiseksi, keltainen ei ole syötävä väri. Valkoista kastiketta ei syödä. Se on tehty maidosta ja maito on vasikoiden ja lasten juoma. Vaalea leipä on pullaa. Pullaa ei syödä ruokapöydässä. Munia voi syödä, jos ne on keitetty kivikoviksi. Munakas on keltaista, sitä ei
syödä.

Mausteet on keksitty peittämään pilaantunutta makua, suolaa ja pippuria voi silti käyttää. Myös yrtit peittävät ruuan oikeaa makua, sipuli on sallittu yrtti. Salaattia ei saa sekoittaa. Yksittäinen kurkku- tai tomaattisiivu lautasella on sallittu.

Liha on ruokaa. Sikaa ja nautaa voi syödä, sikanautaa ei. Se ei ole eläin. Kanaa voi syödä, jos se käristetään pekonin kanssa. Kalkkuna on ruma, sitä ei syödä. Lammas on villantuottaja, villasukat eivät kuulu lautaselle. Itse pyydystettyä riistaa voi syödä. Ehkä siksi mies ei metsästä. Makkara on yhtä kuin liha. Paitsi uudet juusto-, tomaatti-, chili-, ym. makkarat. Ne ovat yhtä kuin keitetty kukkakaali.

Nämä pikku poikkeukset muistaen... ei se viikon ruokalistan laatiminen ole yhtään vaikeaa!


Niin.. ruokakauppakäynnit on sitte helppoa ku hutunkeitto.....
OINAS - hyppää lattialta, huutaa "KÄÄK!", lyö päänsä kattolamppuun sekä oven kulmaan ja manailee. Hän kiiruhtaa etsimään sulakkeita ja taskulamppuja, muttei löydä kumpiakaan. Onneksi kynttilöitä löytyy. Niitä sitten äkkiä palamaan, jotta voin jatkaa iltajumppaani! Oinashan oli juuri ehtinyt vaiheeseen: "vasen, kaks, kolme, neljä - oikea, kaks, kolme, neljä...", eikä olisi millään malttanut pysähtyä! Tällä kertaa kynttilöiden kanssa vältytään pienemmiltä - ja suuremmiltakin - tulipaloilta. No, viimeksi kärähti vain kissan häntäkarvat ja jouluna taisi leimahtaa joulukuusi, mutta ripeä oinas sammutti sekä kissan että joulukuusen alta aikayksikön hienolla punaisella vaahtosammuttimellaan, jota hän, sattuneesta syystä, pitää aina helposti saatavilla.

HÄRKÄ - ei huomaa sulakkeen palamista laisinkaan. Hän on nimittäin vedellyt tirsoja olohuoneen sohvalla jo kolmisen tuntia ja jatkaa vielä samanlaisen rupeaman lisää. Pikkuhiljaa heräillessään alkaa härkää kummastuttaa outo lirisevä ääni... se tulee tuolta pakastearkun suunnasta... Härkä käyskentelee unenpöpperöisenä pakastearkulle, ihmettelee hiukan miksi valot eivät pala ja kastelee villasukkansa astuessaan pakastimen vieressä olevaan vesilätäkköön. Voi ei! Nyt härkä heräsi! Minun hirvipaistini, sisäfilepihvini, kantarellimuhennokseni kuohukermassa ja joulukinkusta säästetyt läskit!!! Kaikki sulaneet! Härkä vaihtaa sulakkeen ja etsii reseptit ja alkaa valmistaa kahdeksaa ruokalajia yhtaikaa. Hän joutuu nyt seuraavien päivien aikana syömään tuplasti, jopa triplasti, ja se lohduttaakin härkäparkaamme. Syöminenhän ei ole mikään ongelma! Yhtäkkiä härkä onkin aivan käsittämättömän hyvällä tuulella...

KAKSONEN - Kaksosen lukutuokio katkeaa, kun valot sammuvat. Äääk, mitä mä nyt teen, miettii kaksonen kuumeisesti ja helpottuu samantien tajutessaan, että hätä ei ole tämän näköinen. Vaikka sähköt katkeavat, kännykkä ja lankapuhelin toimivat edelleen! Siis 'no problem' ja samantien puhelin pirahtaakin soimaan. Tai siis puhelimet. Lankapuhelin ja kännykkä soivat yhtaikaa ja kaksonen vastaa molempiin. Hän keskustelee kepeästi ja vaivatta kahden ihmisen kanssa; kännykkään hän puhuu vasemmasta suupielestä ja lankapuhelimeen oikeasta. Aika kuluu rattoisasti eikä kaksonen edes muista sulakkeita eikä huomaa pimeyttä neljään tuntiin, jonka ajan hän rupattelee puhelimessa, ei kun siis puhelimissa, kavereidensa kanssa. Vasemmalla keskustellaan Englannin vasemmanpuoleisesta liikenteestä ja oikealla ruoditaan Kokoomuksen vaalikampanjaa. Vasta, kun kaksonen sulkee puhelimen, ei kun siis puhelimet, hän huomaa, että torppa on pimeä. Nyt ehtii kaksonenkin vaihtaa sulakkeen, ei kun siis sulakkeet, ei kun siis sulakkeen.

RAPU - Voih! Ei! Mä en ala, auttakaa! Mä pelkään kummituksia! En olisi myöntänyt mutta nyt on pakko... Rapu soittaa äidilleen ja kysyy tältä, onko varmasti ihan totta, että kummituksia ei ole olemassa?! Onko varmasti totta!? Äiti saa ravun rauhoittumaan sen verran, että rapu kykenee löytämään tiensä sulakekaapille ja saa sulakkeen vaihdettua. Valot syttyvät, rauha palaa maahan ja... kummitukset vilistävät äkkiä takaisin sänkyjen alle piiloon... hrrrrrrrrrrrrrrrr....

LEIJONA - Mutta... mistä ihmeestä tuo valo tulee, ulkonahan on pilkkopimeää? Joku täällä nyt selvästi kajastaa. Ei mutta - tietenkin - sehän olen MINÄ! Kuinka minä sen nyt unohdin. Omavaloinen leijona löytää sulakevaraston oman loisteensa valossa. Hän ei tarvitse edes taskulamppua, juuri siksi leijonat eivät koskaan ostakaan taskulamppuja. Mitä tästä opimme? Jos pelkäät kummituksia tai palelet helposti, hanki leijona! Leijonat toimivat kiitettävästi erittäin hyvinä lamppuina sekä myös lämmönlähteinä.

NEITSYT - ei moisesta säikähdä. Hän nousee rauhallisesti tuolilta, suunnistaa kompuroimatta hyvän muistinsa varassa pilkkopimeässä suoraan kaapille, jonka toiseksi ylimmän hyllyn vasemmassa laidassa juuri taskulampun ja kynttilöiden vieressä, tulitikkuaskin oikealla puolella, sijaitsevat 10 A, 16 A sekä 25 A sulakkeet tässä järjestyksessä. Hän poimii hyllyltä taskulampun sekä oikean sulakkeen ja suorittaa sulakkeenvaihdon tuossa tuokiossa.

VAAKA - Aapuva! Tulipa mustaa. Eikä musta edes ole "väri", vaikka monet tietämättömät niin luulevat... (Vaaka tietää kaiken väreistä.) Vaaka hakee kaapista sulakkeen, ottaa sen hyvinhoidettuihin kätösiinsä ja kiertää sulakkeen kauniisti paikalleen, pikkurilli tyylikkäästi hiukan koholla. Vaa'an liikkeet ovat kauniita, tekeepä hän sitten mitä tahansa. Hänen sormensa ikäänkuin tanssivat sulakkeen ympärillä. Hän tarkkailee muita sulakkeita... hmmm... aika rumia. Taideteollinen korkeakoulu saisi kyllä luvan tehdä näistä tyylikkäämpiä, linjat ovat kankeat ja jäykät, väri huonosti valittu... (Valkoinenkaan ei ole väri. "Vaak. huom.") Voi olla, että vaaka kehittää itse ns. design-sulakkeen vielä. Niitä tullaan myymään tyylitajuisille, sofistikoituneille ja älykkäille ihmisille Pentikin tai Aarikan myymälöissä. Ehkä myös Marimekko ottaa tuotteen myyntilistoilleen. Koska sulake on vaa'an suunnittelema, uskon, että siitä tulee bestseller.

SKORPIONI - ihastelee äkkiä alkanutta mustaa synkkyyttä. Hän päättää antaa sulakkeenvaihdon odottaa, jotta voi tutkia pimeyttä hiukan perusteellisemmin... Skorpioni kutsuu luurangot ulos kaapeista ja huutelee kummituksille ja aaveille, sekä lepakoille: "NYT voitte tulla esiin! Täällä on säkkipimeää! Nyt teidän ei tarvitse pelätä!" Skorpioni pettyy, kun kukaan ei saavukaan esittäytymään... Kummitukset pohtivat nurkissaan hiukan loukkaantuneina: "Ai MEIDÄN ei tarvitse pelätä?! Hmh!" Kummituksia hieman hävettää... taitavat itse pelätä skorpionia. Kummitukset nimittäin pelkäävät ihmisiä, jotka eivät pelkää heitä.

JOUSIMIES - rientää keittiöön etsimään kaapista sulakkeita, jotka hän on unohtanut ostaa. Etsii ja penkoo kunnes kaapin hylly putoaa. Sitten hän, pudonneisiin esineisiin kompastellen, ryhtyy etsimään siivouskomerosta taskulamppua - ei löydy - ja lopuksi kynttilöitä. Ei onnista. Ai niin kynttilät loppuivat jouluna ja taskulamppu tipahti järveen tuulastusmatkalla... Nooh, loppu hyvin kaikki hyvin. Jousimiehen onnella kyse ei ollutkaan palaneesta sulakkeesta, vaan yleisestä sähkökatkoksesta ja valot välähtävät päälle samantien, kun jousimies vasta pääsi alkuun.

KAURIS - puree hammasta. Nyt harmittaa! Onko hienoissa kodinkoneissani jotakin vikaa? Mikä aiheutti sulakkeen palamisen? Kodinkoneet pitää kai kaikki tarkastaa ja huoltaa. Ja paljonko sekin taas maksaa? Äh! Vai... johtuiko sulakkeen palaminen kuitenkin siitä, että sain ne puoleen hintaan. Niissä oli "parasta ennen"-päivämäärä juuri ohi. Mutta eihän se ollut ohi kuin yhdellä päivällä! Eikä sulakkeiden ostostakaan ole aikaa kuin kaksi vuotta! Taasko niitä pitää ostaa?! Hieman kireänä ja huolestuneena tekee kauris nyt vastahakoisen päätöksen: Kai niitä sulakkeitakin on ruvettava sitten ostelemaan sillä normaalilla - kalliilla! - hinnalla.

VESIMIES - Tyhmä keksintö tuollainen sulake, joka poksahtaa, ja juuri väärään aikaan! Vesimies oli juuri virittänyt koekäyttöön rakentamansa "antennin", jonka tarkoitus on kerätä ja varastoida ukonilmalla salamoiden sisältämä sähköenergia. Tällä masiinalla laajojen skaalojen vesimies tulee lyömään neljä kärpästä yhdellä iskulla: Keksintö a) ratkaisee maapallon energiaongelmat b) ratkaisee saasteongelman c) lopettaa vaaralliset ydinvoimalat ja d) palauttaa maailmanrauhan, kun suurvaltioiden ja öljynviejämaiden ei enää tarvitse nahistella keskenään. Öljyähän ei tämän jälkeen enää tarvita. Vesimiestä ottaa hieman päähän, että kaiken tämän keskellä pitää vielä kehitellä moinen pikkuasia: poksahtamaton sulake!

KALAT - Auts! Mitä nyt? Maailmanloppu? Kalat ei tajua mitä tapahtui, mutta ei hänen tarvitsekaan. Ei aikaakaan, kun kala jo nauttii tilanteesta täysin siemauksin. Ei hän sulakkeista mitään tiedä, mutta kynttilät ovat aina käden ulottuvilla. Tulitikkuja joutuu etsimään vartin, mutta ei se mitään. Kalat sytyttää kynttilän, laittaa soimaan pehmeää mystistä musiikkia ja asettuu silmät kiinni divaanilleen. Mikä rauha... mikä pehmeä tummuus... turvallinen pimeys... ikuisuuden kosketus... Oi, kestäisipä tämä iäisesti, miettii kala lipuessaan nirvanaan...

Tähtimerkit pimeässä on Susanna Kauppisen käsialaa.


Miten on.. pitääkö paikkansa? ;P Mun kohalla ainaki pitää paikkansa. xD
Täydellinen nainen

1. On sinisilmäinen
2. Hänellä on pitkät, vaaleat hiukset
3. Pitää silloin tällöin silmälaseja
4. On 173 senttiä pitkä
5. Painaa noin 57 kiloa
6. On kokoa 40
7. On hyvä sängyssä
8. Ei tienaa liikaa
9. On erittäin hyvässä kunnossa
10. On erittäin kaunis
11. Rakastaa eläimiä
12. On hauska
13. Asuu vuokralla
14. On optimisti
15. Ajaa Ford Ka:lla tai Mazda MX5:llä.
16. On hoitaja tai PR-työssä.
17. Hänellä ei ole lapsia
18. Juo alkoholia silloin tällöin
19. Rakastaa klubeja
20. Ei tupakoi

lähde: www.mtv3.fi/helmi

Jaa-a... mitähän tuohonkin enää sanoisi.

Montako pojoa te saitte? Omani ei kestä päivänvaloa. =P

[Ei aihetta]Torstai 14.02.2008 17:20

hyvää sitä itteesä päivää.. olikoha se ny kaverien päivä vai mikähä lie? jostain semmosesta ne puhuu.
Elämän siltoja kulkenut oon,
yli jokien tulvivien
Etsinyt paikkaani joukosta eksyneiden
Sydämmen suojaksi kuoren mä tein,
jotta kestäisi matkallani
Nyt sinun kanssasi tuntuu kun se sulaisi

Tämä kivestä veistetty sydän
sinun käsissäs vettä kun ois
Tämä kylmyyteen tottunut mieli
lämmöstäsi ei tahtoisi pois
Joka hetki on kanssasi kallein,
joka päivä ja jokainen yö
Tämä kivestä veistetty sydän tahtiisi lyö.

Tien viitoista selvää saanut mä en,
harhaan kuljin nyt sen tajuan
Vaan kun sut löysin nuo menneet mä pian unohdan
Joskus jos luulet et pois lähtisin, älä pelkää ei niin käydä voi
Tää kivinen sydän kun laulua sinulle soi

Tämä kivestä veistetty sydän
sinun käsissäs vettä kun ois
Tämä kylmyyteen tottunut mieli
lämmöstäsi ei tahtoisi pois
Joka hetki on kanssasi kallein,
joka päivä ja jokainen yö
Tämä kivestä veistetty sydän tahtiisi lyö.

Oon matkani tehnyt, mä tiedän
Ei mikään mua sais lähtemään.
Sinun viereltäs onneni löydän
Joka päivä sen selvemmin nään

Tämä kivestä veistetty sydän
sinun käsissäs vettä kun ois
Tämä kylmyyteen tottunut mieli
lämmöstäsi ei tahtoisi pois
Joka hetki on kanssasi kallein,
joka päivä ja jokainen yö
Tämä kivestä veistetty sydän tahtiisi lyö.

Herranpiaksut....Tiistai 22.01.2008 16:44

Jo oli nukuttava päivä koulussa. Kahesta eri ammattiliitosta oli esittelijöitä, varsinki ensimmäinen oli niiiiiiin unettava.. Saatiinpa kuitenki jotain asiaaki käsiteltyy (siis niiQ oikein tuli opiskeltuaki), vaikka puolet päivästä meniki suoraan sanoen siihe paskanjauhantaan. :p ei sillä etteikö liittoon liittyminen yms ole tärkeää, vaan kun puolet siitä ajasta oli puhetta mikä ei ees liittyny asiaan... Saa nähä mitä viel tulee - mennäänkö seuraavis esittelyis ojasta allikkoon komias kaartees. Luultavasti se miksi minnuu ittiäni ei ne asiat edes kiinnostanu, johtuu siitä ku oon muutenki ay-ihmisten kanssa tekemisis... joten ei sitä ny enää vapaa-aikana (=lue koulussa) jaksa. ;P

Taitaa muuten tässä koulutuksessa todellinen opiskelu tapahtua enemmän koulun ulkopuolella (läksyt yms) kuin itse tunnilla... tätäkö siis on olla aikuinen opiskelija? :/ :D

Että sellaasta tältä erää.